ПриватБанк

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 540541542543

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПриватБанк 3.2 5 87
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
11%
10
2- Погане. Некомпетентне.
17%
15
3- Задовільне. Хотілося б краще.
29%
25
4- Добре. Як і повинно бути.
29%
25
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
14%
12
Всего голосов : 87
Сообщение Добавлено: Сб 20 июн, 2026 07:54

Navegantes писал(а):
  Solar_simfi писал(а):За останні пів року вдруге підняли кредліміт по Універсалці, вже до 135, при тому, що ніколи не вибирав більше 5-6 тис. і жодного разу не платив штрафи/пені/комісії тощо. От щоб шо?

Щоб прозвітувати про зростання активів

Цікава версія, дякую
Solar_simfi

С нами с: 10.08.11
Благодарил (а): 32 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 22 июн, 2026 12:15

Re: ПриватБанк

Leviafan писал(а):Стосовно даних, буду звертатися на ГЛ для оновлення, бо у застосунку такої функції не бачу(
Можна в чат написати щодо оновлення анкетних/паспортних даних і бот запропонує оновити, виставивши сповіщення при наступному вході в Приват24.
Howl

С нами с: 08.03.18
Благодарил (а): 601 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Пт 17 июл, 2026 16:14

Re: ПриватБанк

#зеленелайно вчергове мене сьогодні дуже озадачило. Справа в тому що був по справах у відділенні - діюча картка була до жовтня п.р. - спеціаліст каже - треба оновити бо скоро сплине термін дії. Розумію - хоче бонус заробити - думаю нехай - мені не жалко. Перевипускає картку. Але в мене в застосунок прилітає пуш - треба оновити дані. Питаю WTF - каже: "Не проблема - зараз зробимо!". Фотографує паспорт, ІПН - завантажує в систему - я підписую - каже має все бути гаразд. Але плашка "треба оновитися" в п24 не зникає. Починаємо розбиратися - він видає таке: "Ви паспорт-книжку свого часу отримували коли ваш вік був 25+ тобто в паспорті немає і не могло бути другого вклеєного фото - при тому що третє є. Це нормально - але система сприймає такі паспорти через раз". І що робити? Йдіть до дому якщо до ранку саме не розсмокчеться - прийдете ще раз - переробимо по новому. Ну ок - до ранку нічого не змінилося, сьогодні все по новому, але з деякою особливістю ;). Після завантаження фото паспорта в систему - крезоїд (чи як він тепер у них називається) видав феноменальне за безглуздістю повідомлення: "Пакет документів не прийнято з причини того що надано фото НЕ ОРИГІНАЛУ а СКАНКОПІЙ ДОКУМЕНТУ!!!" Тобто система не повірила працівнику банку що він фотографував оригінальний документ а чомусь вирішила що то скани. Я звичайно знаю що банк давно пробив дно - але таке. В підсумку спеціаліст вчергове розвів руками і запропонував, що якщо воно до понеділка не розсмокчеться (а чого воно має розсмоктатись ;)) то продовжити цю розвагу на наступному тижні. Ось така фігня малята. Вийшов я з банку і як в тому віршику: "Стою на асфальте я в лыжи обутый, то ли лыжи не едут - то ли я..." Называется - помог операционисту бонусы получить и получил за это сплошной гемор :evil:
WallNutPen

С нами с: 08.06.20
Благодарил (а): 48 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 20 июл, 2026 13:07

Прочитав у телеграм-каналі, що тепер можна за один підхід до банкомату зняти з картки Привату не 20, а одразу 40 тисяч грн.
Але не зрозумів одне питання: якщо банкомат заправлений не 1000-ми, а 500-ками... можна за два прийоми зняти 40 тисяч чи треба шукати банкомат саме з 1000-ми, щоб за один підхід зняти?
Цікавить відповідь з власного досвіду. Дякую наперед.
Искатель

С нами с: 22.02.16
Благодарил (а): 1098 раз.

6
13
2
Сообщение Добавлено: Пн 20 июл, 2026 13:37

Искатель писал(а):Прочитав у телеграм-каналі, що тепер можна за один підхід до банкомату зняти з картки Привату не 20, а одразу 40 тисяч грн.
Але не зрозумів одне питання: якщо банкомат заправлений не 1000-ми, а 500-ками... можна за два прийоми зняти 40 тисяч чи треба шукати банкомат саме з 1000-ми, щоб за один підхід зняти?
Цікавить відповідь з власного досвіду. Дякую наперед.

Ну чтобы получить ответ на ваш вопрос вовсе не обязательно в очередной раз рекламировать тг-канала вашего клЮба ;) - гугл по ключевым словам выдает действующие лимиты - в частности тут https://privatbank.ua/help/other есть такое:
2. Банкомат.

Ліміт на зняття готівки з картки ПриватБанку: 40 000 грн (протягом 3 годин)*; 100 000 грн на добу.

*Для деяких категорій клієнтів ліміт залишається - 20 000 грн протягом 3 годин згідно з вимогами фінансового моніторингу.

Ліміт на зняття готівки з картки іншого банку: 20 000 грн* за одну операцію; 20 000 грн протягом 3 годин.

* Можливе встановлення індивідуальних лімітів на отримання готівки відповідно до поточних умов платіжних систем.

Как бы фраза 40 000 грн (протягом 3 годин) лично мне подсказывает что если банкомат не загружен банкнотами в 1000 грн. то положенные 40к даст в 2 (3) приема в течении 3 часов. После чего можно будет повторить... Как-то так :roll:
WallNutPen

С нами с: 08.06.20
Благодарил (а): 48 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 20 июл, 2026 13:52

WallNutPen писал(а):Как бы фраза 40 000 грн (протягом 3 годин) лично мне подсказывает что если банкомат не загружен банкнотами в 1000 грн. то положенные 40к даст в 2 (3) приема в течении 3 часов. После чего можно будет повторить... Как-то так :roll:

Просто кілька днів тому бачив, як переді мною людина зняла 20 000 (40х500), а коли спробувала зняти ще, їй видало "Перевищений ліміт". Тож хотів спитати, чи хтось вже знімав 40 000 за 2 прийоми.
А Гуглу і Вам - дякую за відповідь! ))

До речі, за посиланням, яке Ви люб'язно навели, є цікава фраза:

Для деяких категорій клієнтів ліміт залишається - 20 000 грн протягом 3 годин згідно з вимогами фінансового моніторингу.
Искатель

С нами с: 22.02.16
Благодарил (а): 1098 раз.

6
13
2
Сообщение Добавлено: Пн 20 июл, 2026 14:21

Искатель Можна в декілька (мав такий випадок), та і приват зараз міняє банкомати на 2 новіші покоління з лімітом у 200 купюр, то і видає часто грубою пачкою різного номіналу.
Ой+

С нами с: 19.04.12
Благодарил (а): 113 раз.

2
6
Сообщение Добавлено: Пн 20 июл, 2026 22:01

Ой+ писал(а):новіші покоління з лімітом у 200 купюр

Йой. Якщо його сковорідками заправити, то треба іще один нулик до того ліміту домальовувати.
klug

С нами с: 18.08.14
Благодарил (а): 397 раз.

1
5
  #<1 ... 540541542543
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Ірина_, ShtormK, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама