Бетон как всегда, собирает вечерние аншлаги своими постами про ТЦК. Умеет же народ завести, привлечь, хайпануть. Ссылку на свою хату в продаже нигде не притулил в суматохе ?
Hotab написав:BIGor Ну той же ШІ про дорослу тривалість. Тобто якщо не помер малим і не вбили на війні. Висновок: У давнину люди, які виживали після дитинства, могли доживати й до 70 років, але таких було мало. Отже, середня тривалість життя була низькою головно через дитячу смертність, епідемії й війни — не тому, що організм «старів раніше» чи «люди тоді не могли жити довго».
Важко сказати, зараз можна констатувати «могли доживати до 70, але таких було мало»? Зараз дивлюсь на деяких наших граунд-стафів в 50 років : зайва вага, дві пачки в день , без ханки не вечеряє. Виглядає на 60, отдишка. Я не прогнозую йому 70))
Так поэтому у нас продолжительность жизни мужчин значительно меньше, чем у женщин. Это, конечно, так во всём мире. но у нас разница побольше.
Water написав:А рибьонок з садіка з папкою поїхав, приписне видали? Дитина залишилася у садку, чого двічі ходити, завтра все одно вести ТЦК і дружина то знає )
Тобто, чоловік в учєбкє, рибьонок у садочку і Бетон шось зник.
Я ще не розібралася, Бетону таки шкода чоловіка і він втішає дружину яка у відчаї. Дитина відсутня у списку справ ) Дуже неповнолітня дитина дуже другорядна справа у всій розповіді з самого початку )
Я за малой поехал в садик. Сидел, пока мать по мусаркам ездит
Я конечно в шоке, какие все злорадные. Подверждаете тезис об украинцах