Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Искатель написав:Маю 3 картки АТБ: від Райфу, абанку та Сенсу. Увага, питання: якою з цих карток я не користуюсь зовсім? Відповідь: тією, яка дебетова. Тобто карткою Райфу...
Хм. А коли А-банкой користуєтеся? Там же КБ 1.2% проти 2.5% (та +розстрочка) у Алки
Arbitr Добрий день! Так, у застосунку планується додати можливість отримання довідки для заповнення декларації та інших документів у наступних оновленнях. Ми розуміємо, наскільки це важливо й така послуга обов'язково буде. На цей момент замовлення відбувається просто і безкоштовно із віртуальним помічником: 1) Пишете замовлення довідки; 2) Обираєте будь-який тип рахунку - картковий/поточний. 3) Обираєте "Довідка для податкової" та завершуєте процес замовлення. Вона приходить в межах 4 робочих годин на пошту, чи прямо в цей же чат. З повагою та турботою, фахівець Віктор.
Искатель Добрий день! Розуміємо чому так відбувається, адже у сучасному світі на багато легше керувати власними фінансами маючи у користуванні кредитний ліміт. А якщо мати підвищений кешбек, тим паче Саме тому у нас можливо прямо у застосунку натиснути на кредитну картку, обрати "Додаткова картка до рахунку" й обрати картку АТБ, або Fishka:) З повагою та турботою, фахівець Віктор.
RaifHelp написав:Искатель Добрий день! Розуміємо чому так відбувається, адже у сучасному світі на багато легше керувати власними фінансами маючи у користуванні кредитний ліміт. А якщо мати підвищений кешбек, тим паче Саме тому у нас можливо прямо у застосунку натиснути на кредитну картку, обрати "Додаткова картка до рахунку" й обрати картку АТБ, або Fishka:) З повагою та турботою, фахівець Віктор.
RaifHelp написав:1) Пишете замовлення довідки; 2) Обираєте будь-який тип рахунку - картковий/поточний. 3) Обираєте "Довідка для податкової" та завершуєте процес замовлення. Вона приходить в межах 4 робочих годин на пошту, чи прямо в цей же чат.
По факту, пропросив надати довідку по рахункам з зазначенням нарахованих % та кешбеку за рік, та залишки на рахунках на 31.12.25. Спочатку отримав Довідку про нарахування та залишки за 1 день - 31.12.25, повторно звернувся і отримав Довідка про нарахування тільки % за рік та залишки, на третій раз отримав окремо Довідку про нарахований кешбек. В звязку з чим і виникла пропозиція щось оптимизувати в цьому процесі.
Искатель написав:Маю 3 картки АТБ: від Райфу, абанку та Сенсу. Увага, питання: якою з цих карток я не користуюсь зовсім? Відповідь: тією, яка дебетова. Тобто карткою Райфу...
Хм. А коли А-банкой користуєтеся? Там же КБ 1.2% проти 2.5% (та +розстрочка) у Алки
Хм... Простіше сказати коли Алкою користуюсь - лише коли сума покупки >350 грн. А оскільки це не часто - Атб поряд і радше купую часто потроху ніж багато - то АТБ кард від ломбарду (виключно для червоних цінників) використовується мало не щодня. Для білих - там ситуативно не атб кард (в цьому місяці ізя з щедрими 5%, в минулому приват з 3%, а так шаромига з 2%). Ну і пару раз в місяць коли бачу що сумарно покупка перевищую 350 грн. можна і алкіну застосувати. До речі щодо алкіних роздрочок - вони ж в неї лише для реду безкоштовні, чи ви про платні (не вірю ). Хоча там і трата має бути від 1000 грн. А я в цьому році лише одного разу на так багато скупився, але оскільки платив саме атб кард а не редом то алка лише платні пропонувала
Хм... Простіше сказати коли Алкою користуюсь - лише коли сума покупки >350 грн. А оскільки це не часто - Атб поряд і радше купую часто потроху ніж багато - то АТБ кард від ломбарду (виключно для червоних цінників) використовується мало не щодня. Для білих - там ситуативно не атб кард (в цьому місяці ізя з щедрими 5%, в минулому приват з 3%, а так шаромига з 2%). Ну і пару раз в місяць коли бачу що сумарно покупка перевищую 350 грн. можна і алкіну застосувати. До речі щодо алкіних роздрочок - вони ж в неї лише для реду безкоштовні, чи ви про платні (не вірю ). Хоча там і трата має бути від 1000 грн. А я в цьому році лише одного разу на так багато скупився, але оскільки платив саме атб кард а не редом то алка лише платні пропонувала
Зважаючи що КЛ від Алки можна задіяти, не впевнений, що розтрочка то взагаді цікаво.
Ото фотка з сайту, тут типа два червоних, білий (чорний) і зелений (яких у магазі теж червоний з карткою у кутку)... Ото картка АТБ реально тільки для зелених! Вони дають додатково до червоних ще -3..5% А просто червоні -- вони акційні на тижні для всіх. Ну може у мене такий (особистий) план покупок, що я частіше по 1..2шт купую неакційні і, відповідно, використовую то Привіт, то Глобус (Ізі немає). А для купівлі по зеленим як приспічить ото спецом беру величезний мішок і купую на 1..2К раз на тиждень з оплатою Алкою з -2.5% і з розстрочкою ще на 3 міс ))
ПС. А Райф тут якось збоку виходить, бо навіть кредліміту за 15 років співпраці не надає своєму прем-клієнту
та то звісно що так - для мене помаранчевий цінник (в магазині) то там де 3 ціни (перекреслена, акційна і для АТБ кард). А той що просто червоний/помаранчевий - то по суті те саме що білий - для оплати картками не АТБ (Приват/Глобус/Ізя)
Amethyst написав:ПС. А Райф тут якось збоку виходить
коли ломбард став випускати АТБ-кард як допку до Зеленої - райфівську картку я лише на валютні каруселі використовував - бо без кред/ліміту воно таки зовсім не смачно ;(
Востаннє редагувалось WallNutPen в Чет 19 бер, 2026 17:56, всього редагувалось 1 раз.