Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
unicdima написав:Палає у Пороха, розуміє, що ці злочини і до нього тягнуться
Виготовлення військової продукції на вітчизняних підприємствах - злочин. Очікувано. Не дивно, чому оборонні підприємства загинаються та вже майже нічого не виготовляють. КРАЗу капець, а тепер вже і Кузні, і багато ще підприємств закриються, бо техніка "неналежної якості". Та з таким формулюванням можна закрити весь український ВПК (що і роблять зелені), купуючи закордонні взірці втридорого, а там виявиться, що і в них є недоліки, бо конструкторські недопрацювання є завжди. Особливо, коли наші напівмертві підприємства зовсім недавно повернулись до життя та практично заново вчаться виготовляти надскладну військову техніку. Вихід тут один – замовляти більше у вітчизняних виробників та заставляти виправляти конструкторські помилки. Судити за таке, та ще й з такими заставами (більше, ніж мертвечуку) – диверсія проти власного ВПК, бо завтра під страхом застосування формулюванням техніка "неналежної якості" виробниики і військові просто перестануть співпрацювати.
Не напомнишь, в каком году и при каком Президенте Украины, ЧСЗ был продан Новинскому и какие Президенты палец о палец не ударили, чтобы вернуть его государству, ну или хотя бы заставить выполнять оборонные заказы страны?
Обосрался, вытрись
Потому заказы на кузню и были перенаправлены Потому что, на ЧСЗ блокировалось выполнения заказов
detroytred написав:Ще раз поясню: мені як-то пофігу захист Овоча або Зелі.
И ты вылез защищать и Овоща, и Зеленского
detroytred написав:Можна повірити на слово, що, наприклад, Овоч або ЗЕ нічогісінько в цьому плані не зробили. А можна поцікавитись і пошукати об'єктивну інфу, як воно є.
І випливає... По мінімуму, але роблять, що По, що Яник, що ЗЕ. Як не крути, але необхідний ситуації мінімум вони мають за мету забезпечити. Є держава, є море, потрібен мінімальний флот...
Я тебе давно советовал, прежде чем писать километровые посты - изучи вопрос. А теперь начну тебя возить мордой по фактам
В издании напоминают, что на ЧСЗ в 2011 году начали строительство головного корабля из серии корветов проекта 58250 (серия Володимир Великий), однако в 2014 работы были прекращены
Работы прекращены. Ничего не построено
Предприятие - официальный банкрот Владелец этого завода - Вадим "сука православная" Новинский. Который покупал завод явно не для того, чтобы производить там корабли Банкротство - заведомый финал
По Зеленскому Одни обещания, что через год-два у нас будут корабли. Вот когда будут, тогда и поговорим Зеленский много чего обещает К тому же, государственный оборонный заказ на этот год полностью провален
А вот при Порошенко Таки построили и приняли на вооружение несколько ДШК За что теперь и пытаются судить 4-х человек
Так что, ты опять облажался Защита тобой Овоща и Зеленеского - выглядит как полная брехня
А тепер я ткну тебе мордочкою в чергову твою брехню. Як ти знов вискочив і збрехав. Дивись факт - що саме я написав, цитую: 1а.) "Янукович будував ... на обіцянках))" 1б.) "Хоча ... дійсно започаткував-то саме Янукович, навіть цілу програму на 4 кораблі". По буквах - ЗАПОЧАТКУВАВ.
2. В цитатах статей,які я навів: "В цеху №11 он принял участие в закладке корабля". По буквах - В ЗАКЛАДКЕ.
3. *Черноморский судостроительный завод провел церемонию закладки первого корабля класса корвет* По буквах - ЗАКЛАДКИ.
4. По Зе в статті: * Президент України Володимир Зеленський заявив, що країна наприкінці 2023 року отримає новий сучасний військовий корабель, будівництво якого вже почали в Туреччині. Про це він сказав у неділю* По буквах - ПОЧАЛИ будівництво. ___________________________________
На це все ти навів факти недобудови корвету - *Работы прекращены. Ничего не построено* І факти, що від ЗЕ поки одні обіцянки * Одни обещания, что через год-два у нас будут корабли. Вот когда будут, тогда и поговорим*.
