Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 16:08

sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Не следует.
Если вы пишете, что планы существовали ещё до 2014, то почему их осуществили только в 2022?
Хотя планы, действительно, вполне могли существовать.
В ЛЮБОЙ нормальной стране должны заранее существовать планы боевых действий. Как оборонительных, так и наступательных.

От цим мені мій побратим з російським паспортом і ближче. Він усвідомлює, куди, як і чому рухалась його країна.
Ви ж займаєтесь віктімблеймінгом.
Для Путіна розвал СССР - це найбільша геополітична катастрофа 20го століття. І він присвятив своє життя, щоб "виправити" наслідки.
Війна звісно не була неминуча - якби ми озброювалися і готувалися до війни. І рухались на захід нормальними темпами, не обирали кравчуків, кучм і януковичів - тоді війни удалось би уникнути. Путін шукав би легших жертв. Але оскільки ми намагалися юлити між заходом і сходом, то не отримали достатньої підтримки на заході і стали легкою жертвою.
Самі ж до війни не готувалися в достатній мірі.

Не вижу никакой связи между вИдением "куди, як і чому рухалась" РФ и признанием факта, что любое государство должно иметь готовые планы на случай войны.
Странный вывод насчёт "віктімблеймінга".
Ваш вариант "нормальных темпов", может быть, и удался бы.
Но с другой стороны, это хотел ещё Ющенко.
Порошенко стремился вступить и в ЕС, и в НАТО, даже изменил ради этого еонституцию. Да и Зеленский в этом отношении не отставал. Но за 8 лет нас не приняли ни туда, ни туда.
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 16:09

fox767676 написав:
  Hotab написав:А хто там дирижировав? Мороз? А ним хто?
Я тоді мало цікавився політикою, на піраміді маслоу чекав коли барабашов заплатить податки, щоб я поїв

Злили так Морозу через свого агента Деркача, і в 2001("Україна без Кучми") бунтували СПУ та націоналісти. А в 2002 ("Повстань, Україно!") головною стала Тимошенко та пізніше Ющенко. І там плівки "Деркача-Мельниченка" були одним з головних аргументів.

А, ну це я ще в Криму служив .. Вісті з Києва туди погано долітали. Російський інфо простір повністю.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 405 раз.
Подякували: 2575 раз.

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 16:12

Hotab написав:
  ЛАД написав:
  Hotab написав:..........
Ніхто в кремлі янику таке б не дозволив. А компромата на «хама» там було вдосталь
Весь компромат вывалили ещё во время предвыборной борьбы.
Что уж больше.

Так «весь» опоненти Янека не знали ніколи. А Кремль знає

Это ваше личное мнение?
Того компромата, который был считаете недостаточно?
Какой кщё нужен был?
Что он овец тр...?
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 21 лют, 2026 16:16, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 16:12

ЛАД написав:
  sashaqbl написав:
In November, he dispatched one of his most senior security officials on a top-secret mission to a European capital to deliver a message to political leaders via intelligence channels: the war scare is fake, and is all about the US trying to leverage pressure on Russia.

https://www.theguardian.com/world/ng-interactive/2026/feb/20/a-war-foretold-cia-mi6-putin-ukraine-plans-russia?fbclid=IwY2xjawQFIPpleHRuA2FlbQIxMABicmlkETIwRVdWbUFuWmhqa3Y0NTZyc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHt7b1LmpuAViTOiaqgWt0BxXRiinrYUOOc6slJ2ke_JJxH3GVbdl8jWlXYbw_aem_iX2c7rlgkC3Gm44d4-SHKg

Цікавий матеріал. Наш головноклоунствуючий до останнього не вірив, що відбудеться повномасштабне вторгнення.
Вы не обратили внимание?
Наряду с Зеленским в это не верили и лидеры Германии и Франции. И их разведчики. И были основания.
И весной 2021 была концентрация росс. сил у нашиз границ, и предупреждения США. Но война не началась.
В принципе, в статье нет ничего нового. Всё это уже давно известно. Просто собрано всё вместе.

А им _зачем_ нужно было верить? :shock: - им что-то грозило тогда?
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 16:13

ЛАД написав:
  Hotab написав:
  ЛАД написав:..........
Ніхто в кремлі янику таке б не дозволив. А компромата на «хама» там було вдосталь
Весь компромат вывалили ещё во время предвыборной борьбы.
Что уж больше.

