|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 20 лют, 2026 12:42
Чтобы всё, что мы делаем, было в кайф и удовольствие". Просто коллеги поздравляют Свиридова с покупкой недвижимости на Бали. Того самого, который кормил военных гнилой едой🤦🏻♂️
К слову, он любил не только Бали. В течение 2025 года Свиридов съездил на отдых в Аргентину, Австрию, Швейцарию, Францию, Италию, Японию, Чехию, Турцию, Египет и Антарктиду.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 220 раз.
- Подякували: 513 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
3
2
Додано: П'ят 20 лют, 2026 13:03
Бетон написав:Чтобы всё, что мы делаем, было в кайф и удовольствие". Просто коллеги поздравляют Свиридова с покупкой недвижимости на Бали. Того самого, который кормил военных гнилой едой🤦🏻♂️ К слову, он любил не только Бали. В течение 2025 года Свиридов съездил на отдых в Аргентину, Австрию, Швейцарию, Францию, Италию, Японию, Чехию, Турцию, Египет и Антарктиду.
Я гадаю полковник Свиридов рішуче проти будь-яких поступок агресору та щиро ненавидить "капітулянтів", просто палає люттю Xenon написав:
. ❗️ Україна зможе воювати ще декілька років 100% і НЕ віддасть ніяких територій рф, – командувач Нацгвардії Півненко.
«Перемога для України – забрати свої території. Я розумію, що це, можливо, не на часі, але потенційно на майбутнє. Може пройти декілька десятків років – неважливо».
-
fox767676
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 лют, 2026 13:11
flyman написав:ностальжі: ЛАДУ про совєцку промишлєность і наслєдіє
чому всі експерти по "відсталому совку" не можуть зробити нормальний thumbnail, без колупання у носі? flyman, це ти ?
-
fox767676
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 лют, 2026 13:37
fox767676 написав: flyman написав:ностальжі: ЛАДУ про совєцку промишлєность і наслєдіє
чому всі експерти по "відсталому совку" не можуть зробити нормальний thumbnail, без колупання у носі? flyman, це ти ?
Сибір пополам! Корупцію, це тобі не козульку з носа виколупати. А філіпінка, згідно лєгєнди, де?
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 20 лют, 2026 13:59, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1629 раз.
- Подякували: 2877 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 20 лют, 2026 13:45
АндрейМ написав:А що вирішить одна зарплата, якщо країна складається з паразитів, яких Ви перелічили? Вони вважають, що є люди, які зобовʼязані встати і піти їх дупи захищати, а вони будуть жити своє життя.
Тобто спочатку ти говориш, що готовий платити за безпеку. А потім, коли тобі пропонують здійснити конкретні дії, то падаєш на мороз. Я впевнений, що і ЛАД, і його доньки донатили, а ти падаєш на мороз. В черзі першим бути не хоч, мільйон першим теж. І платити не хоч. Ти просто огидне брехло. І паразитував ти не менше за них, а зараз вирішив втекти.
Востаннє редагувалось sashaqbl в П'ят 20 лют, 2026 14:38, всього редагувалось 1 раз.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 лют, 2026 14:19
sashaqbl написав: АндрейМ написав:А що вирішить одна зарплата, якщо країна складається з паразитів, яких Ви перелічили? Вони вважають, що є люди, які зобовʼязані встати і піти їх дупи захищати, а вони будуть жити своє життя.
Тобто спочатку ти говориш, що готовий платити за безпеку. А потім, коли тобі пропонують здійснити конкретні дії, то падаєш на мороз. ......
Это ладно - а когда в новострой-то переезжать можно? А то новость подъехала, что "на фарбу" платеди продолжаются... у вузькому колі радників заявив, що переговори провалилися, і Україні потрібно готувати план ведення війни ще щонайменше на три роки
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 20 лют, 2026 14:41
sashaqbl написав:Тобто спочатку ти говориш, що готовий платити за безпеку. А потім, коли тобі пропонують здійснити конкретні дії, то падаєш на мороз. Я впевнений, що і ЛАД, і його доньки донатили, а ти падаєш на мороз. В черзі першим бути не хоч, мільйон першим теж. І платити не хоч. Ти просто огидне брехло.
