Вони являють собою повітряний шар з ретранслятором 5G, він здатний доставляти обладнання вагою 100кг на висоту 20км і забезпечувати Інтернетом великі простори.
Бетон написав:[ Именно поэтому пауэрлифтеры ходят на 20 этаж легко. Выносливости дофига
Чому барабашов, у якого в анамнезі з його слів було якесь залізо, не може без задишки зайти на пʼєдестал в туалеті? І заздрить що я забігаю на свій 23-й кілька раз на день. Може то якесь інше залізо було? Люки каналізаційні здавав на металолом?
Shaman написав:ти як одну пісню Висоцького вивчив, то тепер постійно її цитуєш? чи це єдина, яку ще пам'ятаєш?
це єдина, которая хорошо описывает вас. Высоцкий чаще писал о смелых и мужественных людях.
але по відношенню до мене брехня від першого до останнього слова. й це мені каже людина, яка схоже непогана жила за радянських часів - але не мала якихось трудових досягнень. за що ж такі привелеї. а як щодо таких цитат "Враг ... есть грамотей-мечтатель, грамотей усомнившийся, грамотей неверящий!" оце більше про мене. а про ВАС "Не умом поразить тщился. Единственно, чего добивался, успеть в государственной пользе. Умные нам не надобны. Надобны верные." - класична радянська формула. але після 1991 року перестали працювати, от біда
Вы очень быстро деградируете. Раньше вы пытались привести хоть какие-то аогументы. Или хотя бы придумать. А сейчас пытаетесь отречься от собственных слов и высказываний.
я й зараз їх наводжу. просто дехто їх не хоче БАЧИТИ. ЛАД, купи окуляри. чи подарувати?
На хамство я вам указывал, сразу после ваших постов. И не только по отношению ко мне, но и к людям, которые вас защищают, пока вы с дивана пишете "патриотические" посты. Поэтому я вам и напоминаю о "начальнике Березкине". Но до вас не доходит. О том, что вы плохо знали укр. язык, вы писали сами относительно недавно и гордились тем, что выучили его быстро, а теперь рассказываете, что всегда знали его прекрасно. А из аргументов у вас остался только мой возраст, только в этом посте трижды упомянули, специально подчеркнул. Аргумент лостаточно смешной, учитывая, что вы, возможно, когда-то доживёте до такого же.
не перекручуй. малося на увазі хамство по відношенню до тих, хто на мене просто так накинув - там я відповів достатньо ввічливо. з Банделогом в нас давня історія розмов, тому я спілкуюся на тому рівні, як й він зі мною а з ВАМИ я теж розмовляю так, як ви собі дозволяєте.
про українську мову я писав наступне - повторю ще раз, бо не доходить або свідомо перекручують. коли я перейшов на українські мову, то знадобилось до півроку спілкування, щоб спілкуватися більш-менш автоматично - а то й рік. до цього було певне напруження. про те, що я ПОГАНО знав мову - не писав ніколи - ви або брешете, або просто плутаєте. навпаки, я намагався читати саме по українські - й з початку теж був спротив. це реалії. а деякі казкарі розповідають, що 50 років тому вчили в інституті та школі, а за 5 днів заговорили. в магазині - так. а по роботі - читай вище. тому я розумію, що багато хто не спілкується українською, бо просто не може розмовляти вільно, розмовляє коряво - все як з іноземною мовою. але рецепт один - все одно розмовляти, а всі інші відмазки - це лише відмазки.
питання не вік, питання в тому, що чомусь ви собі дозволяєте відкриту брехню про мене - й почуваєте себе безкарно. я от питаю - це ознака віку, чи просто радянська людина-анонім. варіантів лише два. адекватна людина так не напише
Бетон написав:Именно поэтому пауэрлифтеры ходят на 20 этаж легко. Выносливости дофига
Чому барабашов, у якого в анамнезі з його слів було якесь залізо, не може без задишки зайти на пʼєдестал в туалеті? І заздрить що я забігаю на свій 23-й кілька раз на день. Може то якесь інше залізо було? Люки каналізаційні здавав на металолом?
фарма схоже інша була. тому він вже й інше робити не може
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 15 лют, 2026 10:21, всього редагувалось 1 раз.
Міністерства закордонних справ Великої Британії, Швеції, Франції, Німеччини та Нідерландів опублікували спільну заяву щодо смерті Олексія Навального. Вони впервнені, що політика отруїли смертельним токсином епібатидином, який природно не зустрічається в Росії.
За результатами аналізу його зразків, у організмі Навального було виявлено епібатидин – токсин, що міститься в отруйних тропічних жабах Південної Америки та не зустрічається в Росії.
це ж яким треба бути сцикливим, вже дали 19 років, й все одно вирішив отруїти. це дуже характеризує державну політику Раші...
Shaman Пітун зібрав найбільш ниці якості . Мстивість, злопамятство, дрібязковість. І це на такій посаді. Тому всі хто йому не подобаються він мріє нищити фізично. Бажано з муками .
Hotab написав:Shaman Пітун зібрав найбільш ниці якості . Мстивість, злопамятство, дрібязковість. І це на такій посаді. Тому всі хто йому не подобаються він мріє нищити фізично. Бажано з муками .
але найцікавіше, коли щось піде не так - в нього не вистачить мужності навіть пігулку прийняти, я вже не кажу про стрілятися. а якщо пігулку й прийме, то рот буде розірваний
на кого буде більше схожий - на Медведчука чи на Саддама? а може на Кадаффі?