Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
sens написав:Замовлення через КЦ за три робочих дні коли гроші на рахунках,телефонував до відділення,на касі показали на видачу - у мене дежавю з ПриватБанк
Что значит " показали на видачу,"?
На касі касир перед проведенням операції з видачі готівки показує які є банкноти в наявності,щоб з боку клієнта після проведення операції не було бажання оскарження операції на касі
maxstar написав:Теж підляли на Б5 кредитний ліміт. ще б на very дали ліміт
Когда-то говорили, что для лимита на Верку хорошо бы обнулить б5. Я в свое время так и сделал - закрыл зимой б5 при открытии Верки. Со старту на Верку дали всего 10 тыс. (на б5 было 50), но вчера повысили до 50
sens написав:Замовлення через КЦ за три робочих дні коли гроші на рахунках,телефонував до відділення,на касі показали на видачу - у мене дежавю з ПриватБанк
Что значит " показали на видачу,"?
неправильно фразу на читаете на ! - "показали на выдачу"
Підкажіть як правильно зайти в ТАС, щоб ганяти 50к? Є лише кредитка Б5 з лімітом (в мінусі) Що ще потрібно відкрити? Онлайн можна відкрити лише віртуальку платівку ажур де зарахування з коміс. Бажано щоб для відкриття доп карток не йти у відділення ))
Sergion написав:Онлайн можна відкрити лише віртуальку платівку ажур де зарахування з коміс.
Разве ощадник нельзя открыть в приложении? Раньше было можно. Другой вопрос, что в приложении его нельзя открыть пустым, поэтому пару копеек на Azure придётся предварительно закинуть.