Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16767167681676916770>
Повідомлення Додано: Нед 15 лют, 2026 09:47

Xenon написав:
❗️рф запустила перші аналоги Starlink, - росЗМІ

Вони являють собою повітряний шар з ретранслятором 5G, він здатний доставляти обладнання вагою 100кг на висоту 20км і забезпечувати Інтернетом великі простори.

Wirująświatła

Подякував: 2538 раз.
Подякували: 3519 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 15 лют, 2026 09:52

Пакет процвітання

Пакет процвітання
Плани миру
Рішення потужності
Центри життєдіяльності
Пункти незламності
Бетон

Подякував: 219 раз.
Подякували: 512 раз.

Профіль

4
3
2
Повідомлення Додано: Нед 15 лют, 2026 09:57

Бетон написав:[
Именно поэтому пауэрлифтеры ходят на 20 этаж легко. Выносливости дофига

Чому барабашов, у якого в анамнезі з його слів було якесь залізо, не може без задишки зайти на пʼєдестал в туалеті? І заздрить що я забігаю на свій 23-й кілька раз на день.
Може то якесь інше залізо було? Люки каналізаційні здавав на металолом?
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2571 раз.

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Нед 15 лют, 2026 10:13

ЛАД написав:
  Shaman написав:ти як одну пісню Висоцького вивчив, то тепер постійно її цитуєш? чи це єдина, яку ще пам'ятаєш?
це єдина, которая хорошо описывает вас.
Высоцкий чаще писал о смелых и мужественных людях.

але по відношенню до мене брехня від першого до останнього слова. й це мені каже людина, яка схоже непогана жила за радянських часів - але не мала якихось трудових досягнень. за що ж такі привелеї. а як щодо таких цитат
"Враг ... есть грамотей-мечтатель, грамотей усомнившийся, грамотей неверящий!" оце більше про мене. а про ВАС
"Не умом поразить тщился. Единственно, чего добивался, успеть в государственной пользе. Умные нам не надобны. Надобны верные." - класична радянська формула. але після 1991 року перестали працювати, от біда 8)
Вы очень быстро деградируете.
Раньше вы пытались привести хоть какие-то аогументы. Или хотя бы придумать.
А сейчас пытаетесь отречься от собственных слов и высказываний.

я й зараз їх наводжу. просто дехто їх не хоче БАЧИТИ. ЛАД, купи окуляри. чи подарувати? :lol:
На хамство я вам указывал, сразу после ваших постов. И не только по отношению ко мне, но и к людям, которые вас защищают, пока вы с дивана пишете "патриотические" посты. Поэтому я вам и напоминаю о "начальнике Березкине". Но до вас не доходит.
О том, что вы плохо знали укр. язык, вы писали сами относительно недавно и гордились тем, что выучили его быстро, а теперь рассказываете, что всегда знали его прекрасно.
А из аргументов у вас остался только мой возраст, только в этом посте трижды упомянули, специально подчеркнул. Аргумент лостаточно смешной, учитывая, что вы, возможно, когда-то доживёте до такого же. :)

не перекручуй. малося на увазі хамство по відношенню до тих, хто на мене просто так накинув - там я відповів достатньо ввічливо. з Банделогом в нас давня історія розмов, тому я спілкуюся на тому рівні, як й він зі мною ;) а з ВАМИ я теж розмовляю так, як ви собі дозволяєте.

про українську мову я писав наступне - повторю ще раз, бо не доходить або свідомо перекручують. коли я перейшов на українські мову, то знадобилось до півроку спілкування, щоб спілкуватися більш-менш автоматично - а то й рік. до цього було певне напруження. про те, що я ПОГАНО знав мову - не писав ніколи - ви або брешете, або просто плутаєте. навпаки, я намагався читати саме по українські - й з початку теж був спротив. це реалії. а деякі казкарі розповідають, що 50 років тому вчили в інституті та школі, а за 5 днів заговорили. в магазині - так. а по роботі - читай вище. тому я розумію, що багато хто не спілкується українською, бо просто не може розмовляти вільно, розмовляє коряво - все як з іноземною мовою. але рецепт один - все одно розмовляти, а всі інші відмазки - це лише відмазки.

питання не вік, питання в тому, що чомусь ви собі дозволяєте відкриту брехню про мене - й почуваєте себе безкарно. я от питаю - це ознака віку, чи просто радянська людина-анонім. варіантів лише два. адекватна людина так не напише ;)
Shaman

Подякував: 818 раз.
Подякували: 1732 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 15 лют, 2026 10:15

Hotab написав:
  Бетон написав:Именно поэтому пауэрлифтеры ходят на 20 этаж легко. Выносливости дофига

Чому барабашов, у якого в анамнезі з його слів було якесь залізо, не може без задишки зайти на пʼєдестал в туалеті? І заздрить що я забігаю на свій 23-й кілька раз на день.
Може то якесь інше залізо було? Люки каналізаційні здавав на металолом?

фарма схоже інша була. тому він вже й інше робити не може :lol:
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 15 лют, 2026 10:21, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 15 лют, 2026 10:19

Hotab написав:

Чому барабашов, у якого в анамнезі з його слів було якесь залізо, не може без задишки зайти на пʼєдестал в туалеті?

Д̶е̶б̶а̶л̶ь̶ц̶е̶в̶о.
А ти спробуй шуби через кордон потягать.
Water

Подякував: 69 раз.
Подякували: 259 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 15 лют, 2026 10:23

Вадік славу про героя по Чечеловці передає з вуст в вуста

Water написав:
  Hotab написав:

Чому барабашов, у якого в анамнезі з його слів було якесь залізо, не може без задишки зайти на пʼєдестал в туалеті?

Д̶е̶б̶а̶л̶ь̶ц̶е̶в̶о.
.

Отакой рубец!
Зображення
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Нед 15 лют, 2026 10:30

Re: Напад росії і білорусі на Україну

будні диктатури?
Навального отруїли ядом тропічної жаби: заява п’яти країн
Міністерства закордонних справ Великої Британії, Швеції, Франції, Німеччини та Нідерландів опублікували спільну заяву щодо смерті Олексія Навального. Вони впервнені, що політика отруїли смертельним токсином епібатидином, який природно не зустрічається в Росії.

За результатами аналізу його зразків, у організмі Навального було виявлено епібатидин – токсин, що міститься в отруйних тропічних жабах Південної Америки та не зустрічається в Росії.

це ж яким треба бути сцикливим, вже дали 19 років, й все одно вирішив отруїти. це дуже характеризує державну політику Раші...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 15 лют, 2026 11:08

Shaman
Пітун зібрав найбільш ниці якості . Мстивість, злопамятство, дрібязковість. І це на такій посаді.
Тому всі хто йому не подобаються він мріє нищити фізично. Бажано з муками .
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Нед 15 лют, 2026 11:15

Hotab написав:Shaman
Пітун зібрав найбільш ниці якості . Мстивість, злопамятство, дрібязковість. І це на такій посаді.
Тому всі хто йому не подобаються він мріє нищити фізично. Бажано з муками .

але найцікавіше, коли щось піде не так - в нього не вистачить мужності навіть пігулку прийняти, я вже не кажу про стрілятися. а якщо пігулку й прийме, то рот буде розірваний :D

на кого буде більше схожий - на Медведчука чи на Саддама? а може на Кадаффі? :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 16767167681676916770>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти