Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Слідкуйте за рукам далі. Міністром оборони Анатолій Гриценко був від лютого 2005 р. по грудень 2007 р. – повноцінні три роки. І от цікава ситуація з будівництвом квартир тоді спостерігалася. У 2005 р – зліт до 6523 квартир проти 2811 квартир у 2004 р. Але. Вже у 2006 р. цей обсяг зменшився до 4545 квартир, а у 2007 р. – до 1600 квартир. Менше ніж за часів Кучми-Януковича. У чому справа?
Анатолій Гриценко пояснює ситуацію тим, що сильно впало фінансування забезпечення житлової програми. Але чи так це? Заглянемо у «Білу книгу», на яку так любить посилатися Анатолій Степанович. У 2005 р. на виконання житлової програми реально поступило (а не було заплановано) 599,6 млн грн. У 2006 р. навіть більше – 623,6 млн грн. А у 2007 р. коштів надійшло менше, але аж ніяк не удвічі, – 496,6 млн грн.
Я один помітив, що обсяги фінансування житлової програми і чисельність квартир, реально збудованих Міноборони ім. Анатолія Гриценка, ніяк не корелюються між собою? Очевидно, проблема зменшення будівництва житла не у недофінансуванні житлової програми Міністерства оборони. Причину зменшення будівництва житла шукати треба у чомусь іншому – і питання тут як раз до міністра оборони Гриценка. Але…
Этот "эксперт" с характерной фамилией , как и все порохоботы призванные облить дерьмом потенциальных конкурентов ПАПа,почему-то забыл как дорожал кв.м жилья в Украине с 2005 по 2007г, а это было почти на 100% каждый год.
prodigy написав:-стоить это должно не дешево (от 300 евро), покупатель платит взнос в пенсионный фонд(30%) , -продавший "душу дьяволу" получает в паспорте штамп продал свой голос как при приватизации жилья полученного от СССР и лишается права голоса до конца жизни и не допускается к выборам любого уровня
V2 написав:detroytred У нещодавньому інтерв'ю виданню "Гордон" генеральний прокурор Юрій Луценко розповів, що Анатолій Гриценко у 2014 році відмовився від пропозиції очолити Міністерство оборони або Генштаб ЗСУ. На питання про те, чи бачить він можливим президентом Анатолія Гриценка, Луценко відзначив:
"Ні, не бачу. Я вважаю, що людина, яка на моїх очах відмовилася обійняти посаду міністра оборони, начальника Генштабу або керівника інших силових структур після перемоги Порошенка, не може претендувати на те, щоб стати верховним головнокомандувачем".
На уточнення, чи справді Юрій Луценко був очевидцем відмови, генпрокурор відповів ствердно: "Так точно".
Сам Гриценко у коментарі BBC News Україна факт такої зустрічі за участі Луценка заперечує: "Ми з ним не зустрічалися і таких пропозицій мені не надходило". А щодо ідеї очолити Генштаб, Гриценко назвав її "нереалістичною":
"Начальник Генштабу - це старший військовий начальник, головнокомандувач військових сил. Людина, яка володіє питаннями тактики і стратегії, знає взаємодію всіх видів збройних сил, вміє планувати операції. Я не хочу надувати щоки - я цього не вмію. Я не командував корпусами чи арміями", - пояснив пан Гриценко.
В грудні Міхеїл Саакашвілі розповідав, що в 2013 році під час Революції Гідності на його очах Анатолій Гриценко відмовився від пропозиції очолити самооборону Майдану, а потім зник на декілька днів. Сааакашвілі різко розкритикував Анатолія Гриценка за відсутність рішучості та нездатність протистояти небезпечним викликам, що постали перед Україно. https://espreso.tv/news/2019/01/29/gryc ... ci_lucenko
Тобто, "Я не хочу надувати щоки - я цього не вмію". А Президентом бути - можна й щоки надути
Как по мне человек реально оценивает себя как военного специалиста. И этим выгодно отличается от кума Порошенко Юры Луценко не имеющего профильного образования и минимального опыта работы, но работавшего и в комитете по науке и технике, и министром внутренних дел, и сейчас генпрокурором. И где результаты Луценко на всех этих должностях? По-моему, их нет. Более того, те генеральчики которые пошли на эти должности чем отличились за 4,5 года войны в планировании, успешном осуществлении военных операций и пр.? По-моему, результат тот же что и у Ю.Луценко. Если я не прав, просветите как в Украине обстоят дела с наукой, преступностью и ее раскрываемостью.
yanyura написав:По Зеленскому писал здесь - Зеленський - всі плюси та мінуси. Фінансовий прогноз, якщо З Нет доказательств, нет и полива.
Не зрозумів. Є прогноз дій (обгрунтований), а є необгрунтовані звинувачення вже в існуючих порушеннях (якихось міфічних сітках). Це різні речі.
