Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Козак-характерник "Людина" все ж таки "змутована мавпа". То, что Вы пишете о со СВОЕЙ истории, по-моему, просто игра словами. Если история объективная, то какая разница, кто её написал - украинец, англичанин или даже китаец. И так же не важно для кого она написана. Уже говорил - предложите написать физику "украинцем для украинцев". Если она будет такая же, как написанная "немцем для немцев", то какая разница? Если она будет отличаться, то это уже не физика.
Ви є людиною свого часу, з відповідним вихованням і цінностями, що те виховання заклало в свідомість, зі всіма тими стереотипами свого часу. І позбавитися миттєво всього того тне можливо. Але є позитив, що Ви намагаєтеся думати, переосмислювати дещо. Тож позбавтеся того тягаря, що був закладений вам у свідомість
То же самое могу написать Вам. Вы уверены, что "позбавлятися від тягаря" должен я, а не Вы?
Всі ті імперії, що мордували українців пішли в небуття. Диявол отримав поразку.
Уточните, пожалуйста, какие империи Вы имеете ввиду. Я не считаю, что в Союзе "мордували українців", тем более в послевоенные годы. И перестаньте, пожалуйста, списывать всё на дьявола. Вы не на религиозном сайте. Расскажите ещё, что дьявол являлся (-ется) врагом именно Украины и был настроен против неё, потому что кузнец Вакула поймал его за хвост.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 10 лют, 2020 12:44, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник написав:А конкуренція повинна бути чесною, а не бєспрєдєл, з вбивствами конкурентів.
Розскажете це лелекам - які їдять жаб , жабам- які їдять комарів.... А так і ті і ті - ніби й божі створіння.....
Тобто Людину Ви прирівнюєте до лелек, жаб, комарів? Але й навіть серед тварин мало таких, які поїдають себе подібних і є канібалами. Ви готові вбивати фізично людей, підставляти, оббрехувати чи робити наклеп, щоб позбавитися конкурентів? Чи можливо вже таке робили і це запитання до Вас не гіпотетичне?
Козак-характерник написав:А конкуренція повинна бути чесною, а не бєспрєдєл, з вбивствами конкурентів.
Розскажете це лелекам - які їдять жаб , жабам- які їдять комарів.... А так і ті і ті - ніби й божі створіння.....
Це у Вас якісь ідеалістичні погляди на капіталізм , та ще й територіально обмежені розвиненими країнами . Треба ж дивитися на весь світ . А такий погляд вже змінює картину . Ніхто не знає - куди доведе гонка споживання - а це основа капіталізму . Виснаження природніх ресурсів та екологічні проблеми - зараз якось стали зрозумілі всім . Бо Земля одна і перенесення виробництва на периферію системи проблему не вирішує . І поки сам по собі підхід - постійне економічне зростання - створює проблему . У нас капіталізм молодий - але в 3 світі - периферії - він же ж дуже давній . Так що це нічого не міняє . Просто горизонту планування хоча б у 50 ( не кажучи вже про 100) років - немає ні в кого в сучасних умовах . І весь цей шум про глобальне потепління - це просто одна з багатьох проблем , які в найближчі десятки років будуть вилазити . І вони глобальні . А з врахуванням того , що переважна більшість саме бідного населення живуть в зонах ризику - стає ще страшніше ... Їм нічого втрачати ...
ЛАД написав:Козак-характерник "Людина" все ж таки "змутована мавпа". То, что Вы пишете о со СВОЕЙ истории, по-моему, просто игра словами. Если история объективная, то какая разница, кто её написал - украинец, англичанин или даже китаец. И так же не важно для кого она написана. Уже говорил - предложите написать физику "украинцем для украинцев". Если она будет такая же, как написанная "немцем для немцев", то какая разница? Если она будет отличаться, то это уже не физика.
Ви є людиною свого часу, з відповідним вихованням і цінностями, що те виховання заклало в свідомість, зі всіма тими стереотипами свого часу. І позбавитися миттєво всього того тне можливо. Але є позитив, що Ви намагаєтеся думати, переосмислювати дещо. Тож позбавтеся того тягаря, що був закладений вам у свідомість
То же самое могу написать Вам. Вы уверены, что "позбавлятися від тягаря" должен я, а не Вы?
Всі ті імперії, що мордували українців пішли в небуття. Диявол отримав поразку.
Уточните, пожалуйста, какие империи Вы имеете ввиду. Я не считаю, что в Союзе "мордували українців", тем более в послевоенные годы. И перестаньте, пожалуйста, списывать всё на дьявола. Вы не на религиозном сайте.
Яка різниця? Я ж вже відповів. Вона є СВОЄЮ. Якщо Вам "какая разница", то немає про що сперечатися. Залишимося при своїй думці кожний. Але в останнє спробую пояснити, з наукової точки зору.
Історію пишуть конкретні люди...Зі своїми цінностями і уподобаннями. Кожна людина не може бути абсолютно безпристрасною. Один бачить наполовину повний стакан з водою, а інший напівпорожній. Кожна держава є конкурентом іншій державі і захищає свій простір: мовний, ментальний, культурний, історичний, інформаційний, економічний і т.п. Ми живемо ще не в досконалому світі, де є єдине Царство Боже, а в окремих національних хатах. І кожна спільнота прагне захистити свій ареал існування, так би мовити, від зазіхань чужинців, якщо ми вже перейшли до порівняння з тваринним світом! Далі розвивайте думку власноруч...
