Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16653166541665516656
Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 20:46

Schmit

Сподіваюсь, що ти жереш теж з помийок ...

Бо я не можу інакше пояснити, чому ти сюди тягнеш інфопомийкі ...
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 20:52

Vadim_ написав:

але хто буде здавати звіти у податкову ? з окопа?
а нахіба їх туди здавати? )))
ти запутався в колесі сансари і думаєш, що інакше не можно що без тебе нізя.
Не переживай ні за ким ще земля не засунулась.
Життя продовжиться і без тебе а посидиш в мороз під дронами то і не вспомниш про ту податкову. Рано чи пізно тцк тебе всеодно візьме, то чи не краще піти самому по рекрутингу? Подумай чим ти можеш бути корисним в армії туди і йди. Все краще ніж посадки сторожити.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 21:01

На базарі кажуть

З кацапії літав в Іран і вже повернувся літак, який свого часу літав за Асадом.
Чекаємо Ірану? Шож вони Мадуро прошляпили, так би в мацкві був би вже такий собі сльот.
Water

Подякував: 69 раз.
Подякували: 259 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 21:23

Wirująświatła написав:Господар Вельзевула война перешла в позиционный тяни-толкай. у кого первого закончатся люди тот и проиграл. Захвата новых территорий и крупных танковых побоищ скорее всего уже не будет. Нет на это ресурсов ни у кого. Чем больше мобилизуют, тем раньше закончатся. Или бабы научатся рожать сразу 25-60 летних

Будуть і захвати територій і танкові битви. Те що зараз етап боротьба на виснаження не значить, що коли одна зі сторін виснажиться війна закінчиться.
Далі буде етап на добивання ослабленого противника.
Поки нищим одне одному енергетику. Потом візьмемся серйозно за логістику та водне забезпечення.
Загалом стратегії сторін на найближчий рік визначились.

Стратегія росії полягає в тому, щоб, по-перше, поклавши неміряну кількість людей, поступово просуватися на фронті; по-друге, атаками на інфраструктуру примусити суспільство погодитися на будь-які умови угоди; по-третє, залякуючи Європу, примусити її припинити підтримку України, а якщо не вийде, то дочекатися приходу до влади євроскептичних антиукраїнських популістів; четверте, обіцянками фантастично вигідних бізнес-проєктів тримати Трампа подалі від інструментів тиску на росію.

Стратегія України полягає в тому, щоб, по-перше, вбuвати більше окупантів, ніж Москва здатна мобілізовувати; по-друге, дальніми та середніми ударами вибивати логістику, військове виробництво та коштовні невідновлювальні ресурси (літаки, ППО тощо); по-третє, дальніми ударами вибивати нафтопереробку та нафтоекспорт, заганяючи російську економіку в дефіцит; четверте, схилити Європу до активніших дій; п'яте, постійними дипломатичними танцями тримати Трампа подалі від інструментів тиску на Україну.

Стратегія США полягає в тому, щоб, натиснувши на слабкого (в їхньому уявленні це Україна), швидко примусити його до угоди на умовах сильного, забезпечивши собі лаври миротворця, можливість зосередитися на інших питаннях та гарантію, що росія не колапсує й не потрапить в руки Китаю. Окрім того, треба розбити європейську єдність, щоб Європа не стала центром сили.

Стратегія Європи полягає в тому, щоб виграти час на переозброєння та розгортання збройних сил, на внутрішньополітичну та європейську консолідацію, на те, щоб пересидіти Трампа.

Стратегія Китаю полягає в тому, щоб дочекатися послаблення всіх сторін, остаточного розриву США з Європою, остаточного послаблення росії, та отримати необхідні ресурси, ринки збуту та майданчики розвитку без силових дій.

Стратегія всіх інших полягає в тому, щоб половити рибу у каламутній воді.

В цій системі координат ми житимемо 2026 рік.
Banderlog

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 21:48

Banderlog написав: Рано чи пізно тцк тебе всеодно візьме, то чи не краще піти самому по рекрутингу? Подумай чим ти можеш бути корисним в армії туди і йди. Все краще ніж посадки сторожити.

