Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 839840841842843 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Пн 22 янв, 2024 20:36

Матеріал гарний. І вчасний.
Просто компіляцію робили не ви, а інші люди з Bloomberg.
І на Yahoo стоїть така собі маленька позначка: ©2024 Bloomberg L.P.
Бо вони не лише є законослухняними, але і поважають працю колег.
А казати, що то ви "звернули увагу" - плагіат, бо звернули увагу зовсім інші.
unknown guest

С нами с: 12.08.23
Благодарил (а): 6 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 22 янв, 2024 21:01

unknown guest писал(а):Матеріал гарний. І вчасний.
Просто компіляцію робили не ви, а інші люди з Bloomberg.
І на Yahoo стоїть така собі маленька позначка: ©2024 Bloomberg L.P.
Бо вони не лише є законослухняними, але і поважають працю колег.
А казати, що то ви "звернули увагу" - плагіат, бо звернули увагу зовсім інші.

Дякую за відвідування цього розділу форуму та таку увагу до цікавого матеріалу.
Про всяк випадок перечитайте ці слова:
"Огляд закордонної преси про майбутнє.
Прочитав ряд газет та тези виписав.
Не лайтеся: суб"єктивно все. Проаналізував заяви фінансистів: Директора Citigroup Global Markets G10 FX Strategy Даніеля Тобона, Домініка Вілсона і Вікі Чанга з Goldman Sachs , стратега Deutsche Bank Алана Раскіна та інших.
ЦЕ КОМПІЛЯЦІЯ ТОГО, НА ЩО Я ЗВЕРНУВ УВАГУ."
Як бачите: вказано ТОЧНО, чиї думки використано в тексті.

Заходьте на цю гілку частіше - у нас реально цікаво.
Последний раз редактировалось akurt Пн 22 янв, 2024 21:08, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 23 янв, 2024 09:25

akurt писал(а):Дякую за відвідування цього розділу форуму та таку увагу до цікавого матеріалу.

Дякую щиро.
Особисто для мене, читати тут гугл-переклад цікавого матеріалу не цікаво.
Особливо з подачею письменників, накшалт, "я звернув увагу".
Не маю на меті вас повчати, звичайно. Якщо це таке особисте, в будь-якій ситуації позиціонувати себе як джерело ключових моментів та червоних стрічок - будь ласка, роздуте его теж треба підгодовувати, а якщо безкоштовно за рахунок вдячних читачів, так тим більше.
unknown guest

С нами с: 12.08.23
Благодарил (а): 6 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 23 янв, 2024 11:59

А може люди інвестують в США?

В наші буремні важкі непередбачувані часи стало актуальним інвестувати в нерухомість в раніше невідомих нам країнах.
Вчора ми з одним учасником форуму проговорили більше години з приводу інвестицій та отримання ВНП або громадянства в двох країнах Південної Америки.
Цікаво, що наші форумчани не тільки бісяться від злоби - як двійка персонажів вище - але і думають, куди ж воно же можна що прилаштувати. Люди думають...
Признаюсь, варіанти мені розповів наш учасник форуму цікаві, незвичні, свіжі - але оприлюднювати НЕ буду - то людина думала, вивчала, аналізувала та придумала. Приватне...

На Львівській гілці оприлюднили ось таке повідомлення, як мені здалося цікавим, бо я не чужа людина для Львова:
  Bolt писал(а):Ого, які квартири почали зкидатм:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8420003184

Ну не знаю: жити у Львові біля опери - то ще той квест...
Але сума мені здалася цікавою - 220 000 доларів США та я замислився, що саме за ці гроші можна купити., наприклад не в Південній Америці в країні (видалено), а в північній Америці.

Дано: бюджет 220 000 грошей гидомирно-зеленого кольору, виручених від продажу квартири у Львові з видом на Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької (жінки з дуже важкою і можна сказати трагічною долею...).

