Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
1. списання основна сума (попвнення рахунку в іншому банку) 2. договірне списання комісії за переказ 3. просто списання всієї суми яка залишалась після всього цього на картці (79.84 грн)
Щось, все таки є якісь проблеми з КБ у банку. На оплати 01.08 нараховано КБ, на 02.08 - ні. Це ж програма, все має йти по алгоритму. Як програма може один раз рахувати по одному, а інший - по іншому...
Hennady Вітаємо! Згідно офіційних правил Акції, нарахування кешбеку може здійснюватися Банком протягом 10 календарних днів, за умови, що МСС-код операції відповідає обраній категорії кешбеку.
PUMB Я знаю про 10 днів. Я про те, що в одному випадку 01.08 кешбек нарахований миттєво, а в іншому 02.08 не нарахований досі, хоча це одна і та ж картка, комунальний платіж тому ж самому постачальнику з тими ж самими реквізитами. Все один до одного, тільки різні дати. Я, взагалі, про роботу ПЗ.