|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 21 лют, 2026 15:38
Hotab написав: Выбрали бы Януковича в 2004 - был бы газотранспортный консорциум в пакете с безвизом и кандидатством.
Ніхто в кремлі янику таке б не дозволив. А компромата на «хама» там було вдосталь
Весь компромат вывалили ещё во время предвыборной борьбы. Что уж больше.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 21 лют, 2026 15:39
ЛАД написав: Hotab написав: Выбрали бы Януковича в 2004 - был бы газотранспортный консорциум в пакете с безвизом и кандидатством.
Ніхто в кремлі янику таке б не дозволив. А компромата на «хама» там було вдосталь
Весь компромат вывалили ещё во время предвыборной борьбы. Что уж больше.
Так «весь» опоненти Янека не знали ніколи. А Кремль знає
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2575 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Суб 21 лют, 2026 15:43
Banderlog написав:Ти знову будеш чесати що геделик це надбання держави? а твоїх синів цвіт нації я б мав боронити до кінця війни? Приятелю, мені якось байдуже в скільки ти там відсотків з ними входиш і яка польза від тебе бюджету.
1 Мені по барабану ті речі які ти не розумієш Просто викинь з свого лексикону - генделик... бо від того як ти ОБІЗВЕШ те з чого ТОБІ ПЛАТЯТЬ -в тебе все одно нічого не зміниться 2 Є така штука КАРМА ти зараз відпрацьовуєш те що крав в Держави - таскаючи коняк роками а мені і сімї та сама КАРМА допомагає комфортно себе почувати , бо тоді коли ти крав - я працював, тепер ти спокутуєш вкрадене, а я все одно працюю так як і працював Дійшло тепер чому ти друга людина після гундяєва не отримав бронювання а моя сімя отримала ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 21 лют, 2026 15:44
sashaqbl написав:Цікавий матеріал. Наш головноклоунствуючий до останнього не вірив, що відбудеться повномасштабне вторгнення.
Вы не обратили внимание? Наряду с Зеленским в это не верили и лидеры Германии и Франции. И их разведчики. И были основания. И весной 2021 была концентрация росс. сил у нашиз границ, и предупреждения США. Но война не началась. В принципе, в статье нет ничего нового. Всё это уже давно известно. Просто собрано всё вместе.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 21 лют, 2026 15:45
Hotab написав:Так «весь» опоненти Янека не знали ніколи. А Кремль знає
то як - коли помаранчеві Кучму скидали за подкидними від москви плівками мельниченка , то Ок?
-
fox767676
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 15:53
stm написав: Banderlog написав: stm написав:Кажуть навіть філіпінки є. Якась фірма завезла для роботи на пошив. Але математика каже що виїхало значно більше. ) До Чернівців мабуть і не доїзжають поки(або ви волієте не помічати), тому децентралізація така важлива, щоб збільшити шанси Чернівців на глобалізацію ) теж думаєте пора заборонити математику?  Шоб не смущала арійців? до чернівців не доїжджаю я Нема там ніяких філіпінок. Колись були різні індусопакистанці та єгиптяни на медиків вчились. Та азєри шкірою з турції торгували. Но то приїхали до війни і громадянство українське якось їм мало потрібне було. Короч, цифр по бангладешцях я так понімаю не буде? 
Географія проти тісних взаємозв'язків. США за $ набагато ближчі до Бангладеш ніж Україна. Дипломатичний корпус також відсутній, громадянин Бангладеш має консульство у Варшаві найближче. Законодавство України це треш для наймання іноземного співробітника також. Ми їбались рік щоб зробити офіційне працевлаштування фін.діра з Болгарії, всім офісом їбались і він з нами. На подовження на 4 рік він вже не витримав 
Так зачем же вы пишете, что Сюди вже їдуть таджики, узбеки, грузини, армяни, азербайджан і нормально адаптуються. Наразі колумбійці і всі як один кажуть що непроти залишитися. 2 поста, прямо противоречащих друг другу.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 21 лют, 2026 15:54
fox767676 написав: Hotab написав:Так «весь» опоненти Янека не знали ніколи. А Кремль знає
то як - коли помаранчеві Кучму скидали за подкидними від москви плівками мельниченка , то Ок?
А хто там дирижировав? Мороз? А ним хто? Я тоді мало цікавився політикою, на піраміді маслоу чекав коли барабашов заплатить податки, щоб я поїв.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2575 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Суб 21 лют, 2026 16:02
sashaqbl написав:Самі ж до війни не готувалися в достатній мірі.
Прикол в тому що путін так само особливо до війни не готувався. З цієї ж статті: Польська служба мала добру інформацію про сусідню Білорусь, де були розміщені сили, які могли б наступати на Київ з півночі, і це, здавалося, були найслабші війська з усіх. «Це були здебільшого новобранці… їм бракувало боєприпасів, палива, керівництва та підготовки», – сказав Кравчик. Це виглядало як механізм відволікання уваги.....
Пройшло 4 роки війни - путін просто "давить масою". Якби путін готувався в достатній мірі - ми б точно програли за пару тижнів.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 16:05
Hotab написав:А хто там дирижировав? Мороз? А ним хто? Я тоді мало цікавився політикою, на піраміді маслоу чекав коли барабашов заплатить податки, щоб я поїв
Злили так Морозу через свого агента Деркача, і в 2001("Україна без Кучми") бунтували СПУ та націоналісти. А в 2002 ("Повстань, Україно!") головною стала Тимошенко та пізніше Ющенко. І там плівки "Деркача-Мельниченка" були одним з головних аргументів.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 16:07
sashaqbl написав: Але оскільки ми намагалися юлити між заходом і сходом, то не отримали достатньої підтримки на заході і стали легкою жертвою. Самі ж до війни не готувалися в достатній мірі.
Олександре, моя мати назвала мені 1 питання яке було при розпаді союзу "чи ви підтримуєте незалежність України?" Наразі буде 1 питання "чи ви підтримуєте мирний план?". Ані громадяни союзу, ані громадяни України не будуть обізнані, що воно таке. Потрібно бути йолупом який не за незалежнісь. Потрібно бути йолупом, який не за мирний план. Але ЛАДи, які існували у інформаційній бульбашці союзу, ані стм які не побачать мирного плану до, на правильну абсолютно відповідь побачать або розвал союзу або здачу території Донбасу ) Наразі вирішили воювати, це значить Бетону потрібно ще більше істерії, яка не призведе ні до чого окрім збурення повітря ) З плюсів: більшість совецького вже залишилась позаду, ЛАДу багато років, а його зять воює проти совецкого вялічія )
Востаннє редагувалось stm в Суб 21 лют, 2026 16:09, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
|