Хм... Тут же так: не поїдемо ж ми з вами в кукурудзяний штат Канзас, де живе мій приятель Chris Herrick (не повірите - який в лютому 2022 в якості моральної підтримки мені надіслав справжню БІБЛІЮ - при чому українською мовоюЗ США!!!!).
Цікаво, що він має походження з Європи, а зараз працює тут: Kansas Department of Transportation over the Bureaus of Transportation Planning and Transportation Safety and Technology.

Я би вибрав щось скромніше - і ще з орієнтацією на ціну.
Перше, що прийшло в голову - це інвестувати нерухомість в штаті Орегон - по-перше, я там був не один раз (нагадує Карпати). По-друге: безподатковий (!!!!!!) штат.

Хм, панове: мінімальні ціни, які я знайшов від Медфорда до Портленда - стартують від 350 000 доларів. Хороші міста: пару раз ночував в цих містах в готелях, десь в ресторані подавали просто шикарну піцу. Навіть зараз використовую на прогулянках в гори кросівки, куплені - БЕЗ податків в чеку - прямо в Портленді.
Не підходить... Ціни високі. Ну в штат Каліфіорнія зовсім лізти не будемо... Там дешевше ніж мільйон нічого немає...
Тоді думати довго не буду - на схід - в штати Південна Кароліна (в місті Tega Cay живе з родиною приятель, який виграв років 5 тому Грін-карту - планую провідати його в квітні - зараз веду перемовини) або штат Північна Кароліна.
О! Yes!
Є готові "під ключ" нові будинки саме за ціною Львівської квартири!

(далі буде)
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 23 янв, 2024 12:40

Гадаю, що треба шукати у цьому поясі. 12% території і лише 1% населення.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 24 янв, 2024 08:48

Gastarbaiter писал(а):Гадаю, що треба шукати у цьому поясі. 12% території і лише 1% населення.

Зазвичай в апокаліптичних фільмах про зомбаків американці ховаються по селам з даного пояса...
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Ср 24 янв, 2024 15:06

Gastarbaiter писал(а):Гадаю, що треба шукати у цьому поясі. 12% території і лише 1% населення.

З цікавістю подивися це відео.
Там є декілька головних речей:
- перша Вами зазначена: 12% території - і лише 1% населення. Штат Нью Мексіко з тієї території має навіть назву: "Land of Enchantment" ("Країна Чарів") - чари вони і є чари... тобто не всім сподобається.
- більшість показаних на мапі міст з населенням в 110 000...140 000 мешканців - здається наш Новомосковськ вдвічі більше.

Взагалі територія дуже велика і дуже різна за природними властивостями - я вам скажу, що чим далі рухаєшся вглиб від узбережжя Тихого океану в бік сходу - тим сумніше.
В місті Фенікс - столиця штату Арізона - в Arizona State University (100 000 students!!!) навчався син приятеля по відпочинку ще в Українському Криму - то він сказав, що семестр закінчується рано і всі розбігаються до осені. Я не зрозумів чому, а він сказав: "Так в нас все літо +45 і навкруги ж пустеля..."
З східним узбережжям - дуже популярний штат Флорида - теж все не прото: весь час дуже велика вологість... Спекотно... Але люди живуть і радіють...
Я чую від приятелів і знайомих, і підтверджую, що з точки зору кліматичних умов в США найкращими є:
- штат Каліфорнія - тому і сама дорога нерухомість; нагадує Крим.
- штат Орегон - прямо копія наших Карпат;
- був в штаті Вашингтон (на півночі) весь час тільки влітку - мені сподобалося, але клімат там взимку суворий...
- Штат Канзас - в центрі - сільськогосподарський;
- я не був в штаті Техас - були родичі - то їм після Каліфорнії дуже не сподобалося...

Так що відео цікаве, а місцевість - на великого любителя...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 24 янв, 2024 17:31

akurt писал(а):Так що відео цікаве, а місцевість - на великого любителя...

