detroytred написав:Не трать на меня время, опровергая моё мнение
1 З точки зору знань економіки - ти ніхто і звуть тебе ніяк
2 Якщо якийсь пожиттєвий економічний субсидант по суті, але наполеон по шапці - пробує збити населення України ( а читачі цих сторінок є населенням України) своїми брєдовими заявками - я буду їх піддавати критиці
3 Для того ,щоб населення зрозуміло - дейтройт ні бельмеса не розуміє у економічних процесах - достатньо подивитись на премії,які виплачують Топам світових економічних лідерів(Карлос Гон чи Ілон Маск) по результатам діяльності керованих ними компаній - щоб побачити - ці цифри рідко перевищують 1% акцій компанії....
Тобто власники цих компаній вважають - якщо Топ ,привів до росту акцій в 5-30% - він може отримати...0,1-1% цих акцій.
Ще раз наголошу
Власники вважають вплив топа-0,1-1%...люди які в темі десятки років і перепробували для керівництва море керівників...
З іншого боку - ці керівники,яких наймають власники,також мають економічні знання і амбіції...
То невже хтось з тут присутніх може припустити,що керівник ,знаючи що від його рішення залежить
левова частка успіху 
- погодиться на якусь подачку в 1% ?
І останнє
Мене звинувачували що я часто згадую про своє військове минуле...і як приклад цього часто - привели повідомленння...трьохрічної давності.
Тобто найближче що знайшов мій опонент це повідомлення від жовтня 2017..
Так на хвилинку
Зараз червень 2020 і в мене 21000 повідомлень за 11 років..тобто приблизно 2000 повідомлень в рік...
Отже, якщо найближче повідомлення на армійську тематику - три роки тому... то можна констатувати - на 6000 повідомлень на різні теми,в будівельника 1(одне) тим чи іншим боком привязане до його служби в армії 30-35 років тому назад