|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 21 лют, 2026 16:40
Hotab написав:............. Тому мене зовсім не дивує, що «збивав шапки» ніяк нікого не відвернуло від яника. Знов таки. Don’t get me wrong. Ясно що не всі однакові. У мене зараз є в кампусі друзі з Донецька, в 14-му виїхали . Нормальні, адекватні. Ми говоримо про середнє по лі карні.
Не буду спорить о "середнє по лікарні", хотя, признаЮ, отличия были. Но повторю - за Янука проголосовал не только Донбасс. При всей многочисленности, только жителей Донбасса для его избрания явно не хватило бы. Тем более, что вы сами пишете, что там есть "нормальні, адекватні". И их немало.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 21 лют, 2026 16:41
ЛАД написав: Hotab написав:............. Тому мене зовсім не дивує, що «збивав шапки» ніяк нікого не відвернуло від яника. Знов таки. Don’t get me wrong. Ясно що не всі однакові. У мене зараз є в кампусі друзі з Донецька, в 14-му виїхали . Нормальні, адекватні. Ми говоримо про середнє по лі карні.
Не буду спорить о "середнє по лікарні", хотя, признаЮ, отличия были. Но повторю - за Янука проголосовал не только Донбасс. При всей многочисленности, только жителей Донбасса для его избрания явно не хватило бы. Тем более, что вы сами пишете, что там есть "нормальні, адекватні". И их немало.
Ну так концентрація «ненормальних» все ж «там» вища. А виборців Янека саме і сконцентровано там. «соупадєніє? Не думаю».
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 21 лют, 2026 16:42, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2575 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Суб 21 лют, 2026 16:41
ЛАД написав:2 поста, прямо противоречащих друг другу.
Ні, ЛАД, не протиріччя. Таджики/узбеки це не фін.дир посади )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 16:49
Hotab написав:Ну так концентрація «ненормальних» все ж «там» вища. А виборців Янека саме і сконцентровано там. «соупадєніє? Не думаю».
І чим вони ненормальні? Так, серед його виборців були і є ті, хто хотів бути з рф або під рф, але і Тимошенко теж лизалась з путіним в уста і гігікала з нашого тоді Президента показово на камеру. Чим вона взагалі від нього відрізняється? Вишиванкою? Тимошенко очолює одну з найбільших мафіозних структур в Україні. Вона - така ж бандитка, як і Янукович; хіба що шапки не збивала. Два бандитських угрупувань боролись за владу. Нам не пощастило тим, що вибору в 2010 році у нас не було.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 16:55
АндрейМ написав: Hotab написав:Ну так концентрація «ненормальних» все ж «там» вища. А виборців Янека саме і сконцентровано там. «соупадєніє? Не думаю».
І чим вони ненормальні? Так, серед його виборців були і є ті, хто хотів бути з рф або під рф, але і Тимошенко теж лизалась з путіним в уста і гігікала з нашого тоді Президента показово на камеру. Чим вона взагалі від нього відрізняється? Вишиванкою? Тимошенко очолює одну з найбільших мафіозних структур в Україні. Вона - така ж бандитка, як і Янукович; хіба що шапки не збивала. Два бандитських угрупувань боролись за владу. Нам не пощастило тим, що вибору в 2010 році у нас не було.
АндріюМ, добре що ви тут, я бачила вашу відповідь ) Моє перше емоційне: "педофіл і 3,14*** (не гей, у них є повага від мене, частина з них робить ФПВ дрони за бронь... паяти ви теж не вмієте, гадаю) бажають затронути мою черству душу своїм обговоренням моїх геніталій 🙃
Востаннє редагувалось stm в Суб 21 лют, 2026 16:56, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 16:55
andrijk777 написав: sashaqbl написав:Самі ж до війни не готувалися в достатній мірі.
Прикол в тому що путін так само особливо до війни не готувався. З цієї ж статті: Польська служба мала добру інформацію про сусідню Білорусь, де були розміщені сили, які могли б наступати на Київ з півночі, і це, здавалося, були найслабші війська з усіх. «Це були здебільшого новобранці… їм бракувало боєприпасів, палива, керівництва та підготовки», – сказав Кравчик. Це виглядало як механізм відволікання уваги.....
Пройшло 4 роки війни - путін просто "давить масою". Якби путін готувався в достатній мірі - ми б точно програли за пару тижнів.
