|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Суб 03 сер, 2019 22:58
mephala написав:коли ви кажете - це вже було давно і давайте забудемо про епоху яника це як називається?
Это называется здравым смыслом. Долгих пять лет сотнями людей велось расследование, кроме приговора Януковичу, собственно суду не были предоставлены никакие доказательства как итог неустанной работы сотен людей. Кстати не нашли и фиктивные КАМАЗы, ни одного свидетеля их не видели. Теперь пришло время других дел.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Суб 03 сер, 2019 23:09
shapo написав: vano80 написав:У них есть свой аваков и свой баканов. Но вам этого недостаточно. вам на прокуроре свет клином сошелся. Интересно, когда и прокурор будет, и в раде стройные ряды голосовать будут, на кого валить неудачи будете.
Вот когда Зеленский сотоварищи не посадят порошенковскую братию, тогда и поговорим. А пока я всего-навсего привел интервью Портнова по поводу вашего кумира от чего случился очередной приступ истерики ваших коллег
а чому будемо балакати тільки тоді якщо не посадять порошенківську братію? взагалі то коли зе йшов до влади він звинувачував порошенка що той нікого не посадив з епохи яника. а сам тепер як прийшов до влади то тепер в куширі разом із своїми прихильниками? забули вже в чому звинувачували пороха? так от якщо порох був поганий і нікого не посадив з епохи яника так самі тепер садіть. чи всрались?
Востаннє редагувалось mephala в Суб 03 сер, 2019 23:13, всього редагувалось 1 раз.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 сер, 2019 23:12
freeze написав:mephala написав:коли ви кажете - це вже було давно і давайте забудемо про епоху яника це як називається?
Это называется здравым смыслом. Долгих пять лет сотнями людей велось расследование, кроме приговора Януковичу, собственно суду не были предоставлены никакие доказательства как итог неустанной работы сотен людей. Кстати не нашли и фиктивные КАМАЗы, ни одного свидетеля их не видели. Теперь пришло время других дел.
ще раз. так це злочинна влада пороха так погано вела розслідування що нікого не змогла посадити. а тепер же прийшла влада чесна а не злочинна? от і вперед. хай проводять заново розслідування по чесному а не по злочинному. чи хочете сказати злочинів не було під час правління яника? я чого ж тоді майдан був стався?
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 сер, 2019 23:14
mephala написав: ol_zy написав: mephala написав:з епохи пороху також ще нікого не осудили. так чому ж тоді всі кажуть про його злочини? криза жанру чи спосіб відволікти увагу суспільства від злочинів епохи яника?
Ну если все говорят про его преступления, а все - это народ (общество), то, как вы говорите, народу виднее, а значит есть эти преступления. А как народ (общество) может отвлечь внимание общества, т.е. самого себя?
ну взагалі то цей логічний рядок це ваша власна фантазія. а чого це всі ви трактуєте як народ (суспільство). чого ж вже там. давайте скажемо вся планета. ні. краще це вся галактицка. чому так скромно зупинилися? чи придовбатися по суті важко так давайте придумаємо зачіпку і будемо її розкручувати?
Потому что, когда кто-то говорит "все знают", "народ видит" - это означает, что аргументов нет, а свою точку зрения хоть как-то обосновать надо. Поэтому фантазия это только ваша, я только показал, что у вас нет никаких аргументов, а только общие фразы ничем не подкрепленные. И нет там никакой сути, а как вы сказали, одна только фантазия.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 сер, 2019 23:19
mephala написав:та ні. коли зе йшов до влади він розказував що порох нікого не посадив з епохи правління яника. мовляв одна злочинна влада замінила іншу. тепер зе прийшов до влади. то якщо зе не розслідує злочини скоєні при правлінні яника то як він там казав? одна злочинна влада змінила іншу? виходить він нащадок злочинної влади януковича.
Так если преступная власть покрывала предыдущую преступную власть и до сих пор еще частично при власти и продолжает покрывать, то логично сначала разобраться с текущей преступностью (это намного актуальнее), а уже потом перейти к прошлой, когда покрывающая их помеха будет устранена.
