stm написав:Вітаю у реальності. Далі ваші друзі на тому кінці дроту можуть розраховувати на спілкування з ФСБ. І є те що не сходиться, 3 дні без зв'язку то норма для ТЦК, далі кожен вже прив'язаний до командира але в учебці вже зі зв'язком.
E2EE Що таке криптопротокол я знаю вже років 17 чи 20. Ти мене за динозавра вважаєш? Не давали в звязок в учебці. Бо Прильоти на полігон то не рідкість. Серед бусифікованих люди дуже різні але свідомих патріотів, що точно приточно не наведуть мабуть не багато. Більшість навпаки в контрах до цієї системи. Ну і тікати з телефоном значно легше. Мотиви командирів по обмеженню звязку я розумію.
Востаннє редагувалось UA в Чет 06 лис, 2025 23:24, всього редагувалось 1 раз.
stm написав: Нація змінилася - це факт, Вам тут місця немає - це факт #2. ПС: якщо по звонку Вам не вдасться знайти живим чи мертвим вашого родича ваша нікчемність має стати зрозуміла навіть вам.
Не можу. Бусифікували на глазах у дітей на Варшавському шосе, забрали телефон, в учебці теж без зв'язку. Один дзвінок що перекидають на Донбас і все. Шукати серед полонених виявилося складніше ніж я уявляв. В москалів повний бардак. Загальної БД нема. Навіть приблизна кількість полонених плаває. Хтось каже 25 000 хтось 40 000... Червоних хрест то не про що.
Вітаю у реальності. Далі ваші друзі на тому кінці дроту можуть розраховувати на спілкування з ФСБ. І є те що не сходиться, 3 дні без зв'язку то норма для ТЦК, далі кожен вже прив'язаний до командира але в учебці вже зі зв'язком.
У аас папу молодого и крепкого в 50+ бусифицировали шо вы всё да про всё знаете?
UA написав: E2EE Що таке криптопротокол я знаю вже років 17 чи 20. Ти мене за динозавра вважаєш? Не давали в звязок в учебці. Бо Прильоти на полігон то не рідкість. Серед бусифікованих люди дуже різні але свідомих патріотів, що точно приточно не наведуть мабуть не багато. Більшість навпаки в контрах до цієї системи. Ну і тікати з телефоном значно легше. Мотиви командирів по обмеженню звязку я розумію.
Все так и есть. Некоторые ухилянты носят с собой небольшой жпс-маячок, что бы потом понимали те,кому он ценен, где искать это туловище.
stm написав:Вітаю у реальності. Далі ваші друзі на тому кінці дроту можуть розраховувати на спілкування з ФСБ. І є те що не сходиться, 3 дні без зв'язку то норма для ТЦК, далі кожен вже прив'язаний до командира але в учебці вже зі зв'язком.
E2EE Що таке криптопротокол я знаю вже років 17 чи 20. Ти мене за динозавра вважаєш? Не давали в звязок в учебці. Бо Прильоти на полігон то не рідкість. Серед бусифікованих люди дуже різні але свідомих патріотів, що точно приточно не наведуть мабуть не багато. Більшість навпаки в контрах до цієї системи. Ну і тікати з телефоном значно легше. Мотиви командирів по обмеженню звязку я розумію.
Це цікава для мене історія #2, #1 це порішати по дзвінку за безвісти зниклого. Напрям куди кидають людину вона дізнається якось дивно, або за дорогою яку знає, або постфактум там де зв'язок вже раціями. В учебці прив'язка до родини може обмежуватися але не відсутня і рота з прізвищем командира маст хев. Дивно що ви це родині не казали при такому досвіді знань всіх протоколів.
ЛАД написав:Выполнили просьбу, подсветили? Ну и? Прошло уже 2,5 года, а при таких очевидных обвинениях решения суда до сих пор нет. Это из-за отсутствия желания и/или политической воли? Кстати, на на оплату залога почти в 900 тысяч долларов за него деньги пожертвовали больше 1000 человек. И ещё можете посмотреть
... Як повідомляє «Главком», із 493 релігійних громад у єдності з Московським патріархатом у 2024 і 2025 роках 42 змінили юрисдикцію на УПЦ/ПЦУ. З них 21 – після ухвалення релігійного закону.
.... вже можна сміливо говорити: можливістю, яку надав законодавець, добровільно майже ніхто не скористався. Понад 90% громад Церкви, яка перебуває у єдності з Московським патріархатом, так і не виконали норму закону – не перереєстрували статути.