"Покайся, Иваныч! Тебе скидка выйдет!" :mrgreen:
Господар Вельзевула

Подякував: 9 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 21:58

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Но проблемка в том, что у нас достаточно высокий % незламных. Понятно, что большинство из них незламни на диванах, от которых не оторвутся при любых условиях.
З якого будуна ти вирішив що тобі пАнЯтнА ?
Тобто по твоєму 140 млн педерації протистоїть меньшість України?
При чому
може нас і меншість в абсолютних цифрах..
але тоді у відсотках
Якщо НАС 10%, то виходить що в пелдерації незламників 3%
Я правильно тебе зрозумів?
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3002 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 22:07

Господар Вельзевула написав:
  Banderlog написав: Рано чи пізно тцк тебе всеодно візьме, то чи не краще піти самому по рекрутингу? Подумай чим ти можеш бути корисним в армії туди і йди. Все краще ніж посадки сторожити.

"Покайся, Иваныч! Тебе скидка выйдет!" :mrgreen:
а толку дочикувати в дніпрі мобілізаці? Чи прильоту шахеда. Вже краще в київ.
завтра доречі в київ приїде генсек нато рютте. Перекриють дороги і відключать всю нафігацію щоб ракетами його не дістали...
Хоча думаю нам не варто його охороняти росіяни не вдарять поки він там.
Banderlog

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 22:09

andrijk777 написав:
  Schmit написав:

Дуже хороше відео, все по суті.
У мене 2 зауваження:
-перебільшена роль ФСБ. Вброси що РФ розвалиться це не зовсім і не тільки заслуга ФСБ, а якась дурна і не зрозуміла віра людей в чудо. Чуда не станеться, але люди вірять.
-Зеленському нічого не буде. Ніхто за його помилки не спитає, бо не буде кому питати, в крайності він втече на Захід, де його з радістю приймуть, адже він зробив для Заходу багато хорошого. Не має в Зе ніякої боязні, він(+його команда) тупо хоче владарювати і все.

Про флеєр і будівельника прекрасно сказано на 25-27 хвилинах. Та і не перший раз.

І на кінець: тубопатріоти не розуміють головного - в кінці кінців це все йде до втрати державності. Такої загрози поки що не було. Але якщо нічого не змінювати і воювати далі то така загроза є очевидною для мене, і не тільки для мене.
100% саме це є ціллю путіна а не ніякий не Донбас.

відео - суцільна пропаганда, жодної аналітики. чомусь так й не почув аргументів, чому треба залишити Донбас.

окреме питання - а як цей "аналітег" (рівень когось нагадує 8) ) - сержант запасу? по фото наче молодий. й сержант - такий собі рівень для аналітика. бо власне аналітики там й немає, а є накиди на всіх, хто займає проукраїнську позицію - тому так й сподобалось це відео нашим зрадофілам 8)
Shaman

Подякував: 817 раз.
Подякували: 1723 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 22:14

Banderlog написав: а толку дочикувати в дніпрі мобілізаці? Чи прильоту шахеда.

Я думаю что есть еще варианты, пан Бандерлог.
Их даже очень много, пути Господни неисповедимы.
Были люди, выжившие даже в Аушвице, будут и в Дніпрі.
Господар Вельзевула

Подякував: 9 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 лют, 2026 22:23

Господар Вельзевула написав:
  Banderlog написав: а толку дочикувати в дніпрі мобілізаці? Чи прильоту шахеда.

Я думаю что есть еще варианты, пан Бандерлог.
Их даже очень много, пути Господни неисповедимы.
Были люди, выжившие даже в Аушвице, будут и в Дніпрі.

Невже Ви б хотіли в аушвіц щоб провірити твердість своєї віри? Окрім того там керували німці , християни.
Banderlog

Профіль

2
1
  #<1 ... 16653166541665516656
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему