Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 38443845384638473848 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 31 сер, 2019 20:34

budivelnik написав:1 Я розбираюсь в будівництві
2 Я стверджую що посадити , або оштрафувати, або розорити -можна будь-якого будівельника

Для "разбирающихся" в строительстве вопрос:
Кого, за что и на каком основании сажают?
PS Может, просветите сколько сейчас сидит строителей в Украине?
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 сер, 2019 20:36

freeze написав:budivelnik
Кстати в поданном Законопроекте про РРО размер чека, с которого жалобщик будет получать компенсации всё-таки сделали 100 грн, плюс в несколько раз увеличили все штрафы.
1 Вже легше
2 Подивимось кінцеву редакцію
3 Особисто в мене 90% покупок мають суму меншу від 100 грн , тому друкувати 100% всього більшого за 100 грн і не друкувати 10% меншого за 100 грн - повністю перетворює закон в профанацію , при збереженні розміру оподаткування на сьогоднішньому рівні
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 31 сер, 2019 20:39

shapo написав:
  budivelnik написав:1 Я розбираюсь в будівництві
2 Я стверджую що посадити , або оштрафувати, або розорити -можна будь-якого будівельника
Для "разбирающихся" в строительстве вопрос:
Ми говоримо про те що-вже посадили
чи говоримо про те що - закон в сьогоднішній редакції дозволяє посадити?
Навіть відсутність каски на голові будь-кого ,хто перебуває на будівельному майданчику-дозволяє посадити у разі каліцтва або смерті...У вас всі на 100% у касках
У Вас завжди і згідно чинного законодавства проводиться інструктаж по допуску на робоче місце-чи заповняєте журнал раз в тиждень(місяць,або взагалі не заповнюєте)
і так далі і тому подібне...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 31 сер, 2019 20:50

budivelnik написав:
  shapo написав:]Для "разбирающихся" в строительстве вопрос:
Ми говоримо про те що-вже посадили
чи говоримо про те що - закон в сьогоднішній редакції дозволяє посадити?
Навіть відсутність каски на голові будь-кого ,хто перебуває на будівельному майданчику-дозволяє посадити у разі каліцтва або смерті...У вас всі на 100% у касках
У Вас завжди і згідно чинного законодавства проводиться інструктаж по допуску на робоче місце-чи заповняєте журнал раз в тиждень(місяць,або взагалі не заповнюєте)
і так далі і тому подібне...

Это и все что можете сказать, "знаток строительства"?
Это элементарные вещи по ТБ которые только идиот прораб может не делать, но я таких много лет уже не встречал.
Я-то думал вы про оформление рабочих и проверки госинспекции по труду хоть что-то напишите, но,похоже, для вашего заж..я это экзотика.
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 сер, 2019 21:12

shapo написав:
  flyman написав:
ночной хозяин Киева и "русаки" Кличко

А я разве у тебя спрашивал?

тре було писати в ПП
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 31 сер, 2019 21:18

Re: Політичні дискусії

shapo написав:Это элементарные вещи
Так на фінансовому форумі про будівництво потрібно писати так,щоб зрозуміли нефахівці...
А надувати щоки і користуватись вузькоспеціалізованими термінамиможе тільки набундючений пенсіонер зі стажем...
Хочете поскладніший приклад- будь ласка
Перший-проект розробляється по одному ДБНу , затверджується.будується.за час будівництва вводиться інший ДБН, в якому міняється кілька конструктивних параметрів,які важко змінити,бо обєкт вже збудований і приймальна комісія відмовляється прийняти обєкт...і всі праві
Другий приклад з того ж обєкта , вже зміни в Мінюсті
Перша черга обєкта збудована і здана в експлуатацію, отримана декларація про реконструкцію з добудовою і поки ця добудова проходить-міняються перелік документів які вимагає реєстраційна служба....
Так що я можу написати багато речей,які старим перд..нсіонерам в голову не влазять.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 31 сер, 2019 21:26

budivelnik написав:
  shapo написав:Это элементарные вещи
Так на фінансовому форумі про будівництво потрібно писати так,щоб зрозуміли нефахівці...
А надувати щоки і користуватись вузькоспеціалізованими термінамиможе тільки набундючений пенсіонер зі стажем...
Хочете поскладніший приклад- будь ласка
Перший-проект розробляється по одному ДБНу , затверджується.будується.за час будівництва вводиться інший ДБН, в якому міняється кілька конструктивних параметрів,які важко змінити,бо обєкт вже збудований і приймальна комісія відмовляється прийняти обєкт...і всі праві
Другий приклад з того ж обєкта , вже зміни в Мінюсті
Перша черга обєкта збудована і здана в експлуатацію, отримана декларація про реконструкцію з добудовою і поки ця добудова проходить-міняються перелік документів які вимагає реєстраційна служба....
Так що я можу написати багато речей,які старим перд..нсіонерам в голову не влазять.

Состряпал зачем-то очередную чушь про старые и новые ДБН.
Юноша, разница между нами в том, что в молодости я сам принимал участие в создании нормативных документов, а позже, в качестве снс НИИ Строительного производства видел как их стряпают, но сам отказался этим заниматься и потому ушел.
Но это к теме не относится,т.к. некто песикот здесь утверждает, что любого строителя можно посадить.
Вы по обыкновению влезли и обосрались, т.к. кроме нарушений ТБ за что отвечает только прораб и нач.участка подрядчика ничего привести не можете, зато начали перепрыгивать вообще неизвестно в какую тему.
Я давно работаю в службе заказчика.
Расскажите как и за что можно посадить меня, проектанта, руководителя проекта и пр. многочисленных участников строительного процесса или заткнитесь
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 сер, 2019 21:57

shapo

На відео красиво замочили твого московського ідола
https://gazeta.ua/articles/donbas/_divi ... nka/924945
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 31 сер, 2019 22:10

yanyura написав:............
Единственный возможный вариант (как вы подметили) - сторонников Порошенко (по голосовалке) большинство и редакция опасается их ухода с сайта.
.............

Скорее, хозяин сайта несмотря на те наезды, о кот. Вы написали, остаётся по непонятным причинам преданным сторонником По (когда-то писали о том, что он за По).
Другой вариант - он по каким-то причинам ярый противник Зе.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 31 сер, 2019 22:10

shapo написав:Вы по обыкновению влезли и обосрались, т.к. кроме нарушений ТБ за что отвечает только прораб и нач.участка подрядчика ничего привести не можете, зато начали перепрыгивать вообще неизвестно в какую тему.
Я давно работаю в службе заказчика.
Расскажите как и за что можно посадить меня, проектанта, руководителя проекта и пр. многочисленных участников строительного процесса или заткнитесь
Розказую для набундюченого проектанта
Я задаю обєкт
В той час в Державі міняється смотрящі в ДБІ і уряд дає доручення накопати компромату на папєрєдніків...
Проти посадових осіб ,підписи яких стоять в проектній документації(проектанти,райархітектор,голова виконкому,виконавець робіт) - відкривається кримінальна справа по надуманими причинами яка тягнеться кілька років...Ніхто звичайно не сів ,нічого не знайшли... але зачіпок було море,а не сіли тому що реально не було жодної серьозної проблеми ,хоча я особисто знаю куди б можна було покопати і за що зачепитись щоб як мінімум накопати на неприємності.
Тому
Якщо Держава захоче розігнати Вас з насижених місць навіть проектантів-то Ви втратите ліцензію(сертифікат) на раз два
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 31 сер, 2019 22:21, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 38443845384638473848 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему