|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 20 лют, 2026 12:32
ностальжі: ЛАДУ про совєцку промишлєность і наслєдіє
-
flyman
-
-
- Подякував: 1629 раз.
- Подякували: 2877 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 20 лют, 2026 12:40
Помните начальника одной из воинских частей в Днепропетровской области, любителя брендовой обуви, который кормил военных гнилой едой? У него обнаружили ещё и виллу на Бали за почти $200 тыс😐
По данным наших источников, речь о начальнике продслужбы 25-й бригады ДШВ Константине Свиридове. Пока бойцы ели гнилую еду, он скупал машины, недвижку, брендовую одежду. Общая стоимость активов, приобретенных офицером, превышает 10 млн гривен.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 220 раз.
- Подякували: 513 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
3
2
Додано: П'ят 20 лют, 2026 12:42
Чтобы всё, что мы делаем, было в кайф и удовольствие". Просто коллеги поздравляют Свиридова с покупкой недвижимости на Бали. Того самого, который кормил военных гнилой едой🤦🏻♂️
К слову, он любил не только Бали. В течение 2025 года Свиридов съездил на отдых в Аргентину, Австрию, Швейцарию, Францию, Италию, Японию, Чехию, Турцию, Египет и Антарктиду.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 220 раз.
- Подякували: 513 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
3
2
Додано: П'ят 20 лют, 2026 13:03
Бетон написав:Чтобы всё, что мы делаем, было в кайф и удовольствие". Просто коллеги поздравляют Свиридова с покупкой недвижимости на Бали. Того самого, который кормил военных гнилой едой🤦🏻♂️ К слову, он любил не только Бали. В течение 2025 года Свиридов съездил на отдых в Аргентину, Австрию, Швейцарию, Францию, Италию, Японию, Чехию, Турцию, Египет и Антарктиду.
Я гадаю полковник Свиридов рішуче проти будь-яких поступок агресору та щиро ненавидить "капітулянтів", просто палає люттю Xenon написав:
. ❗️ Україна зможе воювати ще декілька років 100% і НЕ віддасть ніяких територій рф, – командувач Нацгвардії Півненко.
«Перемога для України – забрати свої території. Я розумію, що це, можливо, не на часі, але потенційно на майбутнє. Може пройти декілька десятків років – неважливо».
-
fox767676
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 лют, 2026 13:11
flyman написав:ностальжі: ЛАДУ про совєцку промишлєность і наслєдіє
чому всі експерти по "відсталому совку" не можуть зробити нормальний thumbnail, без колупання у носі? flyman, це ти ?
-
fox767676
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 лют, 2026 13:37
fox767676 написав: flyman написав:ностальжі: ЛАДУ про совєцку промишлєность і наслєдіє
чому всі експерти по "відсталому совку" не можуть зробити нормальний thumbnail, без колупання у носі? flyman, це ти ?
Сибір пополам! Корупцію, це тобі не козульку з носа виколупати. А філіпінка, згідно лєгєнди, де?
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 20 лют, 2026 13:59, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1629 раз.
- Подякували: 2877 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 20 лют, 2026 13:45
АндрейМ написав:А що вирішить одна зарплата, якщо країна складається з паразитів, яких Ви перелічили? Вони вважають, що є люди, які зобовʼязані встати і піти їх дупи захищати, а вони будуть жити своє життя.
Тобто спочатку ти говориш, що готовий платити за безпеку. А потім, коли тобі пропонують здійснити конкретні дії, то падаєш на мороз. Я впевнений, що і ЛАД, і його доньки донатили, а ти падаєш на мороз. В черзі першим бути не хоч, мільйон першим теж. І платити не хоч. Ти просто огидне брехло. І паразитував ти не менше за них, а зараз вирішив втекти.
Востаннє редагувалось sashaqbl в П'ят 20 лют, 2026 14:38, всього редагувалось 1 раз.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 лют, 2026 14:19
sashaqbl написав: АндрейМ написав:А що вирішить одна зарплата, якщо країна складається з паразитів, яких Ви перелічили? Вони вважають, що є люди, які зобовʼязані встати і піти їх дупи захищати, а вони будуть жити своє життя.
Тобто спочатку ти говориш, що готовий платити за безпеку. А потім, коли тобі пропонують здійснити конкретні дії, то падаєш на мороз. ......
Это ладно - а когда в новострой-то переезжать можно? А то новость подъехала, что "на фарбу" платеди продолжаются... у вузькому колі радників заявив, що переговори провалилися, і Україні потрібно готувати план ведення війни ще щонайменше на три роки
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 20 лют, 2026 14:41
sashaqbl написав:Тобто спочатку ти говориш, що готовий платити за безпеку. А потім, коли тобі пропонують здійснити конкретні дії, то падаєш на мороз. Я впевнений, що і ЛАД, і його доньки донатили, а ти падаєш на мороз. В черзі першим бути не хоч, мільйон першим теж. І платити не хоч. Ти просто огидне брехло.
Вибачте, пане Олександр, але у Вас мета - дої**тись до мене? Я дуже толерантно до Вас ставлюсь. З повагою за те, що Ви в ЗСУ. Але Ви мене заї**ли. Я буквально пишу, що я готовий платити за безпеку. Пишу, що і ЛАД і його доньки і флер мають платити за безпеку. Але у Вас якась особлива біль до мене. Донатити - вибір. Я пишу про те, що я не хочу, щоб мене або інших чоловіків примушували щось робити, якщо інших громадян нічого не примушують робити. Якщо у Вас є заперечення, то напишіть. Мені байдуже те, чи донатить ЛАД чи його доньки. Мабуть, нічого. Я чи Ви не можемо це перевірити. Для мене важливо те, що вони зобовʼязані зробити. Зобовʼязані. ЛАД, його доньки, флер - паразити. Вони вимагають від інших робити щось для них просто за те, що вони існують. Я їм кажу: «Ні, ви усі не будете жити за мій рахунок». Спрямовуйте свою агресію проти паразитів, а не до мене.
Востаннє редагувалось АндрейМ в П'ят 20 лют, 2026 14:56, всього редагувалось 1 раз.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 лют, 2026 14:50
Wirująświatła написав: ЛАД написав: Wirująświatła написав:---------------------------- АндрейМВы предпочитаете меня называть «Андрюшей» ---------------------------- лад ещё тот шалунишка.  не поворачивайтесь к нему спиной... на всякий случай.
Общение с пубертатными подростками сильно повысило ваш уровень.
нежно ласкательные имена в адрес взрослых мужчин всегда идут с жирным с сексуальным подтекстом. Видимо в вашем круге такое принято, хз.
Психолух, если вы поддерживаете АндрюшуМ, то так прямо и напишите. А если вы просто так боитесь за свою пятую точку, то вы уже металлические пластины в трусы вшили? Или надели "пояс верности"?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-