ПриватБанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 263264265266267 ... 491>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПриватБанк 3.2 5 80
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
10%
8
2- Погане. Некомпетентне.
15%
12
3- Задовільне. Хотілося б краще.
31%
25
4- Добре. Як і повинно бути.
30%
24
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
14%
11
Всього голосів : 80
Повідомлення Додано: Нед 07 тра, 2023 23:35

Re: ПриватБанк

Alpha1251 написав:А её реально перевыпустить без приватовского банкомата?
Реально. После привязки и установки ПИН необходимо в банкомате проверить баланс или снять немного кеша, также может подойти оплата в магазине через чип.

Но теперь тонкости. Банк по пенсионерам очень неохотно любит перевыпуск карты, особенно на пластик. Возможно, такие действия будут менее странные, если пенсионер активно использует Приват24 и такая операция делается с доверенного устройства.

Итог. Надо делать осторожно и пенс должен быть согласен на прохождения квестового гестапо.
Howl

Подякував: 580 раз.
Подякували: 1136 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 02:27

Хтось знає чому в свіфт реквізитах рахунку ім'я написано по руськи? Хотілось би щоб воно співпадало з паспортом.
RobinGood

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 07:38

RobinGood написав:Хтось знає чому в свіфт реквізитах рахунку ім'я написано по руськи? Хотілось би щоб воно співпадало з паспортом.

Наскільки я пам'ятаю - дуже давно так була налаштована програма транслітерація імен - саме з російської. Десь більше 10 років тому я у відділення заніс закордонний паспорт і вони внесли зміни відповідно до його даних. З тих пір усе норм
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 08:05

Alien написав:
  RobinGood написав:Хтось знає чому в свіфт реквізитах рахунку ім'я написано по руськи? Хотілось би щоб воно співпадало з паспортом.

Наскільки я пам'ятаю - дуже давно так була налаштована програма транслітерація імен - саме з російської. Десь більше 10 років тому я у відділення заніс закордонний паспорт і вони внесли зміни відповідно до його даних. З тих пір усе норм

Мені внесли зміни згідно із закордонним паспортом в чаті приват24.
Ferlakur

Подякував: 317 раз.
Подякували: 318 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 08:41

Ferlakur написав:
  Alien написав:

Мені внесли зміни згідно із закордонним паспортом в чаті приват24.

Чудово. Більше 10 років тому назад (тоді коли я звертався з цим питанням у чат) чомусь сказали йти у відділення. Втім я тоді у відділенні, що було на дорозі до роботи бував мало не через день - у ті часи картки привату були основні і використовувались часто, тому жодних незручностей чи "зайвого зносу кедів" від походу не було.
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 15:18

Вечно названивают, умаляют, ну сделайте хоть одну транзакцию пожалуйста по уни..
в кои то веки решил воспользоваться универсальной для оплаты частями
так оказывается нет кред.лимита отдельного для этого (
С полки и доставать не пришлось
emeta

Подякував: 167 раз.
Подякували: 239 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 22:36

[b]M-Audio[/b]
  Howl написав:
  Alpha1251 написав:А её реально перевыпустить без приватовского банкомата?
Реально. После привязки и установки ПИН необходимо в банкомате проверить баланс или снять немного кеша, также может подойти оплата в магазине через чип.

Но теперь тонкости. Банк по пенсионерам очень неохотно любит перевыпуск карты, особенно на пластик. Возможно, такие действия будут менее странные, если пенсионер активно использует Приват24 и такая операция делается с доверенного устройства.

Итог. Надо делать осторожно и пенс должен быть согласен на прохождения квестового гестапо.

Каждый год (в начале) перевыпускаю своему пенсу 4-6 карт. Пока без проблем. Не больше 2 карт в сутки, чтоб не залочили. Пин в настройках устанавливается.
demichh

Подякував: 151 раз.
Подякували: 173 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 22:45

demichh написав:Каждый год (в начале) перевыпускаю своему пенсу 4-6 карт. Пока без проблем. Не больше 2 карт в сутки, чтоб не залочили. Пин в настройках устанавливается.

Если не секрет... А зачем каждый год перевыпускать? От финмона спасаетесь? Или другие соображения?
Искатель

Подякував: 1064 раз.
Подякували: 4870 раз.

Профіль

6
13
2
Повідомлення Додано: Вів 09 тра, 2023 09:25

Искатель написав:Если не секрет... А зачем каждый год перевыпускать? От финмона спасаетесь? Или другие соображения?

каждий месяц Пенс Фонд обязал подавать отчетность как пенси тратят деньги.
если доллллго нет движений. а только накопления - снимают с банка и отправляют на почту , для "живого" контакта.
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 тра, 2023 10:21

Goodman, ну перевыпуск карты никак не должен повлиять на эту отчётность ибо важен счёт сам.
Howl

Подякував: 580 раз.
Подякували: 1136 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 263264265266267 ... 491>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему