|
ПриватБанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Нед 07 тра, 2023 23:35
Alpha1251 написав:А её реально перевыпустить без приватовского банкомата?
Реально. После привязки и установки ПИН необходимо в банкомате проверить баланс или снять немного кеша, также может подойти оплата в магазине через чип. Но теперь тонкости. Банк по пенсионерам очень неохотно любит перевыпуск карты, особенно на пластик. Возможно, такие действия будут менее странные, если пенсионер активно использует Приват24 и такая операция делается с доверенного устройства. Итог. Надо делать осторожно и пенс должен быть согласен на прохождения квестового гестапо.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1136 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 08 тра, 2023 02:27
Хтось знає чому в свіфт реквізитах рахунку ім'я написано по руськи? Хотілось би щоб воно співпадало з паспортом.
-
RobinGood
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 тра, 2023 07:38
RobinGood написав:Хтось знає чому в свіфт реквізитах рахунку ім'я написано по руськи? Хотілось би щоб воно співпадало з паспортом.
Наскільки я пам'ятаю - дуже давно так була налаштована програма транслітерація імен - саме з російської. Десь більше 10 років тому я у відділення заніс закордонний паспорт і вони внесли зміни відповідно до його даних. З тих пір усе норм
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 08 тра, 2023 08:05
Alien написав: RobinGood написав:Хтось знає чому в свіфт реквізитах рахунку ім'я написано по руськи? Хотілось би щоб воно співпадало з паспортом.
Наскільки я пам'ятаю - дуже давно так була налаштована програма транслітерація імен - саме з російської. Десь більше 10 років тому я у відділення заніс закордонний паспорт і вони внесли зміни відповідно до його даних. З тих пір усе норм
Мені внесли зміни згідно із закордонним паспортом в чаті приват24.
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 317 раз.
- Подякували: 318 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 тра, 2023 08:41
Ferlakur написав: Alien написав: RobinGood написав:Хтось знає чому в свіфт реквізитах рахунку ім'я написано по руськи? Хотілось би щоб воно співпадало з паспортом.
Мені внесли зміни згідно із закордонним паспортом в чаті приват24.
Чудово. Більше 10 років тому назад (тоді коли я звертався з цим питанням у чат) чомусь сказали йти у відділення. Втім я тоді у відділенні, що було на дорозі до роботи бував мало не через день - у ті часи картки привату були основні і використовувались часто, тому жодних незручностей чи "зайвого зносу кедів" від походу не було.
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 08 тра, 2023 15:18
Вечно названивают, умаляют, ну сделайте хоть одну транзакцию пожалуйста по уни.. в кои то веки решил воспользоваться универсальной для оплаты частями так оказывается нет кред.лимита отдельного для этого ( С полки и доставать не пришлось
-
emeta
-
-
- Подякував: 167 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 тра, 2023 22:36
[b]M-Audio[/b] Howl написав: Alpha1251 написав:А её реально перевыпустить без приватовского банкомата?
Реально. После привязки и установки ПИН необходимо в банкомате проверить баланс или снять немного кеша, также может подойти оплата в магазине через чип. Но теперь тонкости. Банк по пенсионерам очень неохотно любит перевыпуск карты, особенно на пластик. Возможно, такие действия будут менее странные, если пенсионер активно использует Приват24 и такая операция делается с доверенного устройства. Итог. Надо делать осторожно и пенс должен быть согласен на прохождения квестового гестапо.
Каждый год (в начале) перевыпускаю своему пенсу 4-6 карт. Пока без проблем. Не больше 2 карт в сутки, чтоб не залочили. Пин в настройках устанавливается.
-
demichh
-
-
- Подякував: 151 раз.
- Подякували: 173 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 08 тра, 2023 22:45
demichh написав:Каждый год (в начале) перевыпускаю своему пенсу 4-6 карт. Пока без проблем. Не больше 2 карт в сутки, чтоб не залочили. Пин в настройках устанавливается.
Если не секрет... А зачем каждый год перевыпускать? От финмона спасаетесь? Или другие соображения?
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1064 раз.
- Подякували: 4870 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Вів 09 тра, 2023 09:25
Искатель написав:Если не секрет... А зачем каждый год перевыпускать? От финмона спасаетесь? Или другие соображения?
каждий месяц Пенс Фонд обязал подавать отчетность как пенси тратят деньги. если доллллго нет движений. а только накопления - снимают с банка и отправляют на почту , для "живого" контакта.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 тра, 2023 10:21
Goodman, ну перевыпуск карты никак не должен повлиять на эту отчётность ибо важен счёт сам.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1136 раз.
-
-
Профіль
-
-
2