|
РЕМОНТ квартири для здачі в оренду |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 15 лют, 2026 18:03
Bolt написав: Хомякоид написав:Панство потрібно в приваьному будинку залити стяжку. Старий будинок. Чи ркально залити самому чи не паритись і найняти бригвду. Будинок в Німеччині.
Я собі на круг з 230 м стяжки сам залив, причому якщо в будинку 160 квадратів заливав за допомогою мішали, до 20 м в підвалі і 50 в квартирі мішав в ручну в тазику.
Мені якраз дві кімнати метрів 40 потрібно залити. Які матеріали використовувались ? Можете процес робіт накидати 
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3187 раз.
- Подякували: 470 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 лют, 2026 18:07
Хомякоид написав: Bolt написав: Хомякоид написав:Панство потрібно в приваьному будинку залити стяжку. Старий будинок. Чи ркально залити самому чи не паритись і найняти бригвду. Будинок в Німеччині.
Я собі на круг з 230 м стяжки сам залив, причому якщо в будинку 160 квадратів заливав за допомогою мішали, до 20 м в підвалі і 50 в квартирі мішав в ручну в тазику.
Мені якраз дві кімнати метрів 40 потрібно залити. Які матеріали використовувались ? Можете процес робіт накидати 
если 25+ ,попробуйте самотужки, если 50+ я бы не советовал
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 647 раз.
- Подякували: 531 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 лют, 2026 21:10
Vadim_ написав:если 25+ ,попробуйте самотужки, если 50+ я бы не советовал
А як же в 50+ потужно забирають в армію  Але в цілому згоден що це фізично важка робота.
-
Хомякоид
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 лют, 2026 22:42
Хомякоид написав: Bolt написав: Хомякоид написав:Панство потрібно в приваьному будинку залити стяжку. Старий будинок. Чи ркально залити самому чи не паритись і найняти бригвду. Будинок в Німеччині.
Я спочатку не планував стяжку робити, думав паркет л шати, але він промів посередині кімнат. Я коли його зняв, то офігів. Виявляється підлога була влаштована наступним чином. На перекриття положена базальтовой рва вата, а зверху на неї поклали гіпсовотирсовий щит, якій по краях залили бетоном. З часом посередині кімнат то просіло десь на 3-4см.Звичайно в ідеалі було то все викинути, але получилось би забагато сміття вивозити, а потім багато матеріалу завозити. Тому пішов іншим шляхом. Посеред кімнат була, яма яка дозволяла зробити достатню товщина стяжки, а ось ближче до стін за допомогою перфоратора та сокири позрубував ту гіпсоплиту на 2-3см.Пропилососив. Поклав прямо на то рабицю. Потім за допомогою кусків цегли і густого розчину цементу виставив 12 мм маяки в два ряды. В рабиці де виставляв маяки зробив отвори, щоб можна було трохи підняти коли буду заливати, щоб не лежала на самому низу. На наступний день залив пів кімнати. Мішав шуфлею в совковому великому тазику 1:3 цемент з піском, якись пластифікатор добавляв. Викидував на підлогу.Під рабицю трохи камінців підклав, щоб підняти її над основою. Потім розрівнював шуфлею і тягнув латою. По контуру кімнати дав демпфуючу стрічку. Робив в два заходи по пів кімнати. В кухні оскільки була просто згнила дерев"яна підлога яку я викинув і була міцна основа, то робив стяжку без сітки, але докинув в розчин армуючі волокна. На наступний день після заливки пройшов штукатурною теркою, щоб на верху молочка замтмглошо не було.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 295 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 лют, 2026 23:18
Bolt написав:Я спочатку не планував стяжку робити, думав паркет л шати, але він промів посередині кімнат. Я коли його зняв, то офігів. Виявляється підлога була влаштована наступним чином. На перекриття положена базальтовой рва вата, а зверху на неї поклали гіпсовотирсовий щит, якій по краях залили бетоном. З часом посередині кімнат то просіло десь на 3-4см.Звичайно в ідеалі було то все викинути, але получилось би забагато сміття вивозити, а потім багато матеріалу завозити. Тому пішов іншим шляхом. Посеред кімнат була, яма яка дозволяла зробити достатню товщина стяжки, а ось ближче до стін за допомогою перфоратора та сокири позрубував ту гіпсоплиту на 2-3см.Пропилососив. Поклав прямо на то рабицю. Потім за допомогою кусків цегли і густого розчину цементу виставив 12 мм маяки в два ряды. В рабиці де виставляв маяки зробив отвори, щоб можна було трохи підняти коли буду заливати, щоб не лежала на самому низу. На наступний день залив пів кімнати. Мішав шуфлею в совковому великому тазику 1:3 цемент з піском, якись пластифікатор добавляв. Викидував на підлогу.Під рабицю трохи камінців підклав, щоб підняти її над основою. Потім розрівнював шуфлею і тягнув латою. По контуру кімнати дав демпфуючу стрічку. Робив в два заходи по пів кімнати. В кухні оскільки була просто згнила дерев"яна підлога яку я викинув і була міцна основа, то робив стяжку без сітки, але докинув в розчин армуючі волокна. На наступний день після заливки пройшов штукатурною теркою, щоб на верху молочка замтмглошо не було.
В мене якраз як у вас на кухні. Згнила деревяна підлога. Рабицю я так розумію в такому випадку не потрібно, зразу заливати ?
-
Хомякоид
-
-
-
-
Профіль
-
-
1