|
Таскомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 20 кві, 2023 16:00
mephala написав:ДКБО потрібно читати
п.7.1.16
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1313 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: Чет 20 кві, 2023 16:15
Amethyst написав: mephala написав:ДКБО потрібно читати
п.7.1.16
але не цей пункт а 7.1.21 втім він не дає розуміння як гасяться саме готівкові кошти. в алли наприклад в ДКБО більше 10 пунктів і там все зрозуміло що за чим гаситься при надходженні коштів на рахунок. і готівкові кошти в алли в кінці черги.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 кві, 2023 17:30
mephala написав: Amethyst написав: klug написав:у перший місця за VerCard
Так у 1й міс взагалі не буде ніяких %% за обнал. Чому тоді була мова про %%?
піп чув дзвін, та не знає звідкіль він. те що я перевіряв - його немає в тарифах. для цього потрібно читати все ДКБО. але схоже цей товариш сам мало що знає. так - аби щось бовкнути.
Те, що попадя спочатку шукає собі пригод, а уже потім починає розбиратися - було як окремий факт. Якщо я вже писав раніше, зараз у ТАСьки усі операції у пільговому, якби щось мали зняти, то зняли б одразу (як було з депо з кредитних). ГЛ говорить фігню (типово), на диво, навіть clientage сьогодні говорить фігню і якось несміливо виправляється. Можете шукати наступну пляшку на свою п'яту точку.
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1244 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Чет 20 кві, 2023 17:47
klug написав:Те, що попадя спочатку шукає собі пригод, а уже потім починає розбиратися - було як окремий факт. Якщо я вже писав раніше, зараз у ТАСьки усі операції у пільговому, якби щось мали зняти, то зняли б одразу (як було з депо з кредитних). ГЛ говорить фігню (типово), на диво, навіть clientage сьогодні говорить фігню і якось несміливо виправляється. Можете шукати наступну пляшку на свою п'яту точку.
те що я вирішив перевірити - його немає в документах доступних клієнтам. тому може для вас це і пригоди - для мене набуття досвіду на невеликих сумах щоб знати як працює продукт. те що зняття готівки входить в грейс по верікард підтвердите чимось чи одне бла, бла, бла? і те що ви пишете "якби мали щось зняти" говорить що ви геть не читали і не знаєте тарифи верікард - в тарифах чітко написано що не знімають коміс за зняття готівки.
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 кві, 2023 18:20
Вчера, открыл виртуальную карту в приложении, но карта до сих пор не отображается в приложении. Горлиния говорит ждите... Подскажите,кто недавно открывал карту через приложение, через какое время она у вас появилась в приложении?
-
isen
-
-
- Подякував: 104 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 кві, 2023 18:46
У меня до 30 минут, откривал 4 карти всего...
-
Alexkievukraine
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 кві, 2023 19:03
mephala написав: klug написав:Те, що попадя спочатку шукає собі пригод, а уже потім починає розбиратися - було як окремий факт. Якщо я вже писав раніше, зараз у ТАСьки усі операції у пільговому, якби щось мали зняти, то зняли б одразу (як було з депо з кредитних). ГЛ говорить фігню (типово), на диво, навіть clientage сьогодні говорить фігню і якось несміливо виправляється. Можете шукати наступну пляшку на свою п'яту точку.
те що я вирішив перевірити - його немає в документах доступних клієнтам. тому може для вас це і пригоди - для мене набуття досвіду на невеликих сумах щоб знати як працює продукт. те що зняття готівки входить в грейс по верікард підтвердите чимось чи одне бла, бла, бла? і те що ви пишете "якби мали щось зняти" говорить що ви геть не читали і не знаєте тарифи верікард - в тарифах чітко написано що не знімають коміс за зняття готівки.
В тарифах чітко написано: Пільговий період розповсюджується на всі витрати з картки на умовах ДКБО за виключенням операцій з отримання готівкиПроценти за користуваннякредитною лінією, % річних: За операціями зняття готівкових коштів 83,0% За іншими операціями 65,0%
-
vovabelokon99
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 кві, 2023 19:24
vovabelokon99 написав: mephala написав: klug написав:Те, що попадя спочатку шукає собі пригод, а уже потім починає розбиратися - було як окремий факт. Якщо я вже писав раніше, зараз у ТАСьки усі операції у пільговому, якби щось мали зняти, то зняли б одразу (як було з депо з кредитних). ГЛ говорить фігню (типово), на диво, навіть clientage сьогодні говорить фігню і якось несміливо виправляється. Можете шукати наступну пляшку на свою п'яту точку.
В тарифах чітко написано: Пільговий період розповсюджується на всі витрати з картки на умовах ДКБО за виключенням операцій з отримання готівкиПроценти за користуваннякредитною лінією, % річних: За операціями зняття готівкових коштів 83,0% За іншими операціями 65,0%
дякую. я це читав. але спробуйте ще донести це декотрих - в них все в грейсі. я перевіряв зовсім інше знаттям готівки - вилетить вся карта з грейсу чи ні якщо зняти готівку. ще що я хотів встановити - черговість погашення заборгованості при надходженні коштів на рахунок. але як виявилося у тасі це таємниця з таємниць і доступна лише в усному порядку зі слів підтримки. читати - зась.
-
mephala
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 22 кві, 2023 21:19
1finanсier написав:Шановні, у когось є досвід переоформленняя по строку Б5 з пластикової на віртуальну? Це якусь заявку потрібно робити, що мені потрібен перевипуск саме на віртуальну, чи що ?
Доброго дня. Маю такуж саму проблему. Будьласка напишіть як Ви вирішили свою.
-
isen
-
-
- Подякував: 104 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 22 кві, 2023 21:46
isen написав: 1finanсier написав:Шановні, у когось є досвід переоформленняя по строку Б5 з пластикової на віртуальну? Це якусь заявку потрібно робити, що мені потрібен перевипуск саме на віртуальну, чи що ?
Доброго дня. Маю такуж саму проблему. Будьласка напишіть як Ви вирішили свою.
ну от же чудова пропозиція viewtopic.php?p=5564620#p5564620Не треба перевипускати, треба випустити додаткову віртуальну картку до рахунку, вона буде дійсна до 27 року, а основна тихенько помре. Додаткова вірта В5 коштує 25 грн, а Пудра 50. Тільки саппорт може чуток тупити, і пропонувати випустити додаткову віртуальну самостійно, потім путатися в тарифах... стійте на своєму -- додаткова вірта до існуючої В5/Пудра,її може випустити саппорт за 5 хв прям по телефону )
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 508 раз.
- Подякували: 1313 раз.
-
-
Профіль
-
-