andrijk777 написав:Якщо ти не погоджуєшся то "москалі будуть воювати, будуть руйнювати". Все логічно по-моєму. Переважна більшість війн проходять в такому ключі: або ти погоджуєшся або воюємо далі. Не розумію чому до 90% населення не доходять такі елементарні речі.
скажіть про це чеченцям... вони теж мали першу та другу війну з орками... у нас зараз "перша"!
Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поскаржився президенту США Дональду Трампу на удари України по трубопроводу "Дружба" країни-агресора, який постачає нафту до Європи. Про це заявляє угорська газета Magyar Nemzet з посиланням на допис глави уряду країни у закритій спільноті для його прихильників у Facebook.
Прокачує нафту - Україна винувата Не прокачує нафту - Україна винувата
pesikot написав:Ти диви, такі ультиматум, а не мир нам пропонують )
Яка різниця як це назвати, ти взагалі не уловлюєш поточну ситуацію? В якій покращеній позиції зараз Україна, коли всі партнери наперегонки грають у гру "Хто пошле нас подалі стосовно гарантій безпеки, НАТО, відбудови і т.д." Ти готовий боротись (правда не особисто ) за справедливий мир з таким упорством що від Лівобережжя каменя на камені не залишиться
Марс. 2027 рік. На форумі хтось кричить: "Ну що, тепер погоджуємось "по Дніпру", чи ще 2роки попокращуємо переговорні позиці до... Житомира/Вінниці?!"
Донецькоблгаз повідомив про чисельні пошкодження внаслідок обстрілу газорозподільної станції, через що робочий тиск в системі газопостачання Костянтинівки утримати не вдалося. Це призвело до припинення розподілу газу споживачам міста.
Через безпекову ситуацію у місті й дефіцит кадрів подальші роботи з відновлення газопостачання є неможливими.
яким споживачам,там їх немає.... давайе ще про споживачів в Покрвську згадаємо, або в Мирнограді...
Давай ... то що, нехай бомблять ?
Попустись трохи та прочитай про що я пишу, а не щоб написати мені "а я проти того, що ти пишешь" ...
pesikot написав:Я постійно запитував, чи дійсно такі, як ти, вірите в те, якщо Україна погодиться на ці умови капітуляції, то війна закінчится і Путін не полізе далі ?
Формулюй питання нормально, а не по-єврейськи.
Знов немає відповіді ... да щож таке ...
Просте питання, а відповіді немає
Може тому, що ти, і такі як ти, знаете, що нічого не закінчится і Путін полізе далі ...
Але дуже хочете, щоб Україна все підписала, що нададуть, щоб потім радісно волати "Украина не має суб"єктності, тому потрібно ліквідувати Україну"
pesikot написав:Ти диви, такі ультиматум, а не мир нам пропонують )
Яка різниця як це назвати, ти взагалі не уловлюєш поточну ситуацію? В якій покращеній позиції зараз Україна, коли всі партнери наперегонки грають у гру "Хто пошле нас подалі стосовно гарантій безпеки, НАТО, відбудови і т.д." Ти готовий боротись (правда не особисто ) за справедливий мир з таким упорством що від Лівобережжя каменя на камені не залишиться
чекає на рос.пенсію за місцем проживання у Чернігові пам'ятаеш як цей чорт писав про нквдшний терор на Закарпатті у 1939? Він вчився не в українській школі, взагалі не в українському інформаційному полі більшість часу провів
pesikot написав:Я постійно запитував, чи дійсно такі, як ти, вірите в те, якщо Україна погодиться на ці умови капітуляції, то війна закінчится і Путін не полізе далі ?
Формулюй питання нормально, а не по-єврейськи.
Знов немає відповіді ... да щож таке ...
Просте питання, а відповіді немає
В тебе роги якого кольру, червоного чи зеленого? Просте питання, буде відповідь?