-
ol_zy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 сер, 2019 23:20
ol_zy написав:Потому что, когда кто-то говорит "все знают", "народ видит" - это означает, что аргументов нет, а свою точку зрения хоть как-то обосновать надо. Поэтому фантазия это только ваша, я только показал, что у вас нет никаких аргументов, а только общие фразы ничем не подкрепленные. И нет там никакой сути, а как вы сказали, одна только фантазия.
не потрібно з хворої голови перекладувати на здорову. якщо ви не зрозуміли кого я мав на увазі під "всі" то перепитали би. а не починали фантазувати а потім мені ще й приписувати свої фантазії.
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 сер, 2019 23:23
mephala написав:взагалі то коли зе йшов до влади він звинувачував порошенка що той нікого не посадив з епохи яника.
только в этом? есть ссылки? или там еще и другие были обвинения? причем гораздо более существенные и актуальные.
-
ol_zy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 сер, 2019 23:28
mephala написав: ol_zy написав:Потому что, когда кто-то говорит "все знают", "народ видит" - это означает, что аргументов нет, а свою точку зрения хоть как-то обосновать надо. Поэтому фантазия это только ваша, я только показал, что у вас нет никаких аргументов, а только общие фразы ничем не подкрепленные. И нет там никакой сути, а как вы сказали, одна только фантазия.
не потрібно з хворої голови перекладувати на здорову. якщо ви не зрозуміли кого я мав на увазі під "всі" то перепитали би. а не починали фантазувати а потім мені ще й приписувати свої фантазії.
Никто и не перекладывал... И ничего никому не приписывал. Строго повторил ваши фразы. Можете уточнить, кто все знают и кто конкретно из народа видит. Пока что все увидели, что этих всех едва 25% набралось, а остальные как раз не знают и не видят и думают совсем иначе и надеются, что теперь узнают и увидят.
-
ol_zy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 сер, 2019 23:31
ol_zy написав: mephala написав:та ні. коли зе йшов до влади він розказував що порох нікого не посадив з епохи правління яника. мовляв одна злочинна влада замінила іншу. тепер зе прийшов до влади. то якщо зе не розслідує злочини скоєні при правлінні яника то як він там казав? одна злочинна влада змінила іншу? виходить він нащадок злочинної влади януковича.
Так если преступная власть покрывала предыдущую преступную власть и до сих пор еще частично при власти и продолжает покрывать, то логично сначала разобраться с текущей преступностью (это намного актуальнее), а уже потом перейти к прошлой, когда покрывающая их помеха будет устранена.
це нова версія нам заважає відсутність свого прокурора? гарна відмазка. набагато краща від прокурора. хоча відсутність свого прокурора баканову піаритись не заважає. це ж цю відмазку можна розігрувати всі 5 років - ось ще трохи. ось ось і перейдемо вже до розслідування злочинів скоєних при правлінні яника. а те що казали що порох поганий бо не саджає злочинців епохи янека - ну то таке. на дурнів було розраховано. фани все схавають.
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 сер, 2019 23:34
ol_zy написав: mephala написав: ol_zy написав:Потому что, когда кто-то говорит "все знают", "народ видит" - это означает, что аргументов нет, а свою точку зрения хоть как-то обосновать надо. Поэтому фантазия это только ваша, я только показал, что у вас нет никаких аргументов, а только общие фразы ничем не подкрепленные. И нет там никакой сути, а как вы сказали, одна только фантазия.
Никто и не перекладывал... И ничего никому не приписывал. Строго повторил ваши фразы. Можете уточнить, кто все знают и кто конкретно из народа видит. Пока что все увидели, что этих всех едва 25% набралось, а остальные как раз не знают и не видят и думают совсем иначе и надеются, что теперь узнают и увидят.
під всі я мав на увазі фанів зе. це ж вони всі за ним все повторювали що він каже. так що ви не за мною повторили а в своїй голові нафантазували і мені приписали.
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
|