Насколько понял, вторая цитата относится ко всей Украине. Что делать будете?
не зрозуміло поки, що заважає вирішити це питання - відсутність бажання, волі чи бубенчики не достатньо міцні і недостатньо дзвінко дзвенять. мене особисто це не цікавить. таких, як наведений персонаж, притиснули і рот таки закрили, хоч так, і то добре. і надалі, сподіваюся, закриватимуть.
Это ваши слова?
якби це була "чуш", то б вже випустили, ше й з вибаченнями
Очень напоминает высказывания 90-летней давности: "Наши органы кого попало не сажают! Были бы невиновны, уже отпустили бы". И это работает только в одну сторону? Если вина убедительно доказана (да ещё не кем-нибудь, а СБУ) и очевидна, то за 2,5 года митрополита УПЦ МП Павла нельзя было до сих пор осудить?
і чи мав би я чи хтось щось робити? не будемо робити нічого. будемо спостерігати, як питання, хоч поступово, але все ж вирішиться (добровільно чи з примусу) у відповідності до чинного законодавства. і заодно з плином часу в голові прихожан таки проясниться, який піп за що агітував.якби це була "чуш", то б вже випустили, ше й з вибаченнями
Если "90% громад Церкви, яка перебуває у єдності з Московським патріархатом, так і не виконали норму закону", то "нічого не робити" нельзя. Тут надо либо менять "норму закону", либо добиваться выполнения принятого решения. Иначе это ведёт к правовому нигилизму - закон есть, но его можно спокойно не выполнять. И если можно так с этим законом, то почему бы и не с остальными?
К чему в истории приводило давление на религию, думаю, вам рассказывать не надо. Религиозных войн в истории хватало. Надеюсь, у нас ни до чего такого не дойдёт. Опять же благодаря "клятому совку", который сильно подкосил религиозность народа и влияние религии и церкви. Но я не очень знаком с ситуацией, не хотелось бы ошибиться, как с нашей войной - я тоже до последнего был уверен, что её не будет.
P.s. Любого попа, как и любого другого гражданина, в случае доказанного преступления сажать надо. Но именно конкретного человека за конкретное преступление. Можно запретить и организацию, если её идеология противоречит законам. Но с идеологией вопрос сложный и тут надо подходить очень аккуратно и осторожно.
ЛАД написав:Бедный бизнес! Пенсы его до ручки довели!
Що там про дурнів каже Народна Мудрість? Як чогось не зрозуміють - то відразу брешуть... 1 Хочемо ми цього чи не хочемо-а пенсів сьогодні годує бізнес.. Чому так сталось , хто винуватий в просиранні і економічному розвалі совка - в кого можемо питати? напевно тільки в тих кому в совку було добре, при чому настільки добре, що вони це 30 років забути не можуть.. То куди пішли гроші сьогоднішніх пенсів? чи не в кишеню ладам 30 років тому? і саме тому тим хто будував совок-сьогодні совок нічого заплатити не може. 2 Нагадати табличку де розмір зарплати в 400+доларів+ нарахування на пенсію сьогоднішнім пенсам 100 доларів.? Нагадаю Сьогоднішній бізнес ЗДАЄ гроші на прожиття ПЕНСАМ... і це парторги совка зробили а не СЬОГОДНІШНІЙ Бізнес 3 У Швеції - совка не було , ладів ганяли сраними ганчірками - може тому там сьогодні добре? і пенсіонери живуть за рахунок ВЛАСНИХ заощаджень , а не ОБДИРАЮТЬ своїх дітей...
С Лихтенштейном разобрались? Вопросов нет? Больше не будете рассказывать сказки?
Я вас, вроде, не обвинял, что вы разворовали пенсионный фонд. Ко мне в кишеню не пошло ни копейки из того, что было создано в Союзе. В отличие от многих наших нуворишей, которые действительно прихватизировали и разворовали бывшее "народное достояние".