Вибачте, пане Олександр, але у Вас мета - дої**тись до мене? Я дуже толерантно до Вас ставлюсь. З повагою за те, що Ви в ЗСУ. Але Ви мене заї**ли. Я буквально пишу, що я готовий платити за безпеку. Пишу, що і ЛАД і його доньки і флер мають платити за безпеку. Але у Вас якась особлива біль до мене. Донатити - вибір. Я пишу про те, що я не хочу, щоб мене або інших чоловіків примушували щось робити, якщо інших громадян нічого не примушують робити. Якщо у Вас є заперечення, то напишіть. Мені байдуже те, чи донатить ЛАД чи його доньки. Мабуть, нічого. Я чи Ви не можемо це перевірити. Для мене важливо те, що вони зобовʼязані зробити. Зобовʼязані. ЛАД, його доньки, флер - паразити. Вони вимагають від інших робити щось для них просто за те, що вони існують. Я їм кажу: «Ні, ви усі не будете жити за мій рахунок». Спрямовуйте свою агресію проти паразитів, а не до мене.
Востаннє редагувалось АндрейМ в П'ят 20 лют, 2026 14:56, всього редагувалось 1 раз.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 лют, 2026 14:50
Wirująświatła написав: ЛАД написав: Wirująświatła написав:---------------------------- АндрейМВы предпочитаете меня называть «Андрюшей» ---------------------------- лад ещё тот шалунишка.  не поворачивайтесь к нему спиной... на всякий случай.
Общение с пубертатными подростками сильно повысило ваш уровень.
нежно ласкательные имена в адрес взрослых мужчин всегда идут с жирным с сексуальным подтекстом. Видимо в вашем круге такое принято, хз.
Психолух, если вы поддерживаете АндрюшуМ, то так прямо и напишите. А если вы просто так боитесь за свою пятую точку, то вы уже металлические пластины в трусы вшили? Или надели "пояс верности"?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 20 лют, 2026 14:59
АндрейМ написав: fler написав:.....
sashaqbl написав: ......
ЛАД написав:....... Вы пытаетесь выдать их личную жизнь за достижение. Меня не интересует их личная жизнь. Меня интересует что они обязаны сделать для нашего государства против своей воли. Когда у Вас будет ответ на этот конкретный вопрос, тогда и пишите. Я надеюсь, Вы понимаете значение слова «обязаны», а не «могут», «хотят», «рады»?
Об их личной жизни я здесь не писал ни слова. Кроме того, что один мой зять уже почти полгода в ЗСУ. Но вы произносите речи, достойные Савонаролы. К сожалению, вы лично на этот уровень явно не тянете. И требовать что-то от вас? Не смешно. Что можно требовать от пустышки. Я вам уже написал: Интересно ваша жена уже воюет? Или дочери, если они у вас есть? Вот когда (если) они будут воевать (вместо вас?) тогда и зададите вопросы мне.
А пока что:
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 20 лют, 2026 15:04, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 20 лют, 2026 15:02
АндрейМ написав:Я буквально пишу, що я готовий платити за безпеку. Пишу, що і ЛАД і його доньки і флер мають платити за безпеку.
Ти пишеш, що ГОТОВИЙ платити. І тут же платити відмовляєшся. Ти пишеш, що не хочеш, щоб тебе і інших чоловіків змушували щось робити. Але ти для цього нічого не зробив. ПРосто виніс свою тушку, підставивши тим когось іншого. Ти прикриваєшся високими матеріями рівності, але по факту, ти просто лицемірне брехливе ссикло, яке просто винесло свою тушку і зараз намагаєтсья комусь довести, що це не так.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
|