Таскомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 190191192193194 ... 432>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Таскомбанк 2.8 5 34
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
24%
8
2- Погане. Некомпетентне.
21%
7
3- Задовільне. Хотілося б краще.
21%
7
4- Добре. Як і повинно бути.
24%
8
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
12%
4
Всього голосів : 34
Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 16:00

Re: ТАСКОМБАНК

mephala написав:ДКБО потрібно читати

п.7.1.16
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 508 раз.
Подякували: 1313 раз.

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 16:15

Amethyst написав:
  mephala написав:ДКБО потрібно читати

п.7.1.16

але не цей пункт а 7.1.21
втім він не дає розуміння як гасяться саме готівкові кошти.
в алли наприклад в ДКБО більше 10 пунктів і там все зрозуміло що за чим гаситься при надходженні коштів на рахунок. і готівкові кошти в алли в кінці черги.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 17:30

mephala написав:
  Amethyst написав:
  klug написав:у перший місця за VerCard
Так у 1й міс взагалі не буде ніяких %% за обнал. Чому тоді була мова про %%?

піп чув дзвін, та не знає звідкіль він.
те що я перевіряв - його немає в тарифах. для цього потрібно читати все ДКБО.
але схоже цей товариш сам мало що знає. так - аби щось бовкнути.

Те, що попадя спочатку шукає собі пригод, а уже потім починає розбиратися - було як окремий факт. Якщо я вже писав раніше, зараз у ТАСьки усі операції у пільговому, якби щось мали зняти, то зняли б одразу (як було з депо з кредитних). ГЛ говорить фігню (типово), на диво, навіть clientage сьогодні говорить фігню і якось несміливо виправляється. Можете шукати наступну пляшку на свою п'яту точку.
klug

Подякував: 373 раз.
Подякували: 1244 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 17:47

klug написав:Те, що попадя спочатку шукає собі пригод, а уже потім починає розбиратися - було як окремий факт. Якщо я вже писав раніше, зараз у ТАСьки усі операції у пільговому, якби щось мали зняти, то зняли б одразу (як було з депо з кредитних). ГЛ говорить фігню (типово), на диво, навіть clientage сьогодні говорить фігню і якось несміливо виправляється. Можете шукати наступну пляшку на свою п'яту точку.

те що я вирішив перевірити - його немає в документах доступних клієнтам. тому може для вас це і пригоди - для мене набуття досвіду на невеликих сумах щоб знати як працює продукт.
те що зняття готівки входить в грейс по верікард підтвердите чимось чи одне бла, бла, бла?
і те що ви пишете "якби мали щось зняти" говорить що ви геть не читали і не знаєте тарифи верікард - в тарифах чітко написано що не знімають коміс за зняття готівки.
mephala

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 18:20

Re: ТАСКОМБАНК

Вчера, открыл виртуальную карту в приложении, но карта до сих пор не отображается в приложении. Горлиния говорит ждите... Подскажите,кто недавно открывал карту через приложение, через какое время она у вас появилась в приложении?
isen

Подякував: 104 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 18:46

У меня до 30 минут, откривал 4 карти всего...
Alexkievukraine

Подякував: 0 раз.
Подякували: 20 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 19:03

mephala написав:
  klug написав:Те, що попадя спочатку шукає собі пригод, а уже потім починає розбиратися - було як окремий факт. Якщо я вже писав раніше, зараз у ТАСьки усі операції у пільговому, якби щось мали зняти, то зняли б одразу (як було з депо з кредитних). ГЛ говорить фігню (типово), на диво, навіть clientage сьогодні говорить фігню і якось несміливо виправляється. Можете шукати наступну пляшку на свою п'яту точку.

те що я вирішив перевірити - його немає в документах доступних клієнтам. тому може для вас це і пригоди - для мене набуття досвіду на невеликих сумах щоб знати як працює продукт.
те що зняття готівки входить в грейс по верікард підтвердите чимось чи одне бла, бла, бла?
і те що ви пишете "якби мали щось зняти" говорить що ви геть не читали і не знаєте тарифи верікард - в тарифах чітко написано що не знімають коміс за зняття готівки.

В тарифах чітко написано:
Пільговий період розповсюджується на всі витрати з картки на умовах ДКБО за виключенням операцій з отримання готівки
Проценти за користуваннякредитною лінією, % річних:
За операціями зняття готівкових коштів 83,0%
За іншими операціями 65,0%
vovabelokon99

Подякував: 17 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 кві, 2023 19:24

vovabelokon99 написав:
  mephala написав:

В тарифах чітко написано:
Пільговий період розповсюджується на всі витрати з картки на умовах ДКБО за виключенням операцій з отримання готівки
Проценти за користуваннякредитною лінією, % річних:
За операціями зняття готівкових коштів 83,0%
За іншими операціями 65,0%

дякую. я це читав. але спробуйте ще донести це декотрих - в них все в грейсі. :wink:
я перевіряв зовсім інше знаттям готівки - вилетить вся карта з грейсу чи ні якщо зняти готівку. ще що я хотів встановити - черговість погашення заборгованості при надходженні коштів на рахунок. але як виявилося у тасі це таємниця з таємниць і доступна лише в усному порядку зі слів підтримки. читати - зась.
mephala

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 кві, 2023 21:19

1finanсier написав:Шановні, у когось є досвід переоформленняя по строку Б5 з пластикової на віртуальну? Це якусь заявку потрібно робити, що мені потрібен перевипуск саме на віртуальну, чи що ?

Доброго дня. Маю такуж саму проблему. Будьласка напишіть як Ви вирішили свою.
isen

Подякував: 104 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 кві, 2023 21:46

isen написав:
  1finanсier написав:Шановні, у когось є досвід переоформленняя по строку Б5 з пластикової на віртуальну? Це якусь заявку потрібно робити, що мені потрібен перевипуск саме на віртуальну, чи що ?

Доброго дня. Маю такуж саму проблему. Будьласка напишіть як Ви вирішили свою.
ну от же чудова пропозиція viewtopic.php?p=5564620#p5564620
Не треба перевипускати, треба випустити додаткову віртуальну картку до рахунку, вона буде дійсна до 27 року, а основна тихенько помре.
Додаткова вірта В5 коштує 25 грн, а Пудра 50.
Тільки саппорт може чуток тупити, і пропонувати випустити додаткову віртуальну самостійно, потім путатися в тарифах... стійте на своєму -- додаткова вірта до існуючої В5/Пудра,її може випустити саппорт за 5 хв прям по телефону )
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 508 раз.
Подякували: 1313 раз.

Профіль

4
1
1
10
  #<1 ... 190191192193194 ... 432>
Форум:
+ Додати