|
UKRSIBBANK BNP Paribas Group |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 17 кві, 2026 13:52
Питання ж не у зручності. У погоні за удаваною безпекою, вони самі ж порушують усілякі PCI DSS/SSC, які й були покликані її забезпечити. PIN не має вводитися у середовищі, де неможливо забезпечити його ізоляцію та захист. І так, я знаю, що Прихват вже давно на це забив, але ж тут солідний банк, а не дніпровський офіс...
-
klug
-
-
- Подякував: 390 раз.
- Подякували: 1290 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 17 кві, 2026 15:09
klug написав:Питання ж не у зручності. У погоні за удаваною безпекою, вони самі ж порушують усілякі PCI DSS/SSC, які й були покликані її забезпечити. PIN не має вводитися у середовищі, де неможливо забезпечити його ізоляцію та захист. І так, я знаю, що Прихват вже давно на це забив, але ж тут солідний банк, а не дніпровський офіс...
Т.е. CVV можно, а PIN нельзя? Это что-то религиозное? И что там за окружение такое, что прям невозможно? Учитывая, что в банкомате, где накладкой на клавиатуру реально пины тырили, уровень защиты, типа, достаточный. А ещё, как уже сказано, оно не обязательно и можно через приложение. Там тоже с PCI DSS всё плохо? Я, конечно, понимаю, что всё это не серьёзно и нужно хотя бы, как в упомянутом Привате: звонок в банк, обратный звонок из банка, настроить звонок из приложения, проговорить на допросе свои паспортные данные и подтвердить, что платишь в здравом уме и никто тебя не провоцирует. Но это немного утомительно и всё равно тоже чего-то в PCI DSS нарушает 
-
moveton
-
-
- Подякував: 128 раз.
- Подякували: 859 раз.
-
-
Профіль
-
-
3