Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Искатель написав:А мне ничего не приходит, карты (моя и жены) с апреля лежат без дела. Можно их удаленно закрыть, чтобы специально в отделение не ездить? А то много разного баласта накопилось по банкам...
Просто возьмите и напишите каждый в чате, чтобы вам закрыли счета. В мае по дочке мы так сделали. Там присылают заявление на закрытие счета, которое нужно подтвердить. Персонального менеджера при этом у неё не было.
Ну я в грудні писав і мені відповіли що лише йти у відділення. При тому що я був свого часу у віртуальному і мав персмена, який ще влітку мене з днем народження поздоровляв. Більше того виявилось що оскільки я минулої зими закрив н'юшку а відкрив ZKP то мене нібито виключили з віртуального відділення та перевели у те де я отримав останню картку. І вишенька на торті - коли у цьому ж відділенні минулої зими закривав н'юшку - мене послали у преміум сектор цього ж відділення бо буцімто у загальній частині цього відділення нема прав на закриття преміум карток. А вже цієї зими коли прийшов закривати ZKP - і відразу поперся у преміальне, де власне картку і відкрив - на мена там як на прибульця цього разу дивились - мовляв такими дрібницями преміальщики не займаються і ідти треба виключно у загальну чергу. Отже сібас правила міняє по кілька разів на рік. Але в чому я згоден - написати в чат треба - вдасться картки закриють, ні - чекатимуть кращих часів
flysoulfly написав:Ну так у вас кешбек був. А новим його як пропонують зараз?
та хто його знає, чи був він чи коли як. Бали в Е.Більше не за все дали. А новим усім, думаю, зараз 500 грн за 4,5 діб дають заробити. швидкігроші.[/quote]
та лан, надо радоваться что кешбечный гигант вернулся
flysoulfly написав:та хто його знає, чи був він чи коли як. Бали в Е.Більше не за все дали. А новим усім, думаю, зараз 500 грн за 4,5 діб дають заробити. швидкігроші.
flysoulfly написав:та хто його знає, чи був він чи коли як. Бали в Е.Більше не за все дали. А новим усім, думаю, зараз 500 грн за 4,5 діб дають заробити. швидкігроші.