Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16830168311683216833>
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 20:41

budivelnik написав:

От і виходить
Труси -хрестик
Бандерлог на передок ні ногою , але в тому що сослуживець тигреняти 5 місяць без води в окопі - винуватий Будівельник.
синочки твої винуваті які 4 роки ні ногою не тотшо на передок але і до зсу не спішать.
Так шо труси хрестик . Посилай їх сюди бо людям навтямилось однією справою займатись
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 20:44

АндрейМ написав:Вы не представляете насколько Вы мне противны. Вы- глупы. Вы - необразованны
я представляю
  АндрейМ написав:Ваши гениталии,
фу даже пытаться представить это не хочу
Wirująświatła

Подякував: 2538 раз.
Подякували: 3521 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 20:58

Banderlog написав:
  budivelnik написав:От і виходить
Труси -хрестик
Бандерлог на передок ні ногою , але в тому що сослуживець тигреняти 5 місяць без води в окопі - винуватий Будівельник.
синочки твої винуваті які 4 роки ні ногою не тотшо на передок але і до зсу не спішать.
Так шо труси хрестик . Посилай їх сюди бо людям навтямилось однією справою займатись
Ти дурня то не вмикай..
Мої сини по 75000-100000 за сидіння в 30 км від лінії фронта- не отримують
Вони навпаки таким халявщикам як ти -платять
+ коли ти контробас таскав -вони також платили.
Тому
Труси-Хрести
1 Чому така зараза як ти переживає за своїх товаришів, але сама на фронт ні ногою..
кишка тонка?
чи тобі треба ще доплатити?
Я доплачу, але з умовою
Спосатку ти повернеш те що крав в Держави до Війни
Потім повернеш те що крав отримуючи як за бій -але сидячи за 30 км від боюю

А потім порівняємо
Скільки ти отримав зайвого і скільки я переплатив..
Повір , порівняння буде явно не в твою користь
Того
Поки тебе не є..буть
Сиди і не вимахуйся, тим більше що ти чітко в курсі чиє сало ЗЖЕР.
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3005 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 21:03

flyman написав:
  _hunter написав:

Там немножечко "фальшстарт" :lol:
Наступним кроком має бути схвалення пакета рішень Радою ЄС. Після цього Європейська Комісія зможе здійснити перший транш виплат

- а три страны "выразили твердую позицию" - фиг вам...

наскільки розумію, консенсус для одобрямса не вимагається

Это ж ЕС - как это "консенсус не вимагається" :lol:
Угорщина блокуватиме кредит ЄС на €90 млрд євро для України, доки не відновиться транзит нафти через нафтопровід «Дружба», - Сійярто

Як пише Financial Times із посиланням на джерела, посол Угорщини в ЄС виступив проти надання коштів Україні в борг під гарантію бюджету ЄС.

Блокування цієї позики може поставити під загрозу затвердження чергової кредитної програми від МВФ на суму $8 млрд.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 21:09

Наступили на улюблений мозоль

_hunter написав:Угорщина блокуватиме кредит ЄС на €90 млрд євро для України, доки не відновиться транзит нафти через нафтопровід «Дружба», - Сійярто

Як пише Financial Times із посиланням на джерела, посол Угорщини в ЄС виступив проти надання коштів Україні в борг під гарантію бюджету ЄС.

Блокування цієї позики може поставити під загрозу затвердження чергової кредитної програми від МВФ на суму $8 млрд.

Наступили на улюблений мозоль, ще й перед виборами, а то такий був д'Артарьян на весь ЄС.
flyman

Подякував: 1629 раз.
Подякували: 2877 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 21:16

flyman написав:
  _hunter написав:Угорщина блокуватиме кредит ЄС на €90 млрд євро для України, доки не відновиться транзит нафти через нафтопровід «Дружба», - Сійярто

Наступили на улюблений мозоль, ще й перед виборами, а то такий був д'Артарьян на весь ЄС.

Та это-то понятно. Но я больше про то, что вот уже прямо начинать тот кредит делить - сильно рано: ладно венгры со словаками - так там еще и Чехия скромно не отсвечивает... А примерно аналогичным образом и всякие Греции/Италии думают - просто пока решили не озвучивать - т.к. до реального подписания еще "а поговорить" и "а поговорить".
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 21:17

Re: Напад росії і білорусі на Україну

budivelnik написав:Мої сини по 75000-100000 за сидіння в 30 км від лінії фронта- не отримують

Ого, нічого собі. Дайте вгадаю, ще пару років і "будівельники" будуть казати військовим що "ми вас туди не посилали".
BIGor

Подякував: 1496 раз.
Подякували: 1906 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 21:18

Нащо Україні той кредит якщо будівельник зі своїми синами все оплачує?
BIGor

Подякував: 1496 раз.
Подякували: 1906 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 21:27

BIGor написав:
  budivelnik написав:Мої сини по 75000-100000 за сидіння в 30 км від лінії фронта- не отримують
Ого, нічого собі. Дайте вгадаю, ще пару років і "будівельники" будуть казати військовим що "ми вас туди не посилали".
Будівельник на своєму місці робить те що повинен...
Якщо який при*** вважає що він пуп землі і йому винні - то Будівельник швиденько з калькулятором пояснить йому його місце.

Тому
Я зайвий раз -нікого не чіпаю
Але долярчика чмирив від самого початку його ниття.
Так само і тигреня, я йому вдячний що він воюю, але не вважаю що він від мене і моєї сімї щось НЕДООТРИМАВ.
Тим більше ПЕРЕКОНАНИЙ. що тигреня зникне десь в румунії відразу після народження третього і точно так само як і долярчик/успіх буде в пятій точці бачити Будівельника з його сімєю які залишаться в Україні її розбудовувати....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2026 21:29

Re: Напад росії і білорусі на Україну

BIGor написав:Нащо Україні той кредит якщо будівельник зі своїми синами все оплачує?
Будівельник з синами оплачує борги перед Україною ігорів/хантерів/летусорків/андрійчиків(обох) і так далі
+ платить за себе те що зобовязаний з тим що вважає за правильне..

Тому
Кредит потрібен не тому що я плачу..
Кредит потрібен тому що ти і тобі подібні ваньку валяють...
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 16830168311683216833>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему