|
Верховна Рада відправила у відставку Дмитра Разумкова |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Чет 07 жов, 2021 21:48
Пропонуємо до обговорення: Верховна Рада відкликала Дмитра Разумкова з посади голови парламенту. “За” відставку проголосувало 284 нардепи.
Дивися повний текст Верховна Рада відправила у відставку Дмитра Разумкова.
-
R2
-
- Робот новин
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 жов, 2021 21:48
Ай, Молодец! Красиво вовремя слился, перед началом грандиозного шухера.
-
agcsc
-
-
- Подякували: 63 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 жов, 2021 23:22
agcsc написав:Ай, Молодец! Красиво вовремя слился, перед началом грандиозного шухера.
Ошибаешься, пинком под зад выгнали предателя. Можешь забыть, что был такой Разумков, теперь он никто.
-
unicdima
-
-
- Заблокований
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 жов, 2021 02:20
unicdima написав: agcsc написав:Ай, Молодец! Красиво вовремя слился, перед началом грандиозного шухера.
Ошибаешься, пинком под зад выгнали предателя. Можешь забыть, что был такой Разумков, теперь он никто.
Я би так не сказав. Якраз таки Разумков був найбільш адекватним серед усіх "слуг". Він як поведінкою, так і риторикою вже з першого дня вигідно виділявся серед їх сірої маси та був на голову вищим за рівнем інтелекту. Саме через це він і не прижився в зеленому бидлуватому болоті. І якраз таки 95% того одноразового політичного сміття, яке тисло на кнопку "за" відставку, в Раді наступного скликання вже не буде присутнім. А Разумков буде, якщо захоче. А можливо, навіть у наступним Президентом України стане. Я цьому не здивуюся. В будь якому випадку, політичне майбутнє в нього безумовно є, і списувати його з рахунків зараз дуже нерозумно.
-
NetSerpent
-
-
- Подякував: 254 раз.
- Подякували: 139 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 жов, 2021 08:12
Одним больше одним меньше... кто сейчас вспоминает яценюков и гройсманов? ))
-
Джон
-
-
- Подякував: 71 раз.
- Подякували: 491 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 жов, 2021 08:32
NetSerpent написав:Я би так не сказав. Якраз таки Разумков був найбільш адекватним серед усіх "слуг". Він як поведінкою, так і риторикою вже з першого дня вигідно виділявся серед їх сірої маси та був на голову вищим за рівнем інтелекту. Саме через це він і не прижився в зеленому бидлуватому болоті. І якраз таки 95% того одноразового політичного сміття, яке тисло на кнопку "за" відставку, в Раді наступного скликання вже не буде присутнім. А Разумков буде, якщо захоче. А можливо, навіть у наступним Президентом України стане. Я цьому не здивуюся. В будь якому випадку, політичне майбутнє в нього безумовно є, і списувати його з рахунків зараз дуже нерозумно.
Хтось знав Разумкова до Зеленського? Отож. Вчора дуже показово Бойко подякував Разумкову за роботу, цим все сказано. Нуль він.
-
unicdima
-
-
- Заблокований
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 жов, 2021 09:47
unicdima написав:Хтось знав Разумкова до Зеленського?
Я знал. Почитайте про его отца и вы поймете, что Зеленский команду всё же не совсем с улицы собирал.
-
Gippo
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 жов, 2021 10:28
Выгнали из клуба оффшариков.
-
yegres
-
-
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 жов, 2021 10:31
Gippo написав: unicdima написав:Хтось знав Разумкова до Зеленського?
Я знал. Почитайте про его отца и вы поймете, что Зеленский команду всё же не совсем с улицы собирал.
Отец -- это хорошо, конечно, но сам-то он хоть что-то из себя представляет? -- или лучше отца в команду брать нужно было? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2