Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1679416795167961679716798 ... 16800>
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 17:08

Vadim_ написав:
  Banderlog написав:
  Vadim_ написав:вибачаюсь , ви не задумувались звідки у вас у взводі їжа ,туалетний папір, цигарки і інше? , жінки тилу на все не здатні

не вибачим. :lol:
Представ собі ми це все самі купляєм) крім деякої державної їди.
А ще купляєм багато іншого... від машин і запчастин до них до стіралок, бойлерів.

откуда гроші, за чії?
цирк на дроті , ті не крадуть ті за свої а винен Долярчик

З європи гроші. Платить зарплату нам єс. А ми з зарплати купляєм від ізолєнти до паперу для документів. І хати тут ЗНІМАЄМ за свої.
Тил до війни, коли ми всі теж були в тилу не окуплював сам себе,
Постійно треба було брати кредити. А тепер коли спад економіки ти рішив що утримуєш податками не тільки тил але й армію? Мож не будеш рубати варьята як будівельник і сам задумаєшся?
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 17:14

Рим розвалили малорозвинуті варвари, інфа сотка

andrijk777 написав:
  flyman написав:
  ЛАД написав: Вы меня неверно поняли.
Я совсем не писал о генетической разнице и не имел ввиду, что африканцы ущербны.
И точно так же ничего не писал про "1000+ років"

у andrijk777 дуже вульгарне розуміння історії

Чому це в мене вульгарне?
Рівень воєнної медицини, який був в Римській імперії був на такому рівні що був перевершений в Європі тільки через 1000 після падіння Риму. Це факт. Умовний, але факт.
Те що ти історії не знає - твої проблеми.

тільки високорозвинтий Рим розвалили малорозвинуті варвари, інфа сотка.
насправді від деградував, а варвари підрозвинулись
1000 років, бо віра, Августін і як наслідок темні віки, а потім Відродження і Реоформація
Востаннє редагувалось flyman в Вів 17 лют, 2026 17:20, всього редагувалось 4 разів.
flyman

Подякував: 1628 раз.
Подякували: 2876 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 17:17

Banderlog написав:
  Vadim_ написав:
  Banderlog написав:откуда гроші, за чії?

З європи гроші. Платить зарплату нам єс. А ми з зарплати купляєм від ізолєнти до паперу для документів. І хати тут ЗНІМАЄМ за свої.
Тил до війни, коли ми всі теж були в тилу не окуплював сам себе,
Постійно треба було брати кредити. А тепер коли спад економіки ти рішив що утримуєш податками не тільки тил але й армію? Мож не будеш рубати варьята як будівельник і сам задумаєшся?

ВЧ брала кредит?
Vadim_

Подякував: 647 раз.
Подякували: 531 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 17:32

ЛАД написав:Стоит признать, что вероятность гибели/инвалидности достаточно высокая.
Для более-менее объективной оценки, понятно, информации нет.
Но очень грубо - пусть около 100 тыс. погибших и 2 млн, прощедших армию.
В таком случае вероятность - 5%. Не очень мало.
У пехоты может быть заметно выше.

Ймовірність так не рахується. ) це якщо б взяли 2 млн в 22 му і зараз було б загиблих 100т, то так і було б за 4 роки.
Але і цифра трохи не правдоподібна) і
Ми не воюєм елінською фалангою чи піхотними колонами наполеона хоч там теж передні ряди мали вищі шанси ніж задні)))
Якщо чесно рахувати ті ймовірності то державна тайна буде явно проступати а воно нам надо?
Математику скоро засекретять к хєрям собачим. :lol:
Banderlog

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 17:32

flyman написав:тільки високорозвинтий Рим розвалили малорозвинуті варвари, інфа сотка.
1000 років, бо віра, Августін і як наслідок темні віки, а потім Відродження і Реоформація

а Київ так само деградував а монголи "підрозвились"? :D :D :D
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 17:34

теорія про варварів і впавший третій рим

andrijk777 написав:
  flyman написав:тільки високорозвинтий Рим розвалили малорозвинуті варвари, інфа сотка.

а Київ так само деградував а монголи "підрозвились"? :D :D :D

що твоя теорія про варварів і впавший третій Рим каже?
де сучасний Одоакр?
flyman

Подякував: 1628 раз.
Подякували: 2876 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 17:35

Banderlog написав:
  Vadim_ написав:
  Banderlog написав: не вибачим. :lol:
Представ собі ми це все самі купляєм) крім деякої державної їди.
А ще купляєм багато іншого... від машин і запчастин до них до стіралок, бойлерів.

