|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 02 лют, 2026 19:19
Господар Вельзевула написав: Vadim_ написав:я езжу на самой недорогой французской, еду недавно и понимаю шо "приехал" , непридатних чел около 15 ,некоторіе с АК ,бусик , полиції авто ,я понимая шо віхода нету, сзади бусик ,тупо еду навстречу , включил поворотник и они даже не посмотрели на меня  , машина без тонировки а я лісій и не бритій,(неделя) слава Богу!!!
По гражданке много ходят. Пешеход=штурмовик с вероятностью 90% в течении года. До 60 много еще?
Харош запугувати добровольця. в мене одногрупника взяли, який був непридатним 20 років тому. Зара молодець, поправив здоровя. Придатний необмежено. Нацгвардієць. Сказали буде мости охороняти після бзвп. Тіки сказали тікати з полігону нізя і телефон обіцяли цвяхом прибити. ) Може і Вадим буде мости охороняти. Гроші хороші. Кормять сосісонами. Зима вже минає, а до наступної воно дивись і Путін вмре, він вже старенький, або ракети закінчаться. Економіка росії вже на ладан дихає. Це допоможе закінчити війну в Україні: Індія більше не куплятиме нафту в Росії. Тепер всі угоди будуть з США чи Венесуелою, — Трамп про домовленості з Моді
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 02 лют, 2026 19:38
Banderlog написав: Господар Вельзевула написав: Vadim_ написав:я езжу на самой недорогой французской, еду недавно и понимаю шо "приехал" , непридатних чел около 15 ,некоторіе с АК ,бусик , полиції авто ,я понимая шо віхода нету, сзади бусик ,тупо еду навстречу , включил поворотник и они даже не посмотрели на меня  , машина без тонировки а я лісій и не бритій,(неделя) слава Богу!!!
По гражданке много ходят. Пешеход=штурмовик с вероятностью 90% в течении года. До 60 много еще?
Харош запугувати добровольця. в мене одногрупника взяли, який був непридатним 20 років тому. Зара молодець, поправив здоровя. Придатний необмежено. Нацгвардієць.
Ти у нас піджак ... то як так сталось, що ти після воєнної кафедри, а твій одногрупник ні ? )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 02 лют, 2026 19:42
Banderlog написав:Це допоможе закінчити війну в Україні: Індія більше не куплятиме нафту в Росії. Тепер всі угоди будуть з США чи Венесуелою, — Трамп про домовленості з Моді
А Моді знає, що він на щось згодився ? )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 02 лют, 2026 19:51
ЛАД написав:Но проблемка в том, что у нас достаточно высокий % незламных
для кацапов это тоже проблема как и для ЛАДа
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 934 раз.
- Подякували: 1464 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 02 лют, 2026 20:19
Господар Вельзевула написав: Vadim_ написав:я езжу на самой недорогой французской, еду недавно и понимаю шо "приехал" , непридатних чел около 15 ,некоторіе с АК ,бусик , полиції авто ,я понимая шо віхода нету, сзади бусик ,тупо еду навстречу , включил поворотник и они даже не посмотрели на меня  , машина без тонировки а я лісій и не бритій,(неделя) слава Богу!!!
там реальная умная засада , в окопі их бі заслать, впереди засада а сзади ещё одна на подстраховке  , хз как пофартило пропетлять
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 643 раз.
- Подякували: 528 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2026 20:25
Як гарно в оккупації ...
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 02 лют, 2026 20:31
Vadim_ написав: хз как пофартило пропетлять Свечку поставьте, пан Вадим. Господь не без милости.
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 67 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2026 20:34
Banderlog написав: Господар Вельзевула написав: Vadim_ написав:я езжу на самой недорогой французской, еду недавно и понимаю шо "приехал" , непридатних чел около 15 ,некоторіе с АК ,бусик , полиції авто ,я понимая шо віхода нету, сзади бусик ,тупо еду навстречу , включил поворотник и они даже не посмотрели на меня  , машина без тонировки а я лісій и не бритій,(неделя) слава Богу!!!
Харош запугувати добровольця. в мене одногрупника взяли, який був непридатним 20 років тому. Зара молодець, поправив здоровя. Придатний необмежено. Нацгвардієць. Сказали буде мости охороняти після бзвп. Тіки сказали тікати з полігону нізя і телефон обіцяли цвяхом прибити. ) Може і Вадим буде мости охороняти. Гроші хороші. Кормять сосісонами. Зима вже минає, а до наступної воно дивись і Путін вмре, він вже старенький, або ракети закінчаться. Економіка росії вже на ладан дихає. Це допоможе закінчити війну в Україні: Індія більше не куплятиме нафту в Росії. Тепер всі угоди будуть з США чи Венесуелою, — Трамп про домовленості з Моді
але хто буде здавати звіти у податкову ? з окопа?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 643 раз.
- Подякували: 528 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 лют, 2026 20:35
Господар Вельзевула написав: Vadim_ написав: хз как пофартило пропетлять Свечку поставьте, пан Вадим.
Від геморою?
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 259 раз.
-
-
Профіль
-
-