это элементарно делается, и по всем признакам именно По подводит страну под "это" ИМХО
|
|
![]()
Смит уже не тот явно. 24 пункта, как будет хреново в Кризис при Зе. А при Порохе что, мирового кризиса не будет? Президенты Украины вообще на экономику страны влияют очень слабо. В основном через обьем воровства - больше обьемы-хуже в экономике и наоборот. Так что весь вопрос в том, сколько будут воровать при Зе - больше чем при По или меньше
![]() Re: Політичні дискусіїЗа что стоит уважать Порошенко
Он боец. Представьте, что происходит в душе человека, когда он выходит на публику и устраивает этот театр. Ведь он наверху социальной пирамиды, но ему приходится переступать через себя, чтобы опускаться до уровня таких ужимок и уловок. Но без этого власть не удержать. И он в практически безвыходной ситуации сражается, когда его соратники начинают разбегаться как крысы с тонущего корабля. Лично меня приводят в восторг такие люди, что способны так драться. Я думаю, что если бы не жадность Петра Алексеевича, если бы она была наполовину меньше, то он был бы на порядок более успешным. Ведь он умный. Очень умный. И очень больно, что такой сильный ум не смог совладать с постсоветскими инстинктами обогащения. И эти инстинкты определили свиту, которая определила тот список чёрных дел, которые перевесили список белых дел Порошенко. Мне искренне жаль, что Порошенко не стал нашим Маннергеймом. Но это жизнь. Каждый делает свой выбор по жизни. Порошенко сделал свой, а мы 21 апреля сделаем свой. Порошенко несёт крест за свои дела. И Зеленский будет нести. И он должен усвоить уроки попередников. А мы, народ, должны всегда о них напоминать нашим правителям. И тогда у всех все будет если не хорошо, то нормально.
![]()
так Кучма виноват в девале в 300%? я из ответа не совсем понял... ![]()
Кучма четко сказал: я буду голосовать так как показывают социологические исследования, я как народ /c/ Он не хочет проводить еще 5 лет эксперимент выдержит ли страна Порошенко или нет. ![]() Раше не нужен ДНР, Европе не нужна война вблизи их территории, США введут в переговорный процесс, именно Макрон как противовес Меркель должен усилить наши позиции не поверите введя США+Британию. И о чудо за одним столом все заинтересованные лица. Но проще просто с путей ни о чём не говорить а ездить с заученным выступлением "на нас напал путя, а вы нас защищайте ценой ваших денежных потерь". Идея супер, переговоров хрен целых, есть санкции которые всё меньше и меньше, а мои граждане под пулями. Это ж просто цифры которые можно патриотично прикрыть защитой интересов страны, можно и дальше ездить с избитой фразой и не искать выхода, наоборот, рассказывать как мы НАТО на границу с рашой только пустим, а на уступки типа на границу неподконтрольных ни-ни - это сдать интересы... Так ответьте в %, в количестве, сколько потерь допустимо? Не стесняйтесь, я ведь тоже на теплом диване сижу. ![]() Re: Політичні дискусії
До речі, Зеленському буде швидка велика пред'ява за те, що він не посадить Порошенка. Бо нема за що. А так приємно читати. Хоч хтось зацінив бійцівскі якості По, не те що наші футболісти чи інші команди, які люблять піднімати лапки на останніх хвилинах матчу. ![]() Re: Політичні дискусії
При чому тут те, хто буде чи не буде триндіти з Путіним? Він не віддасть Лугандон і не перестане стріляти, поки не будуть виконані його вимоги. ![]() Я свої страхи не ховаю! Вчора трохи подивився в повторі «Український формат» на Ньюсвані. Судячи з розмови на цьому шоу в них назва, не відповідає змісту шоу. «Антиукраїнський формат» була б більш вдала . Але то таке… Я про інше хочу сказати. Світ катастрофічно швидко змінюється. І те що років 15-20 назад здавалось неймовірним і абсолютно не можливим, сталося (як приклад, анексія території європейської держави). Зараз на наших очах відбувається криза цінностей в цілому світі. І це може закінчитися плачевно і головне настати досить швидко. Демагогія, брехня, маніпуляція… І на тобі результат - купа диктаторських режимів, які на цьому прийдуть до влади. Причому і в Європі теж… А в Україні тим паче… Народ, судячи з усього готовий піддатися і в кінцевому рахунку отримати диктатора. І не дай нам бог, щоб той диктатор виявився ще й проросійським. І стає страшно… Вони ще не отримали владу, а вже погрожують устами Портнова: «Друзі, думаю через кілька тижнів, крім зміни Президента, в країні почнуть відбуватися ще деякі процеси. Вони торкнуться ключових активістів, патріотів, тітушок, підконтрольних силовикам банд, порохоботов і створених на офшорні гроші лідерів думок. Упевнений, вони почнуть потихеньку зникати. Хтось до в’язниці, хтось в еміграцію, хтось під диван, хтось в лікарню, а хтось взагалі. Це об’єктивний процес, тому що вперше за п’ять років цю категорію непрацюючих елементів перестане підтримувати і фінансувати офіційна влада – президент, силовики, члени уряду і бізнес-партнери Порошенко» І тільки дуже наївні можуть думати, що прихильниками Порошенко все й закінчиться… Напрошуються сумні аналогії з минулого моєї сім*ї. В 2013р. я через СБУ Вінницької області дізнався номери справ мого діда розстріляного в 1937р. (реабілітованого в 1965р.) і ознайомився з ними у Вінницькому державному архіві. І мене назавжди вразив один епізод. Один із свідків давав такі покази вже в 1965р., коли справа перевірялася по новому, дослівно з матеріалів справи : « Я заходил в буфет Лернера Герша – частника и видел, что Кармелюк в другой комнате выпивал с Кондратюком Трофимом Гавриловичем, жителем с. Дьяковцы, был раскулачен и выслан в 1930-1932г., лично не помню, в село возвратился и слышал как Кармелюк обращаясь к Кондратюку сказал – не падайте в панику, когда то и за нас вспомнят, что он имел под этими словами в виду, я не знаю.» Так от, як би портнови і іже з ними, при повній підтримці диктатора, не згадали про всіх тих хто сприйняв незалежність України, про прихильників майдану, був за НАТО і ЄС, за декомунізацію, українізацію, любив історію своєї країни, а не нав*язані зі сторони міфи, і, як тут деякі пишуть, був за «глечики» (іншими словами за любов і повагу до своєї культури)… Чи проукраїнськи налаштовані прихильники Зеленського надіються, що проскочать… Тоді, мій дід, який жив майже сто років тому, був набагато далекоглядніший і розумніший за вас…Все бачив і розумів наперед… А ви, «Славних прадідів великих Правнуки погані!» так і не бачите небезпеки і не розумієте як вона вже зовсім близько може бути? А хто вважає, що диктатура в Україні не можлива, перечитайте абзац, який починається шостим реченням цього посту. І не повторюйте за одним із героїв оповідання Чехова А.П. «Письмо к ученому соседу», Василем Семи-Булатовим: «Этого не может быть, потому что этого не может быть никогда.»
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор |
|