ПУМБ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 229230231232233 ... 669>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПУМБ 3.3 5 78
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
13%
10
2- Погане. Некомпетентне.
18%
14
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
13
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
24
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
22%
17
Всього голосів : 78
Повідомлення Додано: Чет 25 сер, 2022 18:53

kulikrom написав:
  Amethyst написав:з березня ж рахують поповнення...

хіба, з липня, не помісячно 400? я собі вже так вважаю та почав знов користуватися всеможу
Ніт. Хто попав під молох ПУМБа ще в березні, того не амністували, а продовжують скиртувати компромат далі!
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 508 раз.
Подякували: 1316 раз.

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: Чет 25 сер, 2022 21:10

Amethyst написав:
  kulikrom написав:

хіба, з липня, не помісячно 400? я собі вже так вважаю та почав знов користуватися всеможу
Ніт. Хто попав під молох ПУМБа ще в березні, того не амністували, а продовжують скиртувати компромат далі!

Та ну, в такому разі тут би вже стільки воплів було
Ferlakur

Подякував: 321 раз.
Подякували: 321 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 сер, 2022 21:24

1. Перевідкрив депозит під 7% 23го, досі бачу дохідність 0. Якого біса, це тільки в мене так?
2. Яку макс суму готівки можна покласти на рахунок в касі без додаткових комісій? Дякую
vadlme

Подякував: 0 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 сер, 2022 21:31

vadlme написав:1. Перевідкрив депозит під 7% 23го, досі бачу дохідність 0. Якого біса, це тільки в мене так?
2. Яку макс суму готівки можна покласти на рахунок в касі без додаткових комісій? Дякую

1. в мене дох-ть 1.73
2. в принципі анлім, але у кожного тепер своя сума, бо ПУМБа сам рахує скільки вам там залишилося до 400К і кличе СБУ. Можна вкладати по +1грн і ПУМБа обіцяв звякнути коли у вас там добереться до граничної суми.
Amethyst

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: П'ят 26 сер, 2022 10:26

vadlme написав:1. Перевідкрив депозит під 7% 23го, досі бачу дохідність 0. Якого біса, це тільки в мене так?

Вітаємо! 1. Спробуйте перевстановити додаток ПУМБ Онлайн. Якщо це не допоможе, напишіть нам в особисті повідомлення Ваші ПІБ, ІПН та номер телефону, щоб ми перевірили інформацію.
2. Ліміту на внесення немає, проте, якщо сума перевищить 400 тис. грн. в місяць, то необхідно буде підтвердити походження коштів по фін. моніторингу.
PUMB
Представник банку

Подякував: 797 раз.
Подякували: 218 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 сер, 2022 10:59

Amethyst написав:
  kulikrom написав:

А коли цей "лічильник" обнулиться?
novichok

Подякував: 36 раз.
Подякували: 311 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 сер, 2022 11:16

Amethyst написав:

1. в мене дох-ть 1.73
2. в принципі анлім, але у кожного тепер своя сума, бо ПУМБа сам рахує скільки вам там залишилося до 400К і кличе СБУ. Можна вкладати по +1грн і ПУМБа обіцяв звякнути коли у вас там добереться до граничної суми.

Напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення Ваші ПІБ, ІПН та номер телефону, щоб ми перевірили інформацію по, як Ви стверджуєте, обмеженню Вашого ліміту.
PUMB
Представник банку

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 сер, 2022 11:32

PUMB написав:
  Amethyst написав:

1. в мене дох-ть 1.73

Напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення Ваші ПІБ, ІПН та номер телефону, щоб ми перевірили інформацію по, як Ви стверджуєте, обмеженню Вашого ліміту.

Та ніі, краще хай Банк зробіть лічильник, який буде онлайн(ну може з затримкою на -1 день) відображати залишок граничної суми. Всього ділофффто у добу діджіталізації!
Amethyst

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: П'ят 26 сер, 2022 11:45

Amethyst написав:
  PUMB написав:Напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення Ваші ПІБ, ІПН та номер телефону, щоб ми перевірили інформацію по, як Ви стверджуєте, обмеженню Вашого ліміту.

Та ніі, краще хай Банк зробіть лічильник, який буде онлайн(ну може з затримкою на -1 день) відображати залишок граничної суми. Всього ділофффто у добу діджіталізації!

Якщо Ви не бажаєте вирішити ситуацію, написавши нам, то можете це зробити на пошту Банку info@fuib.com.
Хочемо відмітити для наших клієнтів, що місячний ліміт на внесення складає 400 тис. грн.
PUMB
Представник банку

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 сер, 2022 11:57

PUMB написав:
  Amethyst написав:
  PUMB написав:Напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення Ваші ПІБ, ІПН та номер телефону, щоб ми перевірили інформацію по, як Ви стверджуєте, обмеженню Вашого ліміту.

Якщо Ви не бажаєте вирішити ситуацію, написавши нам, то можете це зробити на пошту Банку info@fuib.com.
Хочемо відмітити для наших клієнтів, що місячний ліміт на внесення складає 400 тис. грн.

Та я в чаті в веб-ІБ питав. Дівчинка не змогла відповісти, сказала тільки, що мене завчасно попередять коли сума дійде до критичної. Ото і жахаюсь, бо що таке критична і як попередять вона так і не змогла пояснити :mrgreen:

От і ви кажете про ліміт "на внесення". Але не хочете уточнювати канали того внесення.
На будь-яке внесення шолі? 8) Не турбуйтеся, можна не відповідати, бо за рибу гроші ми вже проходили

ПС. Зробить лічильника для відображення "залишка граничної суми". Подібних проблем немає у жодного банку крім ПУМБ!
Amethyst

Профіль

4
1
1
10
  #<1 ... 229230231232233 ... 669>
Форум:
+ Додати