antey1969 написав:Уверен, как только Украина начала бы переговоры по поводу Спутника, на Западе тут же нашлось бы 2-3 миллиона доз вакцины для нас. И на этом стоило бы немедленно сыграть. Пока мы по тупости своей напрочь отказываемся от Спутника, "друзья" нас так и будут оттирать от вакцинации.
Це так по пророССійськи... Шантажувати друзів... що помиришся з ворогом
А якщо друзі після цього і вакцини не дадуть і військовими технологіями з грошима на розробку наших - ділитись перестануть? Може все таки починати створювати якісь моральні правила для власної поведінки?
"У Англии нет ни постоянных союзников, ни постоянных врагов. У Англии есть только постоянные интересы" (с) Генри Палмерстон.
Но об этом иди спорить на политическую ветку, если сильно захочется. А я бы переиначил вот это: "Може все таки починати створювати якісь моральні правила для власної поведінки?" - может все-таки начнем с производства? Была бы у нас современная фарма, Файзер уже в декабре разместил бы у нас заказы на производство, и не было бы у РФ даже предлога пиарить здесь свой Спутник...
Востаннє редагувалось Радіо в П'ят 12 бер, 2021 22:52, всього редагувалось 1 раз.
У нас багато ще чого не має... Але хіба це підстава бути сволотою по відношенню до друзів?
В дитинстві( та і зараз) у Вас були(є) друзі в яких є те чого не має у Вас... І що? Кожного разу коли у Вас були только постоянные интересы" щось отримати - Ви цих друзів шантажували? Тому Спочатку моральні принципи ...потім зявляться постійні друзі... Якщо принципів катма - буде періодичне спілкування типу -я тебе кидану сьогодні, а ти мене завтра...
У нас багато ще чого не має... Але хіба це підстава бути сволотою по відношенню до друзів?
В дитинстві( та і зараз) у Вас були(є) друзі в яких є те чого не має у Вас... І що? Кожного разу коли у Вас були только постоянные интересы" щось отримати - Ви цих друзів шантажували? Тому Спочатку моральні принципи ...потім зявляться постійні друзі... Якщо принципів катма - буде періодичне спілкування типу -я тебе кидану сьогодні, а ти мене завтра...
Так постоянных друзей не будет вне зависимости от нашего поведения, потому что дружба - это ситуация при непротивлении 2-х сторон. Сколько в истории примеров, когда на дружбу отвечали агрессий. Нам то об этом не знать...
Все страны руководствуются интересами, а не моралью. Немцы РФ правой рукой журят, левой - дорогу для СП2 расчищают.
zРадио написав:Так постоянных друзей не будет вне зависимости от нашего поведения,
1 Що вважати достатнім терміном який опише поняття -постійним? 2 Є родина з якою ПОСТІЙНО спілкуєшся десятки років 3 Є шкільні/вузівські/з роботи/по інтересам - з якими спілкуєшся більше десяти років 4 Є емоційні спілкування від місяця до пару років.....
Але в нормальної людини( з стандартною моралью) відсутній флюгеризм на час спілкування... Тобто -Ви дружите....і якщо посварились - то перестали дружити....з високою ймовірністю того що в майбутньому не помиритесь...
А сьогодні я з тобою дружу ( бо в тебе цукерка) а завтра тебе лупцюю(бо цукерка в твого ворога)...то післязавтра в нас дружби точно не буде.. ПС Про дружбу і братні народи( якщо Ви це мали на увазі) Співіснування різних народів з спільними кордонами - було завжди.. При цьому ,вважати що вони дружать-можна було тільки тоді коли вони дружили проти спільного ворога..) Але реальної дружби між ними не було.. То Україна з Польщею палили москву... То Москва палила Київ і Вашаву..і так десятки разів за сотні років...
zРадио написав:... может все-таки начнем с производства? Была бы у нас современная фарма, Файзер уже в декабре разместил бы у нас заказы на производство...
Не думаю, что например, Константину Ефименко слабО разлить Файзер у себя на фарме. Тут скорее проблема в министре Степанове и выше, которые не провели необходимую работу заранее, как это сделал Премьер Израиля.