Панове!
При Блокуванні картки (у тому числі і УНІ) її можна потім розблокувати та користуватися чи процес уже не оборотний?
І як у А-Банку? (щоб не дублювати)
|
|
![]() Re: ПриватБанкПанове!
При Блокуванні картки (у тому числі і УНІ) її можна потім розблокувати та користуватися чи процес уже не оборотний? І як у А-Банку? (щоб не дублювати) ![]() Дивно, що досі ще ніхто не відповів. Мабуть, через вихідні. Отже, на сам Нео з Привату можна відправити скільки завгодно. А от далі... З Нео без комісії можна вивести: 1) 20000 на місяць - шляхом P2P-переказів 2) 20000 на місяць - шляхом переказів за реквізитами (по IBAN), або ще старі люди кажуть "СЕПом" Отже, по безготівці - загалом 40000 на місяць Попереджаючи запитання, тут не "або" , а "і". Тобто AND, а не OR. 3) 10000 на місяць - зняти у банкоматі без комісії. Тобто всіма трьома методами можна вивести 50000 на місяць. Далі - лише з комісією. ![]() Re: ПриватБанкЧи може хтось підказати найменьш витратний метод виведення коштів з рахунку Paypal на валютну картку?
![]() Re: ПриватБанкПідкажіть,на яку суму (чи кількість купюр) можна поповнити приват-вклад в доларах через термінал на протязі однієї доби?
![]() Залежить від налаштувань терміналу. Зазвичай пишеться на екрані від якого номіналу починає приймати. Той що поповнював я приймав від 5USD. Раніше були і такі що приймали від 1USD. ![]() Re: ПриватБанкНа минулому тижні як раз поповнював приват вклад доларовий через тумбу так гроші до сих пір не зараховані.На екрані написало "операція буде проведена пізніше".Колцентр на запитання що за нах відповіла що повернути гроши можуть тільки в гривні.На моє заперечення що я ж в доларах поповнював категорично відповіли що їм пох індиферентно у них така процедура.Подав скаргу.Чекаю...
Взбодрилии в общем.А то розслабився і забув що з нашими банками пильність втрачати не варто.
Зараз переглядають цей форум: ramaz і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор |
|