Так «весь» опоненти Янека не знали ніколи. А Кремль знає

Это ваше личное мнение?
Какой кщё нужен был?
Что он овец тр...?[/quote]
Ну наприклад «співробітник (чи агент) ФСБ».
А так, «сидів».. Так у нас для Донбасу це ще більше «свій в доску»))
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 16:18

ЛАД написав:
  sashaqbl написав:
In November, he dispatched one of his most senior security officials on a top-secret mission to a European capital to deliver a message to political leaders via intelligence channels: the war scare is fake, and is all about the US trying to leverage pressure on Russia.

https://www.theguardian.com/world/ng-interactive/2026/feb/20/a-war-foretold-cia-mi6-putin-ukraine-plans-russia?fbclid=IwY2xjawQFIPpleHRuA2FlbQIxMABicmlkETIwRVdWbUFuWmhqa3Y0NTZyc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHt7b1LmpuAViTOiaqgWt0BxXRiinrYUOOc6slJ2ke_JJxH3GVbdl8jWlXYbw_aem_iX2c7rlgkC3Gm44d4-SHKg

Цікавий матеріал. Наш головноклоунствуючий до останнього не вірив, що відбудеться повномасштабне вторгнення.
Вы не обратили внимание?
Наряду с Зеленским в это не верили и лидеры Германии и Франции. И их разведчики. И были основания.
И весной 2021 была концентрация росс. сил у нашиз границ, и предупреждения США. Но война не началась.
В принципе, в статье нет ничего нового. Всё это уже давно известно. Просто собрано всё вместе.

Питання не в вірю/не вірю. Можна не вірити і готуватись. В кінці кінців в Конституції прямо написано "президент є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України ..." Тобто захист держави - це головний обов'язок президента.

Та ладно. Так є багато фактів, які я не знав. Зокрема що Залужний не міг пересувати війська до вторгнення. Та і багато інших.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 16:20

Hotab написав:
  ЛАД написав:...........
Это ваше личное мнение?
Какой кщё нужен был?
Что он овец тр...?

То, что сбивал шапки на улице, мало?
И за него проголосовал не только Донбасс.
А в то, что он агент ФСБ, запросто могли не поверить. Достаточно фантастично.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 16:23

Shaman написав:всім переляканим - велкам :lol:

Переляканий Шаман ховається за бронею. :lol: Називається - знайди дві відмінності. Трус сміється сам з себе.

fox767676 написав:Сорри, за резкость,

Не стоит извиняться - я привык, но

fox767676 написав:но ты - де***

не аргумент. Почитайте программу Януковича. Она мало чем отличалась от программы Тимошенко. Оба обещали интеграцию с ЕС. Я не возьмусь утверждать голосовали ли избиратели Януковича именно за интеграцию в ЕС, но он им это обещал, а обещание не выполнил. Просто от него отказался.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 16:30

ЛАД написав:
  Hotab написав:
  ЛАД написав:...........
Это ваше личное мнение?
Какой кщё нужен был?
Что он овец тр...?

То, что сбивал шапки на улице, мало?
И за него проголосовал не только Донбасс.
А в то, что он агент ФСБ, запросто могли не поверить. Достаточно фантастично.

Так з доказами
А «шапки збивав» дійсно мало. Російське інфополе, по тв романтизації уголовщини. Всякі «Бригада» .. Він нормально вписувався в той час , а якщо ще і схід…

Короткий відступ.. Я 5 років в інституті (який Кендел любить чомусь називати «училище», хз що йому це доставляє, мені піх) жив в колективі 100+100 (дві роти курсантів літакового профілю) з усіх країв держави . Де добре видно було різницю в менталітеті.
Західняки це по міркам вовчої стаї, яким є колектив здорових молодих мужиків - це лохи, і оті слова що Фокс вживає також… А східняки це по суті урки. У мене друг саме з Донецька. Я чув багато цікавих історій. Там і те, що в нормальній спільноті називається згвалтування дівчат . (а вони це називали трохи змусив через пощочину робити те, що не хотіла). Там і шапки, і цепки з шиї, і сережки. І вони продовжували це робити курсантами.
Тому мене зовсім не дивує, що «збивав шапки» ніяк нікого не відвернуло від яника.

Знов таки. Don’t get me wrong.
Ясно що не всі однакові. У мене зараз є в кампусі друзі з Донецька, в 14-му виїхали . Нормальні, адекватні. Ми говоримо про середнє по лі карні.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 21 лют, 2026 16:33, всього редагувалось 1 раз.
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
7
4
Повідомлення Додано: Суб 21 лют, 2026 16:32

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:..........
Вы не обратили внимание?

Питання не в вірю/не вірю. Можна не вірити і готуватись. В кінці кінців в Конституції прямо написано "президент є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України ..." Тобто захист держави - це головний обов'язок президента.

Та ладно. Так є багато фактів, які я не знав. Зокрема що Залужний не міг пересувати війська до вторгнення. Та і багато інших.
  Hotab написав: до вторгнення. Та і багато інших.
Там говорится не только о верю/не верю. Есть и другие причины.
О том, что Залужный до объявления военного положения (а не до вторгнення) не міг пересувати війська до вторгнення уже писали.
И, не знаю сегодняшние порядки, но, скорее, не мог осуществлять массовое перемещение и концентрацию войск. Перемещвть отдельные части, наверное, мог. Усилить охрану Гостомеля точно мог.
И, как писал сам Залужный, военные тоже считали возможным/вероятным активизацию на Донбассе, так что тула и подтягивали бы основные силы. К тому же и сил было не так много. А вот мобилизацию своим решением без ВП он провести точно не мог.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти