Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 839840841842843 ... 1061>
Повідомлення Додано: Пон 22 січ, 2024 21:36

Матеріал гарний. І вчасний.
Просто компіляцію робили не ви, а інші люди з Bloomberg.
І на Yahoo стоїть така собі маленька позначка: ©2024 Bloomberg L.P.
Бо вони не лише є законослухняними, але і поважають працю колег.
А казати, що то ви "звернули увагу" - плагіат, бо звернули увагу зовсім інші.
unknown guest

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 січ, 2024 22:01

unknown guest написав:Матеріал гарний. І вчасний.
Просто компіляцію робили не ви, а інші люди з Bloomberg.
І на Yahoo стоїть така собі маленька позначка: ©2024 Bloomberg L.P.
Бо вони не лише є законослухняними, але і поважають працю колег.
А казати, що то ви "звернули увагу" - плагіат, бо звернули увагу зовсім інші.

Дякую за відвідування цього розділу форуму та таку увагу до цікавого матеріалу.
Про всяк випадок перечитайте ці слова:
"Огляд закордонної преси про майбутнє.
Прочитав ряд газет та тези виписав.
Не лайтеся: суб"єктивно все. Проаналізував заяви фінансистів: Директора Citigroup Global Markets G10 FX Strategy Даніеля Тобона, Домініка Вілсона і Вікі Чанга з Goldman Sachs , стратега Deutsche Bank Алана Раскіна та інших.
ЦЕ КОМПІЛЯЦІЯ ТОГО, НА ЩО Я ЗВЕРНУВ УВАГУ."
Як бачите: вказано ТОЧНО, чиї думки використано в тексті.

Заходьте на цю гілку частіше - у нас реально цікаво.
Востаннє редагувалось akurt в Пон 22 січ, 2024 22:08, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4006 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 23 січ, 2024 10:25

akurt написав:Дякую за відвідування цього розділу форуму та таку увагу до цікавого матеріалу.

Дякую щиро.
Особисто для мене, читати тут гугл-переклад цікавого матеріалу не цікаво.
Особливо з подачею письменників, накшалт, "я звернув увагу".
Не маю на меті вас повчати, звичайно. Якщо це таке особисте, в будь-якій ситуації позиціонувати себе як джерело ключових моментів та червоних стрічок - будь ласка, роздуте его теж треба підгодовувати, а якщо безкоштовно за рахунок вдячних читачів, так тим більше.
unknown guest

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 січ, 2024 12:59

А може люди інвестують в США?

В наші буремні важкі непередбачувані часи стало актуальним інвестувати в нерухомість в раніше невідомих нам країнах.
Вчора ми з одним учасником форуму проговорили більше години з приводу інвестицій та отримання ВНП або громадянства в двох країнах Південної Америки.
Цікаво, що наші форумчани не тільки бісяться від злоби - як двійка персонажів вище - але і думають, куди ж воно же можна що прилаштувати. Люди думають...
Признаюсь, варіанти мені розповів наш учасник форуму цікаві, незвичні, свіжі - але оприлюднювати НЕ буду - то людина думала, вивчала, аналізувала та придумала. Приватне...

На Львівській гілці оприлюднили ось таке повідомлення, як мені здалося цікавим, бо я не чужа людина для Львова:
  Bolt написав:Ого, які квартири почали зкидатм:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8420003184

Ну не знаю: жити у Львові біля опери - то ще той квест...
Але сума мені здалася цікавою - 220 000 доларів США та я замислився, що саме за ці гроші можна купити., наприклад не в Південній Америці в країні (видалено), а в північній Америці.

Дано: бюджет 220 000 грошей гидомирно-зеленого кольору, виручених від продажу квартири у Львові з видом на Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької (жінки з дуже важкою і можна сказати трагічною долею...).

Хм... Тут же так: не поїдемо ж ми з вами в кукурудзяний штат Канзас, де живе мій приятель Chris Herrick (не повірите - який в лютому 2022 в якості моральної підтримки мені надіслав справжню БІБЛІЮ - при чому українською мовоюЗ США!!!!).
Цікаво, що він має походження з Європи, а зараз працює тут: Kansas Department of Transportation over the Bureaus of Transportation Planning and Transportation Safety and Technology.

Я би вибрав щось скромніше - і ще з орієнтацією на ціну.
Перше, що прийшло в голову - це інвестувати нерухомість в штаті Орегон - по-перше, я там був не один раз (нагадує Карпати). По-друге: безподатковий (!!!!!!) штат.

Хм, панове: мінімальні ціни, які я знайшов від Медфорда до Портленда - стартують від 350 000 доларів. Хороші міста: пару раз ночував в цих містах в готелях, десь в ресторані подавали просто шикарну піцу. Навіть зараз використовую на прогулянках в гори кросівки, куплені - БЕЗ податків в чеку - прямо в Портленді.
Не підходить... Ціни високі. Ну в штат Каліфіорнія зовсім лізти не будемо... Там дешевше ніж мільйон нічого немає...
Тоді думати довго не буду - на схід - в штати Південна Кароліна (в місті Tega Cay живе з родиною приятель, який виграв років 5 тому Грін-карту - планую провідати його в квітні - зараз веду перемовини) або штат Північна Кароліна.
О! Yes!
Є готові "під ключ" нові будинки саме за ціною Львівської квартири!

(далі буде)
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 23 січ, 2024 13:40

Гадаю, що треба шукати у цьому поясі. 12% території і лише 1% населення.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 січ, 2024 09:48

Gastarbaiter написав:Гадаю, що треба шукати у цьому поясі. 12% території і лише 1% населення.