Солидарная система очень неплохо работала в те времена, когда она была создана - когда % стариков-пенсионеров был сравнительно невысок по сравнению с количеством работающих. Но вы очень (слишком) уверенно пишете о том, чего совершенно не знаете. В Швеции есть разные виды пенсий. И, например, государственная пенсионная система очень похожа на нашу:
Работодателем и работником отчисляется пенсионный взнос в размере 18.5% (11% работодатель + 7.5% работник) в государственную пенсионную систему. Из них 16% распределяются в условно-накопительную часть и 2.5% в премиальную часть. ......... Взносы в размере 16% регистрируются на индивидуальном пенсионном счете гражданина. Индивидуальные пенсионные счета служат исключительно для бухгалтерского учета баланса накоплений, поскольку деньги на них фактически не поступают и не инвестируются на финансовом рынке, а идут на выплату пенсии текущим пенсионерам. Поэтому и используется термин «условный». ...... Существует максимальный верхний предел зарплаты, из которого осуществляются взносы
Есть и такое:
Гарантированная пенсия рассчитана на тех, кто не работал вообще, или для тех, кто имеет длительный трудовой стаж при невысокой заработной плате и исходя из этого сумма их пенсии из условно-накопительного компонента (income pension) является недостаточной исходя из величины прожиточного минимума (т.е. меньше прожиточного минимума). Это базовая социальная пенсия - так называемая гарантированная пенсия, которая увязана с размером пенсии из условно-накопительного компонента, т.е. чем выше пенсия из условнонакопительного компонента, тем ниже уровень гарантированной пенсии. Гарантированная пенсия финансируется из государственного бюджета и для того, чтобы получить гарантированную пенсию, необходимо, чтобы человек прожил в Швеции 40 лет. В целом по стране эту пенсию получают 700 000 пенсионеров. Большинство пенсионеров эту пенсию не получают.
Можете почитать подробнее - Но, вообще, если рассуждать так, как вы, то почти везде "сьогоднішній бізнес ЗДАЄ гроші на прожиття ПЕНСАМ". "Почти" только потому, что я не специалист и, естественно, не знаком со всеми пенсионными системами, существующими в мире. А по сути все сегодняшние пенсии платятся за счёт людей, работающих сегодня.
И вы знаете, не интересно доказывать вам элементарные вещи. Давайте перед тем как писать, вы будете хоть немного знакомиться с вопросом, а не руководствоваться принципом: "Будивельник всегда прав".
P.s. Мне всё-таки очень интересно, сколько ещё десятилетий сегодняшние про...(блемы) будут объяснять "тяжёлым наследием совка"? Очень удобная позиция.
Президент Украины Владимир Зеленский наградил знаком отличия "Крест боевых заслуг" солдата Александра Аликсенко и младшего сержанта Александра Тишаева за непрерывное ведение боевых действий на передовой позиции в течение 165 суток. Как сказано на сайте главы государства, украинский лидер подписал соответствующие указы. .....Отмечается, что было более 30 попыток вывести и заменить расчет на этой позиции, но безопасно осуществить это не удавалось. ...... "28 октября Александра Тишаева и Александра Аликсенко смогли вывести с позиции благодаря благоприятным погодным условиям. Александр Аликсеенко несмотря на ранения благодаря помощи собрата сумел пройти до точки эвакуации около 12 км. Сейчас воины находятся на лечении в госпитале", - говорится в сообщении.
виплата 4/5 від суми допомоги (12 млн грн) проводитиметься поетапно протягом 80 місяців за фіксованим графіком. Це еквівалентно орієнтовно 150 тис. грн щомісяця, що забезпечує довгострокову фінансову опору родинам.
Ще недавно було 40 місяців А перед тим взагалі зараз виплачували. Хто отримав одним пакетом, той може тільки % більше мати ніж 150 тис/місяць.
Ой+ написав:Термін виплат сім'ям загиблих знову розтягли:
виплата 4/5 від суми допомоги (12 млн грн) проводитиметься поетапно протягом 80 місяців за фіксованим графіком. Це еквівалентно орієнтовно 150 тис. грн щомісяця, що забезпечує довгострокову фінансову опору родинам.
Ще недавно було 40 місяців А перед тим взагалі зараз виплачували. Хто отримав одним пакетом, той може тільки % більше мати ніж 150 тис/місяць.
"По данным анализа данных, собранных лондонским Центром информационной устойчивости, проведенного Financial Times, уровень перехвата российских ракет снизился с 37% летом до всего 6% в сентябре", - отметили в FT.
Ефективність ППО - це співвідношення запущених перехоплювачів до збитих ракет. Ігнат не озвучив цифр. А рівень перехоплення впав, тому що почали стріляти не туде не були Петріоти.