Какие мифические сетки? Аваков говорит, не авторитет для вас? Погуглите видео, люди снимают втихую и выкладывают, деньги выдаются агитаторам и сеточникам без договоров, просто по факту сдачи анкет, выдаются деньги без предоставления идентификационного кода, знаете что это означает - типичный черный налик.
shapo написав:просветите как в Украине обстоят дела , преступностью и ее раскрываемостью.
За кражи в 2018 году было осуждено 38 тысяч человек
В Украине за последние три года количество краж и заказных убийств снизилось, при этом увеличилось число осужденных за кражи лиц.
Об этом заявил генеральный прокурор Юрий Луценко на заседании комитета Верховной Рады по вопросам законодательного обеспечения правоохранительной деятельности.
«Кражи. 300 тыс. в 2016 году, 260 тыс. - в 2017 году, 238 тыс. - в прошлом году. Из них в суды передается примерно 70-80 тыс. дел. За прошлый год в категорий краж было осуждено 38 тыс. лиц. В предыдущем году - 37 тыс.», - сказал он.
Кроме того, количество умышленных убийств и покушений уменьшилось с 1800 до 1500.
Луценко отметил, что число учтенных преступлений уменьшилось с 592 тыс. (2016 г.) до 487 тыс. (2018 г.)
Слідкуйте за рукам далі. Міністром оборони Анатолій Гриценко був від лютого 2005 р. по грудень 2007 р. – повноцінні три роки. І от цікава ситуація з будівництвом квартир тоді спостерігалася. У 2005 р – зліт до 6523 квартир проти 2811 квартир у 2004 р. Але. Вже у 2006 р. цей обсяг зменшився до 4545 квартир, а у 2007 р. – до 1600 квартир. Менше ніж за часів Кучми-Януковича. У чому справа?
Анатолій Гриценко пояснює ситуацію тим, що сильно впало фінансування забезпечення житлової програми. Але чи так це? Заглянемо у «Білу книгу», на яку так любить посилатися Анатолій Степанович. У 2005 р. на виконання житлової програми реально поступило (а не було заплановано) 599,6 млн грн. У 2006 р. навіть більше – 623,6 млн грн. А у 2007 р. коштів надійшло менше, але аж ніяк не удвічі, – 496,6 млн грн.
Я один помітив, що обсяги фінансування житлової програми і чисельність квартир, реально збудованих Міноборони ім. Анатолія Гриценка, ніяк не корелюються між собою? Очевидно, проблема зменшення будівництва житла не у недофінансуванні житлової програми Міністерства оборони. Причину зменшення будівництва житла шукати треба у чомусь іншому – і питання тут як раз до міністра оборони Гриценка. Але…
Этот "эксперт" с характерной фамилией , как и все порохоботы призванные облить дерьмом потенциальных конкурентов ПАПа,почему-то забыл как дорожал кв.м жилья в Украине с 2005 по 2007г, а это было почти на 100% каждый год.
этот эксперд манипулирует цифрами, но логика тут в другом У 2005 р – 6523 квартир проти 2811 квартир у 2004 р. Вже у 2006 р. - 4545 квартир, а у 2007 р. – 1600 квартир
многоквартирные дома начали строить в 2003, так совпало удачно (плюс хорошее финансирование), что эти дома были закончены в 2005 (о удача для Гриценко). В 2006г ввели в строй дома, строительство которых начали в 2004г и в 2007 достроили, то что начали 2005г. а в 2008г Гриценко не работал министром и сколько военные получили квартир в 2008г (которые начали строить при Гриценко уже не интересно)
prodigy написав:этот эксперд манипулирует цифрами, но логика тут в другом У 2005 р – 6523 квартир проти 2811 квартир у 2004 р. Вже у 2006 р. - 4545 квартир, а у 2007 р. – 1600 квартир
многоквартирные дома начали строить в 2003, так совпало удачно (плюс хорошее финансирование), что эти дома были закончены в 2005 (о удача для Гриценко). В 2006г ввели в строй дома, строительство которых начали в 2004г и в 2007 достроили, то что начали 2005г. а в 2008г Гриценко не работал министром и сколько военные получили квартир в 2008г (которые начали строить при Гриценко уже не интересно)
Построить дом мало,при Гриценко было то, что не было ни до него,ни после - квартиры получали без взяток не генералы, а капитаны и майоры.
prodigy написав:-стоить это должно не дешево (от 300 евро), покупатель платит взнос в пенсионный фонд(30%) , -продавший "душу дьяволу" получает в паспорте штамп продал свой голос как при приватизации жилья полученного от СССР и лишается права голоса до конца жизни и не допускается к выборам любого уровня
Тогда должно быть дороже как минимум на порядок
назовите вашу цену обсудим с покупателями
потому как зачем платить дороже, если за гречку продавались (сегодня цена выросла до 1000грн)