Що стосується імперій...Ви знов намагаєтеся відвести дискусію в хащі і другорядні тези. Почитайте історію. Але, якщо Ви вже запитали, то наведу декілька прикладів: Австро-Угорщина, Російська імперія, Річ Посполита, СРСР, Райх...
Далі...Чи впевнений я, що Вам, а не мені треба позбавлятися тягаря? Звісно, що впевнений. Бо маю Віру, а Ви не маєте...Ваша нетерпимість, навіть проявилася в тому, що Ви забороняєте мені тут писати свої думки вільно, так я хочу. В нас свобода совісті і віросповідання. Тут мають право висловити свої думки всі: і віруючі, і атеїсти, і соціал-даравіністи.
Але дякую за відповідь, що Ви визнали, що не вважаєте радянський режим злочинним. Тепер все стає зрозумілим. І Ви маєте право на таку точку зору. Я не можу Вам заборонити так мислити. Ми обмінялися думками і кожний зробив свої висновки. Чого вже я точно не робитиму - нав'язувати своє бачення на людину, історію та моральні цінності.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Пон 10 лют, 2020 13:10, всього редагувалось 1 раз.
Puente написав:Це у Вас якісь ідеалістичні погляди на капіталізм , та ще й територіально обмежені розвиненими країнами . Треба ж дивитися на весь світ . А такий погляд вже змінює картину . Ніхто не знає - куди доведе гонка споживання - а це основа капіталізму . Виснаження природніх ресурсів та екологічні проблеми - зараз якось стали зрозумілі всім . Бо Земля одна і перенесення виробництва на периферію системи проблему не вирішує . І поки сам по собі підхід - постійне економічне зростання - створює проблему . У нас капіталізм молодий - але в 3 світі - периферії - він же ж дуже давній . Так що це нічого не міняє . Просто горизонту планування хоча б у 50 ( не кажучи вже про 100) років - немає ні в кого в сучасних умовах . І весь цей шум про глобальне потепління - це просто одна з багатьох проблем , які в найближчі десятки років будуть вилазити . І вони глобальні . А з врахуванням того , що переважна більшість саме бідного населення живуть в зонах ризику - стає ще страшніше ... Їм нічого втрачати ...
Підтримую беззаперечно. Шлях створення споживацького суспільства - це шлях до прірви. Людина має повернутися до Бога і усвідомити, навіщо створена? Не руйнувати, не споживати хижацьки, а плекати Любов. Споживання не приносить щастя. Багато людей одинокі в споживацькому благополучному суспільстві. Це гуманітарна криза. Люди опустили себе власноруч до світу тварин, про що свідчать і дописи вище...
Це у Вас якісь ідеалістичні погляди на капіталізм , та ще й територіально обмежені розвиненими країнами . Треба ж дивитися на весь світ . А такий погляд вже змінює картину . Ніхто не знає - куди доведе гонка споживання - а це основа капіталізму . Виснаження природніх ресурсів та екологічні проблеми - зараз якось стали зрозумілі всім . Бо Земля одна і перенесення виробництва на периферію системи проблему не вирішує . І поки сам по собі підхід - постійне економічне зростання - створює проблему . У нас капіталізм молодий - але в 3 світі - периферії - він же ж дуже давній . Так що це нічого не міняє . Просто горизонту планування хоча б у 50 ( не кажучи вже про 100) років - немає ні в кого в сучасних умовах . І весь цей шум про глобальне потепління - це просто одна з багатьох проблем , які в найближчі десятки років будуть вилазити . І вони глобальні . А з врахуванням того , що переважна більшість саме бідного населення живуть в зонах ризику - стає ще страшніше ... Їм нічого втрачати ...
Будивельник выхватывает только кусок картинки - развитые капстраны. И игнорирует факт того, что пирамида - островерхая. И все капстраны на вершине развитых не поместятся.
Но это лирика. Хуже всего, что нет понимания очевидного -- если бы сильные-богатые могли развиваться без (не за счёт) слабых-бедных, то ... отгородились бы ... и развивались, росли, цвели)).
Но на всех уровнях от страны и до индивидуума сильные-богатые *лезут* к слабым-бедным. Чего-то им не хфатает))
З.Ы. капитализм - это частная собственность. Социализм и коммунизм (которого никто не видел) - это государственная, коллективная, общественная собственность.
Госрегулирование, распределение продукта, социалка и т.д. -- это всего лишь инструменты, которые могут использоваться что в системе капитализма, что социализма.
Уже давно очевидно, что максимальный эффект даёт наличие государственной и частной собственности в обществе. Крайности же приводят к бедствиям. Что от коммунистов, что от капиталистов.
Какая радикальная система лучше? Дело вкуса и точки сидения (сильный ты или слабый).
pesikot написав: И вас в том числе взул. Хотя вас предупреждали
Так и вас взул. Вас же тоже предупреждали, что на божественно-гуманитарной повестке выборы у нас в стране не выиграешь. Петя оказался глупее, чем я ожидал.
Так что, мы теперь обречены видеть во главе безальтернативных клоунов на великах, обещающих зарплату 4000 евро? Венесуэла, Боливия, Украина - замечательный ряд. Тогда действительно из этой страны халявщиков нужно бежать.