під "Змінити ліміт кредитки"(в мене саме так відображається) пише "Наразі недоступно".
якщо обрати "Змінити єдиний ліміт" то збільшиться кредлім+Сплата частинами чи тільки Сплата частинами?
|
|
![]() Єдиний ліміт то єдиний ліміт. Збільшиться загальний кредлім - а на що ви його витратите - то вже ваше рішення) ![]() Re: ПУМБПитання до представника: знайома хотіла закрити рахунок ФОП, спеціаліст повідомила, що це буде коштувати 300 грн. У тарифах дивлюсь і не находжу цю інформацію. Хотів би почути від Вас подробиці щодо цього питання. Дякую.
![]() lloydbanksua
Вітаємо! Закриття рахунку внаслідок припинення юридичної особи/припинення підприємницької діяльності/фізичної особи-підприємця/припинення незалежної професійної діяльності фізичної особи або внаслідок закриття рахунку за ініціативою банку у випадках, передбачених законодавством плата не утримується. Але якщо закриття за ініціативою клієнта всіх рахунків у національній та/або іноземній валюті із подальшою відмовою від обслуговування плата утримується відповідно до тарифу та договору - 300 грн. Деталі за посиланням: ![]() Re: ПУМБпанове, підкажіть:
У мене є картка ВсеКарта Пумб в євро. Мені мають переслати євро з Німеччини. Як це зробити найдешевше? яку систему краще використати Ria чи MoneyGram чи щось інше? ![]() Не гасив а ні копійкою вичерпаний 30к ліміт карти, написав скромно, аби док-ти не запитували, просив лише встановити єдиний лім, оскільки не був встановлений, дали - 200! Тепер думаю, а чи не запросити 300 і не підвищити ставки (статки), та певно запросять док-ти, а воно треба? Й часу на це шкода. От в різних банках пропонують різні шаблонні відповіді при заповненні анкети і неможливо вказати ті які вони не передбачили. Наприклад, в графі "освіта" лише деякі банки дають можливість вказати "вчений (науковий) ступінь" і то без конкретизації, а решта максимум пропонують "вища", а ПУМБу вона взагалі не цікава, не запитує. Потім, у ПУМБ: "джерела доходів" - варіант "працюю на себе (неофіційно)". І чому прописано лише "неофіційно" і лише "працюю"? Якщо власник прибуткового підприємства з якого є офіційний дохід? Це ж не ФОП. Але немає такого варіанту відповіді. Неможливо вказати декілька підприємств з різними посадами або частку власності в них й можна продовжити перелік такої неузгодженості, а то й безглуздя... Часом не знаєш як же прописати ![]() Отже, ПУМБ взагалі не виконує взятих зобов'язань, не відповідає за власні слова і просто плює на клієнтів.
Проблема виникла 18.04.2025, тобто майже місяць тому. 28.04. банку було повідомлено, згідно його ж умови "через 10 днів, якщо кешбек не нарахується". Після чого було "взято в роботу". Але віз залишився "і нині там". 10.05.2025 було зафіксовано повторне звернення за №202505-3568, термін розгляду - "протягом 3х робочих днів". Ці три дні минули, результат "Нам потрібно більше часу, але намагаємося зробити це якомога швидше". "Ця задача передана в роботу розробникам". Тобто маємо відписки і вперте небажання банку виконувати свої зобов'язання. Але я впертий, і питання вже не у кешбеці (я не настільки дріб'язковий), а у ставленні до клієнтів. Напишіть чесно: "кешбек може бути нарахований, а може і не бути. Працює теорія випадковості, банк не відповідає по своїм зобов'язанням". І все. Але ось так динамити клієнта, сподіваючись,що клієнт махне рукою... наштовхує на погані думки. Сьогодні - невиплачений кешбек, завтра - неповернутий депозит, що післязавтра? Банк стрімко падає у моїх очах... ![]() Re: ПУМБНе тільки в ваших очах стрімко падає ) Мені запропонували картку персона з абонкою 5000грн в рік (хоча в умовах є ще два варіанти - безкоштовний і 500грн в місяць)і якщо закрити картку через декілька місяців , то залишок з абонплати не повертається ))
|
|