Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Лежав, грівся на сонечку біля басейну на вихідних і приходжу до висновку стосовно плану на майбутнє...
Думаю почати придівлятись до нерухомості в ОАЄ чи десь поруч для себе любимого і жити на дві країни - Туречинну і нову батьківщину (наприклад, Дубайщіну)
Почну вивчати умови кредитування, т.к. ціни у арабів не малі, але вже Київ по цінам догнав Дубайщину = тому не цікавий... А також умови посвідки на проживання (можливого громадянства).
Робота на Дубайщіне є. Газу / нафти на мій вік вистарчить. Ціни, прогнозують нафту по 173 бакси через деякий час, дозволять арабам жити красиво ))))) і плюс і мені, якщо я там буду жити.
А як буде жити ненька при ціні на нафту 170 баксів і газу по 1500 баксів, я не уявляю. До того ж вкладень в інфраструкуру в неньці обмаль, а вона скоро почне валитись, тягнучи на дно всіх з собою.
Враховуючи близький зв"язок арабів (турків) і ЮК, інвестиція в вигляді житла для себе на Дубайщіне / Туречині і інвестиція під оренду в ЮК, заграла новими фарбами )))
change_pm написав:Лежав, грівся на сонечку біля басейну на вихідних і приходжу до висновку стосовно плану на майбутнє...
Думаю почати придівлятись до нерухомості в ОАЄ чи десь поруч для себе любимого і жити на дві країни - Туречинну і нову батьківщину (наприклад, Дубайщіну)
Это как? Летом в Турции охлаждаться? Климат плохой, зато куш можно сорвать с натурализацией, если в итоге дадут доступ к welfare. Не пойму, как тут жилье поможет? Имхо, сначала нужно гражданство и затем жилье по welfare
change_pm написав:Лежав, грівся на сонечку біля басейну на вихідних і приходжу до висновку стосовно плану на майбутнє...
Это как? Летом в Турции охлаждаться? Климат плохой, зато куш можно сорвать с натурализацией, если в итоге дадут доступ к welfare. Не пойму, как тут жилье поможет? Имхо, сначала нужно гражданство и затем жилье по welfare
Дають ВНЖ при купівлі нерухомості. Тому спочатку нерухомість, потім ВНЖ.
Ну, а одночасно ніхто не заважає чи працювати по найму, чи зайнятись бізнесом і так далі...
Головне, щоб араби не вели розмови: - у вас нічого немає (бо ми відібрали, щоб роздати БЛМ), і ви щасливі )))
Думаю почати придівлятись до нерухомості в ОАЄ чи десь поруч для себе любимого і жити на дві країни - Туречинну і нову батьківщину (наприклад, Дубайщіну) ......................................................... А як буде жити ненька при ціні на нафту 170 баксів і газу по 1500 баксів, я не уявляю. До того ж вкладень в інфраструкуру в неньці обмаль, а вона скоро почне валитись, тягнучи на дно всіх з собою. .........................................................
Інтерв"ю в тєму... вчасно ))))
зі. цитата
глобального системного підхода до економікі і енергетики у нас ніт ))))
хахахах... зато 40 млн кешем на квартири в "яйцях" у вас є )))))