|
ПриватБанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 04 лют, 2026 11:09
V2 написав:В Привата якесь загострення.
Я бачу загострення, що мені елементарні платежі, типу з свого конверта на свою кредитку, чи на організацію від якої отримую зарплату, приходиться то з фото то зі дзвінками доводити. Причому форма фото була з двома віконечками для фейсу і паспорту і як не старався - не пройшло.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 1157 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
Додано: Сер 04 лют, 2026 11:13
Щось в Приват24 не можу додати картку іншого банку . У всіх так ?
-
lamal
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 лют, 2026 11:16
Ой+ написав:Я бачу загострення, що мені елементарні платежі, типу з свого конверта на свою кредитку, чи на організацію від якої отримую зарплату, приходиться то з фото то зі дзвінками доводити. Причому форма фото була з двома віконечками для фейсу і паспорту і як не старався - не пройшло.
Это в смысле обычные подтверждения, что платёж проводишь в здравом уме и твёрдой памяти, а не мошенник в Приват24 проник? У меня, наоборот, последние пару месяцев уже не спрашивает. До этого временами бывало. Обычно хватало себя роботу показать, но один раз проходил и видеозвонок с человеком, где голосом проговаривал, что согласен с этой операцией. Всё получалось. Конечно, от качества камеры ещё зависит.
-
moveton
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 808 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
8
1
Додано: Сер 04 лют, 2026 12:58
moveton В кінцевому підсумку також добився проведення цих операцій, але коли захотів стягнути квитанцію, то ще і блок акаунту отримав і знову танці з бубном.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 1157 раз.
-
-
Профіль
-
-
2