Зробив ТИ висновок: * Так что, ты опять облажался. Защита тобой Овоща и Зеленеского - выглядит как полная брехня*.
ПО БУКВАХ ПЕРЕЧИТАЙ І КОНКРЕТНО ВКАЖИ, ДЕ САМЕ В МЕНЕ БРЕХНЯ. НЕ ВКАЖЕШ -- ТОДІ САМЕ ТИ ЗНОВ ЗБРЕХАВ. НАЯВНЕ Ж. чи, як завжди, відмовчися після того, коли тебе ткнули в конкретні факти твоєї брехні.
В издании напоминают, что на ЧСЗ в 2011 году начали строительство головного корабля из серии корветов проекта 58250 (серия Володимир Великий), однако в 2014 работы были прекращены
Работы прекращены. Ничего не построено
Слона то я и не заметил... (с)
Кто в 2011-м (когда началось строительство корвета) и в 2014-м, когда работы по его строительству были прекращены) был Президентом Украины: - Янукович - и.о. Турчинов - Порошенко - Зеленский
Ты вылез, а смысл ? Я написал, что заводом завладел Новинский, который и не думал достраивать корветы
Но ты это не увидел, зоркий глаз ты наш. Предпочёл не увидеть.[/quote] _______________________________ Привіт, як Турчинову, так і Порошенко. Які, маючи гарячу фазу війни ну нічогісінько не зробили для того, щоб усякі новінські або добудовувати корвет, або повернули завод у держвласність.
Як крайній варіант -- саме для цього і вводиться військовий стан та тещо.
І аж у 2017-му Луценко тільки словісно роздуплився на намір)) *У вересні 2017 року Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про намір зрушити з місця процес повернення в державну власність Чорноморського суднобудівного заводу (ЧСЗ) і ПАТ "Миколаївський суднобудівний завод «Океан»[3*.
detroytred написав:А тепер я ткну тебе мордочкою в чергову твою брехню. Як ти знов вискочив і збрехав. ..... ПО БУКВАХ ПЕРЕЧИТАЙ І КОНКРЕТНО ВКАЖИ, ДЕ САМЕ В МЕНЕ БРЕХНЯ. НЕ ВКАЖЕШ -- ТОДІ САМЕ ТИ ЗНОВ ЗБРЕХАВ. полная брехня*.
ПО БУКВАХ ПЕРЕЧИТАЙ І КОНКРЕТНО ВКАЖИ, ДЕ САМЕ В МЕНЕ БРЕХНЯ. НЕ ВКАЖЕШ -- ТОДІ САМЕ ТИ ЗНОВ ЗБРЕХАВ. НАЯВНЕ Ж. чи, як завжди, відмовчися після того, коли тебе ткнули в конкретні факти твоєї брехні.
Я не знаю навіщо папуасів з словниковим набором з одного слова - тут тримають Ба більше Коли я привожи цитату класика - мене банять на добу Коли ця помилка природи під копірку три рази в день продукує повідомлення яке на 99% по суті складається з одного слова.. Його тримають
Да-да)) на 99%.
Ти випускаєш маленьку дрібничку -- це в мій бік лунає, генериться потік брехні та перекручень В мій. Я на нього відповідаю. Конкретно. По кожному твердженню.
Ось і ти легесенько збрехав про 99%. Знову... Як і завжди. І на цьому побудував.
І да -- це ти знов величезний недолік знайшов))) (Як пости рахував. Ну величезний недолік - по три пости відповідати а один). Використання даного слова.
Ну овсім порівняно з твоїми наклепами та брехнею.
Заспокійся. Вже пояснював, що проблема свого вигляду в мене не існує. Чого ти переймаєшся-то буду чи ні виглядати я розумішим?!)) Ти з своїми мегазашкварами розберись. Реальний, статки, місія і ... потоки брехні.