Таскомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 209210211212213 ... 432>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Таскомбанк 2.8 5 34
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
24%
8
2- Погане. Некомпетентне.
21%
7
3- Задовільне. Хотілося б краще.
21%
7
4- Добре. Як і повинно бути.
24%
8
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
12%
4
Всього голосів : 34
Повідомлення Додано: Пон 12 чер, 2023 20:10

valya
Розгляньте ще можливicть залишити Б5 за допомогою випуску додаткової віртуальної картки до рахунку, термiном до 2027р., як це зробили ось тут.
Може такий варiант Вам стане у пригодi.
FinTech

Подякував: 4 раз.
Подякували: 202 раз.

Профіль

26
Повідомлення Додано: Вів 13 чер, 2023 08:23

впевнений, що про
вміння користуватися пошуком
написано без жарту

на цьому форумі це біном ньютона ))
v57

Подякував: 153 раз.
Подякували: 202 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 чер, 2023 19:13

Amethyst написав:
  isen написав:
  1finanсier написав:Шановні, у когось є досвід переоформленняя по строку Б5 з пластикової на віртуальну? Це якусь заявку потрібно робити, що мені потрібен перевипуск саме на віртуальну, чи що ?

Доброго дня. Маю такуж саму проблему. Будьласка напишіть як Ви вирішили свою.
ну от же чудова пропозиція viewtopic.php?p=5564620#p5564620
Не треба перевипускати, треба випустити додаткову віртуальну картку до рахунку, вона буде дійсна до 27 року, а основна тихенько помре.
Додаткова вірта В5 коштує 25 грн, а Пудра 50.
Тільки саппорт може чуток тупити, і пропонувати випустити додаткову віртуальну самостійно, потім путатися в тарифах... стійте на своєму -- додаткова вірта до існуючої В5/Пудра,її може випустити саппорт за 5 хв прям по телефону )

Или позвонить на ГЛ и узнать что можно бесплатно перевыпустить Б5.
У меня так получилось.
ВIВ

Подякував: 16 раз.
Подякували: 107 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 чер, 2023 20:58

перевипуск карток

Минулого тижня отримав перс. пропозицією в додаток щодо безкоштовного перевипуску картки, термін дії якої спливає через півроку. Типу "в Вас стара магнітка, дамо чіповану". Дзвонив на ГЛ, прийняли заявку на безкоштовний перевипуск на іменну чіповану та ще на три інші такі ж старі магнітки (інші рахунки). Сьогодні забрав в касі.
alibob

Подякував: 169 раз.
Подякували: 79 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 20 чер, 2023 09:39

FinTech написав:
  valya написав:або "вміє користуватись пошуком"
вибачте, не змiг пройти повз 😁

valya написав:підкажіть як закрити В5 і відкрити Вері, звісно з кр.лімітом.
Важко щось слушне порадити, тому що логiка банку незрозумiла.
Однак ось алгоритм дiй на прикладi колеги, що призвiв до невдалого результату, тобто робити так само, мабуть, що не треба.

Мой хороший знакомый тоже имел неудачный опыт: закрыл Б5 с кредитным лимитом, открыли Верку, но... без лимита и даже сказали: "И не ждите на нее лимит". Как-то так. Теперь думает вообще ее закрыть.

У меня общий кредлимит на Б5 и Пудру 50к, поэтому я лично даже пробовать не хочу. Слишком существенный будет влет в случае неудачи.
Искатель

Подякував: 1069 раз.
Подякували: 4873 раз.

Профіль

6
13
2
Повідомлення Додано: Вів 20 чер, 2023 09:40

Интересный случай.

Обратил внимание, что по одной операции по Пудре не начисляют кешбэк. Зная, что ТАС иногда грешит таким, и надо за ними проследить, позвонил на ГЛ, и меня ошарашили: "Эта операция еще не проведена по клирингу". Операция был 12.06., более поздние операции в той же аптеке - уже провелись, а эта - нет. Глянул выписку: действительно, не проведена.

У кого-то бывало подобное? Не то, что не начислен кешбэк, а именно не проводится долго?
Искатель

Подякував: 1069 раз.
Подякували: 4873 раз.

Профіль

6
13
2
Повідомлення Додано: Вів 20 чер, 2023 11:37

Искатель написав:.

У кого-то бывало подобное? Не то, что не начислен кешбэк, а именно не проводится долго?

В мене був випадок наіиь цікавіший - через тиждень чи десь біля того сума у блоці зникла з виписки а залишок збільшився на неї. А коли я потратив усі гроші десь тижнів через 3-4 сума провелась по рахунку та з'явився опер. Я правда вчасно його помітив та загасив тому обійшлося без наслідків. Втім недарма на закриття карткового рахунку. МПС передбачають щонайменше місяць. Рідко але іноді суми можуть проводитись і дуже довго
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Вів 20 чер, 2023 12:49

Alien написав:
  Искатель написав:.

В мене був випадок наіиь цікавіший - через тиждень чи десь біля того сума у блоці зникла з виписки а залишок збільшився на неї. А коли я потратив усі гроші десь тижнів через 3-4 сума провелась по рахунку та з'явився опер. Я правда вчасно його помітив та загасив тому обійшлося без наслідків. Втім недарма на закриття карткового рахунку. МПС передбачають щонайменше місяць. Рідко але іноді суми можуть проводитись і дуже довго

так а что тут необычного?

ну не сошлось по автосверке - надо руками
руками - у ответственного выходные
понедельник - текущие дела
вторник - апдейт текущих дел
среда - начало сверки
четверг - снова текущие
пяьтница - да пора на отдых
СБ ВС - выходные

это когда девок с дипломами без опыта полно было, не было проблемой, а сейчас все в польше, используют что осталось

правила Визы позволяют - до 30 дней, дефакто стараются до 14, но - все руки в польше
cohan

Подякував: 112 раз.
Подякували: 534 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 12:01

Если пополнить веру без КЛ через п2п и сразу сделать покупку, нежелательных последствий не будет?
la9

Подякував: 544 раз.
Подякували: 91 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 чер, 2023 12:33

la9 написав:Если пополнить веру без КЛ через п2п и сразу сделать покупку, нежелательных последствий не будет?

Не буде. Подейкують що Тася вже давно навчилась вхідні р2р проводити тим же днем. А покупка в будь якому випадку буде дещо відтермінована
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 209210211212213 ... 432>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Lost і 1 гість