откуда гроші, за чії?

З європи гроші. Платить зарплату нам єс.

ЗСУ не утримуются напряму за гроші ЄС, не пиши брехні
оклад+все-таке-інше тобі платят з бюджета України
  Banderlog написав:Тил до війни, коли ми всі теж були в тилу не окуплював сам себе,
Постійно треба було брати кредити.

Якась маячня на фінансовому форумі.

Не вистачає Х грошей, тому беремо кредити, щоб потім віддати Х+Y грошей ))
І так кожного місяця
Востаннє редагувалось pesikot в Вів 17 лют, 2026 18:13, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 17:41

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Дюрі-бачі написав:кажуть "сиди на позиції Х до смерті", або "іди в село У і помри" і проблема в тому, що змінити такого командира нема можливості.

Так є зброя в руках і заряджена. Нема командира нема проблеми
Faceless
Модератор

Подякував: 1502 раз.
Подякували: 8297 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 17:43

sashaqbl написав:Проблема в тому, що коли ти платиш за безпеку - Ти її не отримуєш. За неї треба бути готовим боротися. Si vis pacem, para bellum.

Це - неправда. Я впевнений, що американці почуваються у безпеці. Вони платять мільярди за свою безпеку і навряд чи на них хтось колись нападе. Моєї провини немає в тому, що попередні покоління не інвестували в обороноздатність України. Дивіться, ми ж платимо за внутрішню безпеку поліції, а не ходимо зі зброєю в руках. Так, мабуть, ця безпека не ідеальна, але вона є.

sashaqbl написав:Історія показує, що народи, які починали платити за безпеку, швидко втрачали і безпеку і майно. Приходили молоді, голодні і агресивні.

Проблема в тому, що наш народ не може домовитись про те, яким чином себе захищати. Ми домовились, що оборона - спільна справа усього народу, не примусово мобілізованих чоловіків певного віку, а усіх. Реальність дуже відрізняється. В реальності від мене та інших вимагають бути приватними охоронцями інших громадян, які нічого для мене не зробили. Я пропоную, щоб ми скинулись і знайшли людей, які хочуть за гроші воювати. Такі люди є. Мені ж кажуть особливі хитродупі, що, ні, витрачати гроші вони не хочуть, а я просто маю піти захищати кордони держави через свою стать. Ні, вибачте, мене це не влаштовує. Ми так не домовлялись. Я не знаю хто вигадав, що я вмію це робити.

sashaqbl написав:Ти з тих, хто вже не готовий боротися. З точки зору еволюції - генетичне сміття.

Не готов, не можу - одне й те саме. Я віддаю перевагу тому, щоб бути реалістом, а не намагатись комусь щось довести. Я - не воїн. Крапка. Так само як я і не хірург чи не космонавт. І Ви, мабуть, не розумієте що таке еволюція. Еволюція - виживання організму, який найбільше пристосований до оточуючого середовища. Еволюція - не лізти в драку, знаючи, що ти скоріш за все із неї живим не вийдеш. Це - безглуздо. Те, що пропонуєте мені Ви, це те, щоб я ціною власного здоров'я чи життя, безкоштовно, проти своєї волі, забезпечив виживання когось іншого. Це - не про еволюцію.

Slon_Nosov написав:і навіть автомат не обов'язково чистити, є потреба людей які можуть за компом працювати в стройовій частині бригади, навіть звічайні люди без військової підготовки чи освіти.

Чудово. Я впевнений, що у багатомільйонній країні знайдеться чоловік чи жінка, які погодяться за певну плату сидіти за компом. Для цього не обов'язково примушувати це робити якогось чоловіка.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2026 17:45

pesikot написав:
  Banderlog написав:З європи гроші. Платить зарплату нам єс.

ЗСУ не утримуются напряму за гроші ЄС, не пиши брехні
оклад+все-таке-інше тобі платят з бюджета України

іди най тобі платять з бюджету України. Двойна вигода буде і ти не платитимеш в бюджет і тобі платитимуть з бюджету :lol: взолотієш.
Banderlog

Профіль

2
1
  #<1 ... 1679416795167961679716798 ... 16800>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему