Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Так. Я за акционный 5% кешбек. За какие покупки там речь? Вот у меня сегодня чудесная покупка - осаго со скидкой (имейте в виду, кстати, на hotline ) - 4131 грн, оплата Ящером в счет кредсредств. Все условия выполнены, начислено орехов - 0!
Arien написав:Так. Я за акционный 5% кешбек. За какие покупки там речь? Вот у меня сегодня чудесная покупка - осаго со скидкой (имейте в виду, кстати, на hotline ) - 4131 грн, оплата Ящером в счет кредсредств. Все условия выполнены, начислено орехов - 0!
Вы от гляньте какой там МСС получился у вашой то супер-покупки. Найдите его в правилах КешьЮ и запомните это сильно-сильно Но рассрочку оформить сможете
ПС. ОСАГО с какой франшизой купили, для какого региона? Я брал на Полисе в мае с 0 для Киева за 4255 и еще 723 закинули на Фишку
Arien написав:Вот у меня сегодня чудесная покупка - осаго со скидкой (имейте в виду, кстати, на hotline ) - 4131 грн, оплата Ящером в счет кредсредств.
Також страхував ОСЦПВ на hotline отримуючи чималі акційні кешбеки з letyshops. Та і
Але зараз потрібно купляти нову і побачив, що на інших платформах знаходжу на тисячу дешевше, так що ніякі бонуси і знижки з hotline не перекривають по сумі.
Sense Bank написав:Ліміти будуть окремі, бо це окремі рахунки та окремі клієнти. Проте за дитячою карткою є МСС заборонених операцій, тож навряд чи дитина зможе грати на біржах
P2P тож не заборонено в межах ліміту НБУ, але як 7-річна дитина буде підтверджувати доходи для того ліміту?
Sense Bank написав:P.S.: Що мається на увазі під "ВБ"?
BigBrother, так в деяких колах називають ПК (персональний компьютер)
та вони ж й були, хіба можливо не для всіх? Мені й #зеленелайно, й рудий та інши, постійно нагадують про залишок ліміту після кожного Р2Р переказу. В моно ще й "градусник" зручний під білою
Разные были. О каких именно речь? Из последних я слышал только про те, что НБУ отменил почти 5 месяцев назад. Вроде, после этого НБУ ничего не добавлял, но может не про все знаю.
kulikrom написав:Мені й #зеленелайно, й рудий та інши, постійно нагадують про залишок ліміту після кожного Р2Р переказу. В моно ще й "градусник" зручний під білою
Вот прям про лимиты НБУ пишут, а не конкретного банка? Так это в НБУ жалобу писать надо.
Востаннє редагувалось moveton в Вів 26 сер, 2025 14:04, всього редагувалось 3 разів.
kulikrom написав:та вони ж й були, хіба можливо не для всіх? Мені й #зеленелайно, й рудий та інши, постійно нагадують про залишок ліміту після кожного Р2Р переказу. В моно ще й "градусник" зручний під білою
дякую за зауваження, шановний. дійсно, моно пише під білою "Обмеження НБУ", в сповіщеннях від #зеленелайно мова про ліміти, але не згадується НБУ, а рудий каже, що саме для НБУ потрібно оновити анкетні дані, щоб й далі надавати послуги.
novichok написав:"Рудий"?
колись тут так про ПУМБ казали, мабуть вже в спогадах декого