Як на мене, так усі США на великого любителя. За винятком якихось елітних районів, куди не ткнешся на гугл-мапах - усюди якийсь бруд, незрозумілі будинки, розбиті дороги. Та у Польщі навіть села виглядають набагато краще і заможніше, ніж оці маленькі міста у США. У абсолютних цифрах доходи там більші, але у рівні життя я б не наважився так однозначно стверджувати.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 24 янв, 2024 19:16

Gastarbaiter писал(а):

Як на мене, так усі США на великого любителя. За винятком якихось елітних районів, куди не ткнешся на гугл-мапах - усюди якийсь бруд, незрозумілі будинки, розбиті дороги. Та у Польщі навіть села виглядають набагато краще і заможніше, ніж оці маленькі міста у США. У абсолютних цифрах доходи там більші, але у рівні життя я б не наважився так однозначно стверджувати.

Невже він не знає того???
Frant

С нами с: 12.09.11
Благодарил (а): 1867 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 24 янв, 2024 19:36

Gastarbaiter писал(а):

Це помилкова думка. Я не знаю, що там на Гугл але насправді все інше.
Природа дуже дуже дуже різна і інколи специфічна. Я написав вище: Каліфорнія нагадує Крим.
А ось починаєш їхати в бік від океану то можуть бути суцільні пустелі. Я раз заїхав в такі місця, що пропав звʼязок взагалі, заблукав, дорогу перетинали напівсухої потоки грязюки.
Маленькі дуже охайні цікаві як на картинках містечки зустрічаються часто дуже тихі і наче всі сплять (насправді зранку всі на роботу).
Я не знаю, де там на фото Гугла сміття - з тим дуже суворо, наприклад вздовж трас стоять оголошення: "1000$ for Littering" - це якщо викинеш з авто на трасу сміття - штраф в 1 000 доларів.
Але викидають... Там же цікаво: будь-яку зупинку на Highway забороненою - якщо віз матрац - а він відірвався від даху авто та випав - то зупинитися НЕ можна. Тому можна побачити на таких швидкісних трасах обабіч і колеса, і бампери... "Слаб человек" (з якогось роману).

Реально сильно зберігають природу - безкінечні Національні парки. Там теж цікаво: на вʼїзді будиночок каса коробка для грошей. Ніде нікого немає. Треба самому заповнити на себе карточку, взяти з собою, а в коробку самому покласти готівкові гроші (долари), якщо треба самому взяти решту. Так то ось…. Реально стоїть пластиковий бокс з купою купюр доларів в 5-10-20 купюрами.

Раз в одному містечку як у Western не міг заправити авто, бо ледве знайшов на задніх дворах колонку с пальним, колонка дуже незвична, як у кіно майже, що я не робив пального не було. Раптом побачив дідуся який приїхав в магазинчик на дуже великому авто - то я гучно кричав
Допоміг залити пальне…
В той же час у великих містах вражають хмарочоси з колонами на вершині і все це з мармуру або граніту: дивишся в небо і не розумієш, як це побудували в 1902 році… і в самому центрі під таким будинком з античними статуями можуть лежати безхатченки. Реально.
Америка дуже дуже різна.
Є розуміння безпечних та небезпечних районів.
В небезпечних мені не повезло бути: я розпитував у українця - власника будинка за 750 000$ (не жартую: 750 000 - так купив) - будинок в небезпечному районі. Я спитав, що це означає. Він так сказав: я стояв на причілку свого будинка - мимо йшло хлопці і чи гучно говорили, чи курили (там не модна курити на вулиці) - щось таке - зробив зауваження - то получив по повній програмі то, що називають на букву «п»..
Я там не був: спілкуюся з нашими, які мешкають в дуже пристойних районах. Але там і оренда квартир по 3000…4500$ на місяць.
akurt

2
2
7
  #<1 ... 839840841842843 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 0
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор