UA написав:Моя пропозиція з обмеженням споживання 50 кВт на місяць більш раціональна.
Я предлагаю ухилянтам отключить вообще свет. Ухилянтов в законе,включая детей,пенсионеров и женщин-не трогать,вестимо, но отключать по графикам. Вийськовым увеличить мощность в два раз от договорной и не отключать вообще. Как вам мотивация? А, еще генераторы и Дейи продавать по предъявлению акутуального вийськово-обликового документа, с обязательным прохождением ВЛК.
Майже готовий законопроект Привелегійоване становище вищого та першого сорту треба прописати і Слугам народу на ухвалення.
Сім'ям військовослужбовців підвищенні пайки з електробаторейок щомісяця
UA написав: Я б мобілізував всіх в кого місячне споживання електрики більше 50 кВт. Наряди ТЦК та НПУ з ломами будуть ходити та звіряти показники лічильників.
Как вложиться в 50 квт с эл-плитой, не расскажете? Да и без эл-плиты 50 квт как-то маловато.
В домовому чаті ОСББ один пенс втирає те саме: обмежити споживання "соціальним мінімумом" (я так розумію на який нараховується субсидія / пільгова ціна), а що вище норми то оплата 10х
UA написав:Моя пропозиція з обмеженням споживання 50 кВт на місяць більш раціональна.
Я предлагаю ухилянтам отключить вообще свет. Ухилянтов в законе,включая детей,пенсионеров и женщин-не трогать,вестимо, но отключать по графикам. Вийськовым увеличить мощность в два раз от договорной и не отключать вообще. Как вам мотивация? А, еще генераторы и Дейи продавать по предъявлению акутуального вийськово-обликового документа, с обязательным прохождением ВЛК.
Hotab написав:.......... Так навіщо тоді виключають, якщо загального зниження споживання майже нема??
Конечно, есть. Но Сибарит прав, что "отключение половины потребителей не снижает нагрузку в 2 раза. Все пытаются наверстать упущенное".
Тогда обьясни, как у меня, при отключениях электроэнергии и при "пытаюсь наверстать упущенное" потребление падает на 50% ...
Якщо звичайне споживання електрики це лампочки розжарювання для освітлення та телевізор для перегляду телемарафону - то мабуть відключаючи таких як ви справді можна на 50% знизити споживання. Але тебе вже вже ткнули носом - сучасна пральна машина та бойлер почнуть працювати як тільки відновиться електропостачання, а зовсім критичне споживання типу освітлення, холодильника та ноутбука - у нормальних людей вже давно забезпечується аккумуляторами.