Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 27092710271127122713 ... 5004>
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 14:54

Re: Эпидемия коронавируса в мире

_hunter написав:Это вы или серьезно не понимаете вопроса или съехать так нелепо пытаетесь...
Еще раз: как любому случайному человеку понять достаточно ли он молился (ой, правильно питался/спал) или нет _до_ заражения короной?

Google --> здорове харчування + імунітет --> натиснути "Enter" (така кнопка). Потім читати. Ну хоча б для початку:

https://phc.org.ua/news/kharchuvannya-t ... arto-znati
andriykulyk76

Подякував: 54 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 14:55

IgA написав:
yama написав:
Lady_N написав:
Вакцина сама по собі як вірус, але ослаблений і в малій дозі. Після її введення організм стає на деякий час (до 3 тижнів) ще уразливішим до того самого вірусу, поки не виробить антитіла. Ось чому важливо, щоб людина не підхопила справжній вірус за цей час. І як ми бачимо, в Ізраїлі та Великобританії вакциновані встигають підхопити і хворіють.

це ваша суб'єктивна думка ? чи є якісь наукові підтвердження ? чи хоча б думка лікаря який ризикує своєю репутацією ?

Так. Це висновок, який я зробила особисто, спираючись на низку публікацій щодо ковідних досліджень.

Lady_N написав:Вибачаюся, але для того, щоб судити професіоналізм науковців/їх праці, потрібно мати відповідний статус/праці або вище. ..
Те саме стосується обговорень лікарів-практиків. Ви особисто лікували ковідних пацієнтів? Ні? Отож.

Де у наведеному ви знайшли мою негативну критику на адресу конкретного науковця чи практика?
Lady_N

Заблокований
Подякував: 134 раз.
Подякували: 140 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 15:01

andriykulyk76 написав:
  _hunter написав:Это вы или серьезно не понимаете вопроса или съехать так нелепо пытаетесь...
Еще раз: как любому случайному человеку понять достаточно ли он молился (ой, правильно питался/спал) или нет _до_ заражения короной?

Google --> здорове харчування + імунітет --> натиснути "Enter" (така кнопка). Потім читати.

Опять на зеркальный вопрос ответ... Я не спрашиваю как добиться "хорошего имунитета". Я спрашиваю: где прибор, "посветив" которым на человека можно получить ответ "хватит ему молиться" (ой, получил ли он имунитет) или еще пару раз к попам нужно сходить. Уже в третий раз вопрос повторяю: как _до_ заражения короной понять -- для любого/случайного человека -- стоит ему заражения опасаться или нет?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 15:04

Ковид-дисиденты в глубоком отрицалове))
Нет смысла тратить на него время.
Эти ужики ни за что ничего не признают))
Раньше они визжали "где смерти?? Не вижу их?"
Сейчас "ну смерти, ну и что, чего вы ими пугаете")).

:lol:
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2470 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 15:06

Lady_N написав:Де у наведеному ви знайшли мою негативну критику на адресу конкретного науковця чи практика?

Тобто лише критикувати не можна якщо не академік? Боюсь що це трохи не так працює.
І власне кажучи що не можна критикувати, відео з ютубу? Статті з описом дослідження ж немає.
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 15:11

andriykulyk76 написав:Посилання на пост, де я використовую статистику % людей з антитілами щоб щось довести, будь ласка.

Ага, я не я і корова не моя. Всі питання на кафедру.
IgA

Подякував: 38 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 15:15

_hunter написав:Ага: раз цифры Синево. Потом раз -- эфир с Виноград. Сейчас бы еще раз от ОБС..

Різні цифри з різних джерел. Причому всі +- мають хоч якусь авторитетність оскільки не ОБС а від мережі лабораторій чи від епідеміолога, чи вірусолога. Якщо маєте інші дані, з інших джерел - наводьте. Якщо ні, просто не морочте голову. Дякую.
andriykulyk76

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 15:16

ЛАД написав:
  Lady_N написав:
  andriykulyk76 написав:Стефанишина бідкається що половина українців не хоче вакцинуватись. В одній з лікарень Полтавської обл лише 3 з 186 лікарів готові колотись.

Какой ужас :mrgreen: , надо срочно принять меры!
1) Степанова и Ляшко уволить, вместо них назначить Хотаба и Лада.
2) Статистику рисовать с трендом «ужас-ужас».
3) Взять пример с Южной Кореи (тестирование собак и кошек на ковид) и составить план вакцинации для животных, в первую очередь уличных, как группы риска.

1. Вы вчера что-то писали о достоинстве?
2. Я где-то призывал к "рисованию" статистики?
3. Кстати, чуму распространяли крысы.

Возбудитель чумы - не вирус, а бактерия.
vetka

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1242 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 15:17

IgA написав:
  andriykulyk76 написав:Посилання на пост, де я використовую статистику % людей з антитілами щоб щось довести, будь ласка.

Ага, я не я і корова не моя. Всі питання на кафедру.

Ще раз, посилання на мій пост. Чи бла-бла-бла?
andriykulyk76

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 лют, 2021 15:28

_hunter написав:Уже в третий раз вопрос повторяю: как _до_ заражения короной понять -- для любого/случайного человека -- стоит ему заражения опасаться или нет?

В сучасному світі є лабораторії. Лабораторії роблять аналізи, в т.ч. імунологічні дослідження:
https://umedlab.com.ua/analizi/imunolog ... idzhennya/

Даруйте. Між нами якась світоглядна прірва...
andriykulyk76

Профіль

#<1 ... 27092710271127122713 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор