|
ПУМБ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 07 лют, 2025 18:07
Hella Вітаємо! Комісія на 2 транзакції зняття готівкової валюти на місяць відсутня в разі, якщо на Вашому рахунку увесь календарний місяць, тобто з 1-го по 30/31 число місяця на рахунку знаходилося не менше ніж 500 USD/EUR/PLN/GBP. Наприклад, якщо здійснити обмін у застосунку або покласти валюту на рахунок у лютому, то без комісії можна буде зняти кошти з наявною пластиковою карткою з 01.04. за умови наявності щоденного залишку понад 500 USD/EUR/PLN/GBP. Оскільки рахується календарний місяць з 1-го числа по останній день місяця. Якщо зніматимете кошти з віртуальної картки, то комісія буде нарахована у розмірі 1,5%.
-
PUMB
-
- Представник банку
-
- Подякував: 797 раз.
- Подякували: 217 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 лют, 2025 18:37
Solar_simfi написав:Безкоштовний випуск основної картки в пакеті ВсеКарта залишається. Передумали 
Де ви це побачили? В тарифах з 03.02.2025 Випуск основної картки на власника рахунку або однієї на довірену особу (іменної або неіменної) — не передбачено.
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 316 раз.
- Подякували: 318 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 07 лют, 2025 21:00
Завжди тримав депозити в Пумбі останні роки. В грудні поза минулого року забрав в них під фонд. В березні минулого року розмістив в них депозит на 30т. Отримав купу запитань де ви взяли ці гроші. З того часу в Пумбі жодного депозиту. Да і не цікаві вони зараз.
-
pavyak
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 лют, 2025 01:15
Ferlakur написав: Solar_simfi написав:Безкоштовний випуск основної картки в пакеті ВсеКарта залишається. Передумали 
Де ви це побачили? В тарифах з 03.02.2025 Випуск основної картки на власника рахунку або однієї на довірену особу (іменної або неіменної) — не передбачено.
Насколько я понимаю, в пдф-файле с новыми тарифами с марта месяца пункт 2.5 додаткові послуги (если точнее, замена по сроку - 2.5.2). Там прописаны бесплатные случаи. Но "текст всё-равно по-дебильному написан". Тут только представитель может точно растолковать, что же они имели ввиду.
-
a77
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 лют, 2025 10:23
Ferlakur написав: Solar_simfi написав:Безкоштовний випуск основної картки в пакеті ВсеКарта залишається. Передумали 
Де ви це побачили? В тарифах з 03.02.2025 Випуск основної картки на власника рахунку або однієї на довірену особу (іменної або неіменної) — не передбачено. Очікуйте на оф. підтвердженняСтаном на 07.02.2025 Залишається можливість безоплатного випуску основної (пластикової) картки в пакетах послуг всеКАРТА у національній валюті (UAH) та іноземних валютах (USD, EUR, GBP, PLN); Залишається можливість безоплатного випуску основної картки (пластикової) на власника рахунку або однієї картки на довірену особу (іменної або неіменної) для пакетів послуг, відкритих: в рамках зарплатних проектів; для виплати пенсій/соціальних виплат. У пакеті послуг «всеКАРТА Бізнес» залишається можливість безоплатного випуску основної (пластикової) картки. при оформленні віртуальної картки плата не встановлюється
-
Solar_simfi
-
-
- Подякував: 32 раз.
- Подякували: 350 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 лют, 2025 11:27
a77 написав:[ Насколько я понимаю, в пдф-файле с новыми тарифами с марта месяца пункт 2.5 додаткові послуги (если точнее, замена по сроку - 2.5.2). Там прописаны бесплатные случаи. Но "текст всё-равно по-дебильному написан". Тут только представитель может точно растолковать, что же они имели ввиду.
Замена по сроку да, а вот выпуск новых — нет. Да, надо подождать (с).
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 316 раз.
- Подякували: 318 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 лют, 2025 14:54
PUMB написав:Hella Вітаємо! Комісія на 2 транзакції зняття готівкової валюти на місяць відсутня в разі, якщо на Вашому рахунку увесь календарний місяць, тобто з 1-го по 30/31 число місяця на рахунку знаходилося не менше ніж 500 USD/EUR/PLN/GBP. Наприклад, якщо здійснити обмін у застосунку або покласти валюту на рахунок у лютому, то без комісії можна буде зняти кошти з наявною пластиковою карткою з 01.04. за умови наявності щоденного залишку понад 500 USD/EUR/PLN/GBP. Оскільки рахується календарний місяць з 1-го числа по останній день місяця. Якщо зніматимете кошти з віртуальної картки, то комісія буде нарахована у розмірі 1,5%.
То есть, если я положила свои деньги на карту и их меньше пятисот единиц, то за то, что сниму свои же, пусть и через месяц, буду платить полтора процента, я правильно поняла )?
-
Hella
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 лют, 2025 15:12
Hella написав:То есть, если я положила свои деньги на карту и их меньше пятисот единиц, то за то, что сниму свои же, пусть и через месяц, буду платить полтора процента, я правильно поняла )?
Вы правильно поняли. В пумбе уже давно так - года три точно а то и более - ну такие условия придумали их марХетОЛУХи. Чтобы без комиссии снимать валюту надо в именно этой валюте держать весь полный предыдущий перед снятием месяц не менее 500 единиц. Иначе комис 
-
WallNutPen
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 438 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 08 лют, 2025 21:05
WallNutPen Спасибо за ответ, не ожидала такого. Странно это все. Но хорошо, что банк рассказал, пусть и с опозданием ).
-
Hella
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
|