Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Отримання готівки у мережі інших банків та банкоматів на території України: 1% мінімум 1 USD / 1 EUR у мережі інших банків та банкоматів за межами України: 2% у мережі банкоматів та відділень банку: 1% мінімум 1 USD / 1 EUR
В PDF, правда, есть варианты без комиса, но только для пакетов Престиж/Эксклюзив. Так что скрывают пока. Но круто. Значит счёт для выплат больше не нужен.
Поки він безкоштовний, то хай буде. В Райфі правила по комісіям за доступ до свої валюти змінюються частенько
Відкрив депозит. Спочатку треба в додатку Old Raiffeisen відкрити депозит (MyRaif для цього не годиться, оскільки відразу перевіряє наявність валюти на рахунку, не знаходить, та зависає), а потім у касі банку внести готівку прямесенько на свіженький депозитний рахунок. Все.
Навіщо відкривати для цього поточний рахунок, або валютну карту як вказувала тут у форумі "З повагою і турботою, фахівець Рея" мені невідомо.
Arbitr написав:Відкрив депозит. Спочатку треба в додатку Old Raiffeisen відкрити депозит (MyRaif для цього не годиться, оскільки відразу перевіряє наявність валюти на рахунку, не знаходить, та зависає), а потім у касі банку внести готівку прямесенько на свіженький депозитний рахунок. Все.
Навіщо відкривати для цього поточний рахунок, або валютну карту як вказувала тут у форумі "З повагою і турботою, фахівець Рея" мені невідомо.
Arbitr написав:Відкрив депозит. Спочатку треба в додатку Old Raiffeisen відкрити депозит (MyRaif для цього не годиться, оскільки відразу перевіряє наявність валюти на рахунку, не знаходить, та зависає), а потім у касі банку внести готівку прямесенько на свіженький депозитний рахунок. Все.
А куди буде повертатися депо?
Депозит автоматично продовжиться у зв'язку з відсутністю рахунку для виплати
На рахунок для виплат. У мене було питання як краще завести готівку на депозит, а Рея почала розповідати як відкрити рахунок для виплат, або звичайний поточний, або валютну карту.
Arbitr написав:У мене було питання як краще завести готівку на депозит, а Рея почала розповідати як відкрити рахунок для виплат, або звичайний поточний, або валютну карту.
Так и вопроса не было. Если не вовлекать другие банки, то вариант один: лучший, он же худший. И он сразу в вопросе приведён. А поговорить?
Arbitr написав:Як простіше покласти готівкові долари на свій рахунок у відділенні банку? Банкомати, якщо пройти авторизацію гривневою картою, приймають готівку в доларах на рахунок? Чи краще відразу в касу?
І де тут написано , що рахунок не поточний, а депозитний?