Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Искатель написав:Решил на жену оформить Ньюшку. Там можно просто приехать в отделение и сказать: "Хочу карту" или надо предварительно какую-то заявку подавать?
Можна і приїхати, але краще попередньо подати заявку тут https://welcome-to-ukrsibbank.com/love_story_new_card А ще там якась акція-шмакція для нових клієнтів у лютом - дають 200 грн у магазинах-партнерах (список не знайшов). Тим не менше, я б радив таки брати зарплатку, а не звичайну.
Не знаю...Как-то не хватило наглости, оформили обычную ньюшку. Заявку по этой ссылке подавали. Пожалуйста,напомните процедуру перехода со Стар Информ + на обычный; у себя это очень давно было, подзабыл.Спасибо большое!
Искатель написав:Пожалуйста,напомните процедуру перехода со Стар Информ + на обычный; у себя это очень давно было, подзабыл.Спасибо большое!
Через чат пишете оператору про бажання підключити бещкоштовне смс-інформування, далі підтверджуєте
Треба явно просити "StarInform (без плюса)", бо вони там з тарифами не дружать зовсім. Ще можуть почати розповідати байку, що треба у кінці місяця відключати, бо спишуть подвійну комісію - на це вестись не потрібно та наполягати на переході, бо 0*2 - це все одно 0.
1000 балів то прийшло але картка НК ЗКП в Більше внезапно отримала статус "Заблокована". При спробі її верифікації отримую помилку "Картка належить іншому користувачу, спробуйте додати іншу"
Пройде само собой, бали будуть нараховуватися? Чи варто вчиняти якісь дії?
Новой карте NC уже месяц, 1000 балов за январь пришла, но при этом карта в Екстра Більше не зарегистрирована и не пойму как это сделать, ничего не предлагают. Зарегистрировал в январе в МастерКард Більше, там тупо по чуть-чуть капает серебро. Как это всё исправить?