|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 12 тра, 2025 17:47
Інкогніто написав:28 квітня Я надав у відділенні банку документи, що підтверджують дохід - декларацію ФОП і довідку з податкової. Ліміт 150, що ніяк не походить із наданих банку документів.
Это именно отдел финмона ответил, что 150 и больше не положено на основе предоставленных документов? Я подал несколько позже: 5 мая, т.е. неделю назад. За это время ответа просто вообще не получил. Поэтому у меня лимит 150 не потому, что он такой вытекает из документов, а потому, что финмон так "реактивно" работает. Сегодня полюбопытствовал у ПМ скольким календарным дня нынче у Сенса равны два рабочих, которые отведены на отработку той заявки. Пока тоже неизвестность 
-
moveton
-
-
- Подякував: 56 раз.
- Подякували: 666 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Пон 12 тра, 2025 17:52
Значіт уходім )
-
lamal
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 тра, 2025 21:02
Sense Bank написав:Arien Зараз напишу вам у особисті для уточнення деталей 👌 *Андрій
Андрей, есть обратная связь от отделения? У меня в приложении ничего не изменилось, все так же требуется обновить
-
Arien
-
-
- Подякував: 167 раз.
- Подякували: 74 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 тра, 2025 16:00
to Sense: скажіть, будь ласка, коли планується завести нові $ папери ОВДП, сьогодні щось милькнуло в застосунку і знову немає, дякую.
-
melkh
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 тра, 2025 16:07
melkh написав:to Sense: скажіть, будь ласка, коли планується завести нові $ папери ОВДП, сьогодні щось милькнуло в застосунку і знову немає, дякую.
Поки що у нас і на ринку немає доларових ОВДП, тому не маємо що додати 😔 Раджу слідкувати за оновленнями у Sense SuperApp 💙 З повагою, Володимир 💎
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1411 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Чет 15 тра, 2025 16:14
Arien написав: Sense Bank написав:Arien Зараз напишу вам у особисті для уточнення деталей 👌 *Андрій
Андрей, есть обратная связь от отделения? У меня в приложении ничего не изменилось, все так же требуется обновить
Не хвилюйтесь, Андрій займається вашим питанням, він відпишеться вам в особисті за першої ж можливості й поділиться деталями щодо вашої ситуації 👌🏻 З повагою, Володимир 💎
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1411 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
1
Додано: Чет 15 тра, 2025 17:36
Спасибо, вроде исчезло это сообщение в приложении
-
Arien
-
-
- Подякував: 167 раз.
- Подякували: 74 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 тра, 2025 18:23
moveton написав: Інкогніто написав:28 квітня Я надав у відділенні банку документи, що підтверджують дохід - декларацію ФОП і довідку з податкової. Ліміт 150, що ніяк не походить із наданих банку документів.
Это именно отдел финмона ответил, что 150 и больше не положено на основе предоставленных документов? Я подал несколько позже: 5 мая, т.е. неделю назад. За это время ответа просто вообще не получил. Поэтому у меня лимит 150 не потому, что он такой вытекает из документов, а потому, что финмон так "реактивно" работает. Сегодня полюбопытствовал у ПМ скольким календарным дня нынче у Сенса равны два рабочих, которые отведены на отработку той заявки. Пока тоже неизвестность 
Для меня финмон разродился таки поднятием лимита. Даже до среднемесячного дохода за последний год сильно не дотянул, т.е., если весь доход получать на Сеню, то я СЭПнуть даже текущие поступления не буду успевать. Согласен, в банке-то им сохраннее  При этом Моня автоматом без спец заявок с моей стороны поставил более, чем в 2 раза больший. И да, поднятие у Сени на год, потом опять слетит до нищенского дефолта. Что ж, в таких количествах Сеня мои деньги и увидит.
-
moveton
-
-
- Подякував: 56 раз.
- Подякували: 666 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Чет 15 тра, 2025 18:39
moveton написав:Для меня финмон разродился таки поднятием лимита. Даже до среднемесячного дохода за последний год сильно не дотянул, т.е., если весь доход получать на Сеню, то я СЭПнуть даже текущие поступления не буду успевать. Что ж, в таких количествах Сеня мои деньги и увидит.
Ваши (и наши) грошИ Сене не надо - у него Принципы.
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1860 раз.
- Подякували: 327 раз.
-
-
Профіль
-
-
1