Зазвичай в апокаліптичних фільмах про зомбаків американці ховаються по селам з даного пояса...
BIGor

Подякував: 1459 раз.
Подякували: 1865 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 24 січ, 2024 16:06

Gastarbaiter написав:Гадаю, що треба шукати у цьому поясі. 12% території і лише 1% населення.

З цікавістю подивися це відео.
Там є декілька головних речей:
- перша Вами зазначена: 12% території - і лише 1% населення. Штат Нью Мексіко з тієї території має навіть назву: "Land of Enchantment" ("Країна Чарів") - чари вони і є чари... тобто не всім сподобається.
- більшість показаних на мапі міст з населенням в 110 000...140 000 мешканців - здається наш Новомосковськ вдвічі більше.

Взагалі територія дуже велика і дуже різна за природними властивостями - я вам скажу, що чим далі рухаєшся вглиб від узбережжя Тихого океану в бік сходу - тим сумніше.
В місті Фенікс - столиця штату Арізона - в Arizona State University (100 000 students!!!) навчався син приятеля по відпочинку ще в Українському Криму - то він сказав, що семестр закінчується рано і всі розбігаються до осені. Я не зрозумів чому, а він сказав: "Так в нас все літо +45 і навкруги ж пустеля..."
З східним узбережжям - дуже популярний штат Флорида - теж все не прото: весь час дуже велика вологість... Спекотно... Але люди живуть і радіють...
Я чую від приятелів і знайомих, і підтверджую, що з точки зору кліматичних умов в США найкращими є:
- штат Каліфорнія - тому і сама дорога нерухомість; нагадує Крим.
- штат Орегон - прямо копія наших Карпат;
- був в штаті Вашингтон (на півночі) весь час тільки влітку - мені сподобалося, але клімат там взимку суворий...
- Штат Канзас - в центрі - сільськогосподарський;
- я не був в штаті Техас - були родичі - то їм після Каліфорнії дуже не сподобалося...

Так що відео цікаве, а місцевість - на великого любителя...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 24 січ, 2024 18:31

akurt написав:Так що відео цікаве, а місцевість - на великого любителя...

Як на мене, так усі США на великого любителя. За винятком якихось елітних районів, куди не ткнешся на гугл-мапах - усюди якийсь бруд, незрозумілі будинки, розбиті дороги. Та у Польщі навіть села виглядають набагато краще і заможніше, ніж оці маленькі міста у США. У абсолютних цифрах доходи там більші, але у рівні життя я б не наважився так однозначно стверджувати.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 січ, 2024 20:16

Gastarbaiter написав:

Як на мене, так усі США на великого любителя. За винятком якихось елітних районів, куди не ткнешся на гугл-мапах - усюди якийсь бруд, незрозумілі будинки, розбиті дороги. Та у Польщі навіть села виглядають набагато краще і заможніше, ніж оці маленькі міста у США. У абсолютних цифрах доходи там більші, але у рівні життя я б не наважився так однозначно стверджувати.

Невже він не знає того???
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 січ, 2024 20:36

Gastarbaiter написав:

Це помилкова думка. Я не знаю, що там на Гугл але насправді все інше.
Природа дуже дуже дуже різна і інколи специфічна. Я написав вище: Каліфорнія нагадує Крим.
А ось починаєш їхати в бік від океану то можуть бути суцільні пустелі. Я раз заїхав в такі місця, що пропав звʼязок взагалі, заблукав, дорогу перетинали напівсухої потоки грязюки.
Маленькі дуже охайні цікаві як на картинках містечки зустрічаються часто дуже тихі і наче всі сплять (насправді зранку всі на роботу).
Я не знаю, де там на фото Гугла сміття - з тим дуже суворо, наприклад вздовж трас стоять оголошення: "1000$ for Littering" - це якщо викинеш з авто на трасу сміття - штраф в 1 000 доларів.
Але викидають... Там же цікаво: будь-яку зупинку на Highway забороненою - якщо віз матрац - а він відірвався від даху авто та випав - то зупинитися НЕ можна. Тому можна побачити на таких швидкісних трасах обабіч і колеса, і бампери... "Слаб человек" (з якогось роману).

Реально сильно зберігають природу - безкінечні Національні парки. Там теж цікаво: на вʼїзді будиночок каса коробка для грошей. Ніде нікого немає. Треба самому заповнити на себе карточку, взяти з собою, а в коробку самому покласти готівкові гроші (долари), якщо треба самому взяти решту. Так то ось…. Реально стоїть пластиковий бокс з купою купюр доларів в 5-10-20 купюрами.

Раз в одному містечку як у Western не міг заправити авто, бо ледве знайшов на задніх дворах колонку с пальним, колонка дуже незвична, як у кіно майже, що я не робив пального не було. Раптом побачив дідуся який приїхав в магазинчик на дуже великому авто - то я гучно кричав
Допоміг залити пальне…
В той же час у великих містах вражають хмарочоси з колонами на вершині і все це з мармуру або граніту: дивишся в небо і не розумієш, як це побудували в 1902 році… і в самому центрі під таким будинком з античними статуями можуть лежати безхатченки. Реально.
Америка дуже дуже різна.
Є розуміння безпечних та небезпечних районів.
В небезпечних мені не повезло бути: я розпитував у українця - власника будинка за 750 000$ (не жартую: 750 000 - так купив) - будинок в небезпечному районі. Я спитав, що це означає. Він так сказав: я стояв на причілку свого будинка - мимо йшло хлопці і чи гучно говорили, чи курили (там не модна курити на вулиці) - щось таке - зробив зауваження - то получив по повній програмі то, що називають на букву «п»..
Я там не був: спілкуюся з нашими, які мешкають в дуже пристойних районах. Але там і оренда квартир по 3000…4500$ на місяць.
akurt

Профіль

5
  #<1 ... 839840841842843 ... 1061>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей