Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Solar_simfi писал(а):За останні пів року вдруге підняли кредліміт по Універсалці, вже до 135, при тому, що ніколи не вибирав більше 5-6 тис. і жодного разу не платив штрафи/пені/комісії тощо. От щоб шо?
#зеленелайно вчергове мене сьогодні дуже озадачило. Справа в тому що був по справах у відділенні - діюча картка була до жовтня п.р. - спеціаліст каже - треба оновити бо скоро сплине термін дії. Розумію - хоче бонус заробити - думаю нехай - мені не жалко. Перевипускає картку. Але в мене в застосунок прилітає пуш - треба оновити дані. Питаю WTF - каже: "Не проблема - зараз зробимо!". Фотографує паспорт, ІПН - завантажує в систему - я підписую - каже має все бути гаразд. Але плашка "треба оновитися" в п24 не зникає. Починаємо розбиратися - він видає таке: "Ви паспорт-книжку свого часу отримували коли ваш вік був 25+ тобто в паспорті немає і не могло бути другого вклеєного фото - при тому що третє є. Це нормально - але система сприймає такі паспорти через раз". І що робити? Йдіть до дому якщо до ранку саме не розсмокчеться - прийдете ще раз - переробимо по новому. Ну ок - до ранку нічого не змінилося, сьогодні все по новому, але з деякою особливістю . Після завантаження фото паспорта в систему - крезоїд (чи як він тепер у них називається) видав феноменальне за безглуздістю повідомлення: "Пакет документів не прийнято з причини того що надано фото НЕ ОРИГІНАЛУ а СКАНКОПІЙ ДОКУМЕНТУ!!!" Тобто система не повірила працівнику банку що він фотографував оригінальний документ а чомусь вирішила що то скани. Я звичайно знаю що банк давно пробив дно - але таке. В підсумку спеціаліст вчергове розвів руками і запропонував, що якщо воно до понеділка не розсмокчеться (а чого воно має розсмоктатись ) то продовжити цю розвагу на наступному тижні. Ось така фігня малята. Вийшов я з банку і як в тому віршику: "Стою на асфальте я в лыжи обутый, то ли лыжи не едут - то ли я..." Называется - помог операционисту бонусы получить и получил за это сплошной гемор
Прочитав у , що тепер можна за один підхід до банкомату зняти з картки Привату не 20, а одразу 40 тисяч грн. Але не зрозумів одне питання: якщо банкомат заправлений не 1000-ми, а 500-ками... можна за два прийоми зняти 40 тисяч чи треба шукати банкомат саме з 1000-ми, щоб за один підхід зняти? Цікавить відповідь з власного досвіду. Дякую наперед.
Искатель писал(а):Прочитав у , що тепер можна за один підхід до банкомату зняти з картки Привату не 20, а одразу 40 тисяч грн. Але не зрозумів одне питання: якщо банкомат заправлений не 1000-ми, а 500-ками... можна за два прийоми зняти 40 тисяч чи треба шукати банкомат саме з 1000-ми, щоб за один підхід зняти? Цікавить відповідь з власного досвіду. Дякую наперед.
Ну чтобы получить ответ на ваш вопрос вовсе не обязательно в очередной раз рекламировать тг-канала вашего клЮба - гугл по ключевым словам выдает действующие лимиты - в частности тут есть такое:
2. Банкомат.
Ліміт на зняття готівки з картки ПриватБанку: 40 000 грн (протягом 3 годин)*; 100 000 грн на добу.
*Для деяких категорій клієнтів ліміт залишається - 20 000 грн протягом 3 годин згідно з вимогами фінансового моніторингу.
Ліміт на зняття готівки з картки іншого банку: 20 000 грн* за одну операцію; 20 000 грн протягом 3 годин.
* Можливе встановлення індивідуальних лімітів на отримання готівки відповідно до поточних умов платіжних систем.
Как бы фраза 40 000 грн (протягом 3 годин) лично мне подсказывает что если банкомат не загружен банкнотами в 1000 грн. то положенные 40к даст в 2 (3) приема в течении 3 часов. После чего можно будет повторить... Как-то так
WallNutPen писал(а):Как бы фраза 40 000 грн (протягом 3 годин) лично мне подсказывает что если банкомат не загружен банкнотами в 1000 грн. то положенные 40к даст в 2 (3) приема в течении 3 часов. После чего можно будет повторить... Как-то так
Просто кілька днів тому бачив, як переді мною людина зняла 20 000 (40х500), а коли спробувала зняти ще, їй видало "Перевищений ліміт". Тож хотів спитати, чи хтось вже знімав 40 000 за 2 прийоми. А Гуглу і Вам - дякую за відповідь! ))
До речі, , яке Ви люб'язно навели, є цікава фраза:
Для деяких категорій клієнтів ліміт залишається - 20 000 грн протягом 3 годин згідно з вимогами фінансового моніторингу.
Искатель Можна в декілька (мав такий випадок), та і приват зараз міняє банкомати на 2 новіші покоління з лімітом у 200 купюр, то і видає часто грубою пачкою різного номіналу.