Увімкнув телемарафон, а там розповідають як важливо донатити на модернізацію дронів (зокрема на нові мотори з Китаю, нові камери з Китаю, оптоволокно з Китаю, нові антени, вітчизняні) і в мене одне запитання: чому держава не може закупити ці запчастини?
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Вів 17 лют, 2026 07:15, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі написав:Увімкнув телемарафон, а там розповідають як важливо донатити на модернізацію дронів (зокрема на нові мотори з Китаю, нові камери з Китаю, оптоволокно з Китаю, нові антени, вітчизняні) і в мене одне запитання: чому держава не може закупити ці запчастини?
Faceless написав:Так державі ж було не соромно в 2022-му протягом пів-року скупляти валюту у ФОП IT (і не тільки) по 29.25 при реальному курсі 40+ (а готівковому десь в невеликому містечку на Харьківщині - 42-45). Особливо у мобілізованих. Я порадившись з бугалтером і оцінивши всі ризики тоді вирішив взагалі не користуватись жодними пільгами, і досі сплачую навіть ЄСВ. Але соромно повинно бути саме Державі, навіть перед тими хто скористався тими "пільгами" по максимуму.
Вітаю! Це ти вже скоро 4 роки в ЗСУ? Так вже добряче вислужений! (я в армії рідко зустрічав рядових контрачів з вислугою більше 5 років, ти вже майже один з) Всього років 9 залишилось до військової пенсії!! Це добре. Недовго потерпіти, настане щастя і Вадим буде заздрити 🤭 Отак прості непримітні нічим хлопці знаходять себе в житті. А так би десь спився..
Я кому розповідаю твою історію, всі щиро радіють і бажають щоб все вийшло, щоб не менше 13 років відслужив
никому я не заздрю, двуликие впенсы и хитросделанные лицемерные пилотки раздражают а коли війна то трактористи