Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
alibob написав:Куди на їх сайті заховали тарифи по переказам між рахунками? Цікавить на інші банки України власні кошти з карток вигода та дія. Дякую.
В смысле "спрятали"? У Алки тарифы лежат максимально открыто. Например, на жирным текстом: "". Там есть всякие варианты переводов. В зависимости от того, где на него подавать заявку, стоимость разная. Например, если в SSA, то это 31.1. Есть момент, что для операций в отделении в не самом очевидном месте, но обычно его читают только, чтобы покипишить.
За Вигоду дякую. Для дія-картки знайшов тільки картка-картка без комісу до 10к в місяць (п.5.9), далі окомішується. Про "з рахунку на рахунок по Україні" воно мабуть і є, але я, як того сусліка, не бачу.
alibob написав:За Вигоду дякую. Для дія-картки знайшов тільки картка-картка без комісу до 10к в місяць (п.5.9), далі окомішується. Про "з рахунку на рахунок по Україні" воно мабуть і є, але я, як того сусліка, не бачу.
Суслик, как суслик. . Документ :
5.3 операції по Рахунку з використанням мобільного додатку «Sense Super App» (Прим. 11) Не тарифікується
Если в отделении, то скорее всего 1% по общему прайсу РКО. Чего ещё не хватает?
alibob написав:За Вигоду дякую. Для дія-картки знайшов тільки картка-картка без комісу до 10к в місяць (п.5.9), далі окомішується. Про "з рахунку на рахунок по Україні" воно мабуть і є, але я, як того сусліка, не бачу.
та Алка постійно плутає картку з її рахунком, тому пише всяку чушню Я все, шо отримую на ДіяКартку перевожу нашару на Хамон і, коли потрібно, розкидую нашару СЕПом по іншим банкам По р2р-переказам точна є обмеження як за Тарифом так і за мемоХранДуноМ
та Алка постійно плутає картку з її рахунком, тому пише всяку чушню Я все, шо отримую на ДіяКартку перевожу нашару на Хамон і, коли потрібно, розкидую нашару СЕПом по іншим банкам По р2р-переказам точна є обмеження як за Тарифом так і за мемоХранДуноМ
Поліз ще в Публічна пропозиція АТ «Сенс Банк» на укладання Договору про банківське обслуговування фізичних осіб. Так там, взагалі, без комісу тільки власні з хамону, "3. Для поточних рахунків, до яких емітовані Кредитні Картки". За іншими кредитками що кредитні, що власні - 4% при переказах між рахунками по Україні, всередині сенсу включно... З практики - то таке є? Раніше не планував такі перекази, не вивчав такі можливості глибоко. В тепер щось в роздумах. Там і про Вигоду теж 4% пишуть. РОЗДІЛ ІІІ ТАРИФИ АТ «СЕНС БАНК» ДЛЯ ФІЗИЧНИХ ОСІБ НОВИХ ТА ІСНУЮЧИХ КЛІЄНТІВ БАНКУ ПО ЗДІЙСНЕННЮ ПЛАТІЖНИХ ОПЕРАЦІЙ В СИСТЕМІ ДИСТАНЦІЙНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ (МОБІЛЬНОМУ ЗАСТОСУНКУ) «SENSE SUPERAPP», п.3.2.1.
alibob написав:Для поточних рахунків, до яких емітовані Кредитні Картки
ТАК, це є у на стор. 231. Верніше, там просто НІЧО не вказано про власні кошти з кредиток. А от для Хамона чогось ОКРЕМО про власні сказано... бо ще років 3 тому Хамон бух експрементальною кред-дебетною карткою от особливістю для власних коштів Юристи Алки проморгали, що в них вже давно ці (та ВСІ) картки ідуть як кредитно-дебетові. Ото подайте на них в суд, що вводять клієнтів в оману
ternofond написав:По Реду 2.0 є мінімальний кредитний ліміт? Захотів перекинути ліміт з Реду на Хамелеон, повністю не дає перекинути, 1k залишає за Редом, хоча в максимальних 50k для Хамелеону вписуюсь.
Знак вопроса лишний, раз сразу же и ответ. Известная в этой теме фишка алкиных кредиток.
Якщо закрити Ред, цю тисячу можна буде перерозподілити на інші карти, чи не зменшиться загальний кредитний ліміт?
ternofond написав:По Реду 2.0 є мінімальний кредитний ліміт? Захотів перекинути ліміт з Реду на Хамелеон, повністю не дає перекинути, 1k залишає за Редом, хоча в максимальних 50k для Хамелеону вписуюсь.
Знак вопроса лишний, раз сразу же и ответ. Известная в этой теме фишка алкиных кредиток.
Якщо закрити Ред, цю тисячу можна буде перерозподілити на інші карти, чи не зменшиться загальний кредитний ліміт?
Ні, при закритті ця 1000 анулюється. Але через деякий час (10дн..1 міс), у вас може з'явитися пропозиція на підвищення лімітів на інших кредитках і навіть в інших банках