Ну якщо і путін не готувався до війни (і дійсно, атакуючі угруповання були не таким вже і гігантським, максимально несприятливі погодні умови, в кацапському обозі їхали автозаки зі щитами та дубинками) та при цьому таки зумів "за три дня" фактично "проїхати" Чернігівщину, Сумщину, підійти впритул до Києва та Харкова, забрати майже без бою північ Луганщини, Привзов'я з ЗАЕС і правий берег Херсонщини, то це взагалі вирок Зе. Це показує, до якого жалюгідного стану довів оборону держави Потужний з 2019 до 2022. Лише реакція народу врятувала країну від повного захоплення. А я завжди казав, що за вибір 2019 ми заплатимо дуже страшну ціну. І ми таки заплатили страшними втратами і 20% території держави. На жаль кожен день продовження війни на чолі з цією некомпетентною владою ціна тільки зростатиме і зростатиме.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 83 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 17:03
Banderlog написав: Water написав: Banderlog написав:Які ви бачите перспективи в України після війни? Чим конкурувати за населення? Тут буде дешевша електрика ніж в сусідів? Газ? Паливо? Якісніша медицина? Освіта? Необовязково ці параметри. Можете написати щось своє мені правда цікаво. Тільки абстрактних цінностей, типу свободи, не треба. Давайте щось конкретне. Типу в нас будуть дешевші ліки ніж в ...
Нахалєри тобі дешевше? А, не тобі, бангладешу, тоді так, дешевше. Хай індійські ліки з собою везуть.
В смислі? Нахалєри?  я ліки не продаю буду продавати то буду хотіти дорожче. Нажаль бангладеш не єдина держава після України. Чого бангладешцю їхати сюди?
Їхать тому-що перспектива ЄС. Якщо підуть таки чутки, від них будем відбиватись. Медикаменти повинні буть безкоштовні, медицина страхова. Шо там ще, освіта? Базова школа- безкоштовно, далі- платне. Садочки та інше все платне.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 262 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 17:07
Banderlog написав: sashaqbl написав: ЛАД написав:А то, что "прибрали януковича" в нарушение достигнутых договорённостей, действительно послужило поводом к развалу и войне. Да, не причиной, но повод тоже немаловажен.
Вже неодноразово випливала інформація з розслідувань, що захоплення Криму планувалось задовго до початку Майдану. При цілком проросійському президенті. Хіба з цього не випливає, що війна була неминуча? Що війна - це не наш вибір, а російський?
ці розслідування брехня
та-та - зелені чоловічки, вже чули.  брехня це твоє заперечення агресії Раші з 2014 року.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 820 раз.
- Подякували: 1737 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Суб 21 лют, 2026 17:08
Water написав: Banderlog написав: Water написав:Нахалєри тобі дешевше? А, не тобі, бангладешу, тоді так, дешевше. Хай індійські ліки з собою везуть.
В смислі? Нахалєри?  я ліки не продаю буду продавати то буду хотіти дорожче. Нажаль бангладеш не єдина держава після України. Чого бангладешцю їхати сюди?
Їхать тому-що перспектива ЄС. Якщо підуть таки чутки, від них будем відбиватись. ......
А нафига им невнятная перспектива - еслм они в настоящий ЕС ровно так же заехать могут  Типа тут английский аборигены лучше знают? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 21 лют, 2026 17:18
stm написав:АндріюМ, добре що ви тут, я бачила вашу відповідь ) Моє перше емоційне: "педофіл і 3,14*** (не гей, у них є повага від мене, частина з них робить ФПВ дрони за бронь... паяти ви теж не вмієте, гадаю) бажають затронути мою черству душу своїм обговоренням моїх геніталій 🙃
Простите, а кто Вы такая, что Вы так часто пишите другим о том, уважаете ли Вы их? То Вы Бетону пишите, то Бандерлогу, то мне. Вы - никто. Вас саму тут презирают. Какой смысл обмениваться "неуважением"? Ваши гениталии никого не интересуют - я по другой причине о них написал, так как Вы пользуетесь своим полом для того, чтобы избежать ответственности за страну, в которой Вы живёте, и выезжать в этой жизни за счёт других. Ваши раздачи оценок тут мне непонятны. Я не уважаю необразованных людей, но Вам-то всё равно? Почему нельзя общаться без перехода на личности и оценок, если Вы хотите хоть какого-то уважения от других? Как Вы предлагаете сосуществовать в одной стране, если у Вас есть оценки для других, себя Вы считаете прекрасный и остроумной, хотя другие Вас так не видят, а остальные у Вас не такие? Я с Вами сосуществовать в одной стране не хочу, так как Вы - одно большое пустое место, но в отличии от Вас смерти я Вам не желал и не желаю. Так, Вы ещё и дальше пошли - Вы стебались с онкобольных. Я не знаю что с Вами не так, и мне, в принципе, всё равно, но немного человечности Вам бы не помешало. И ещё раз спрошу - кто Вы такая, что Вы тут через сообщение пишите что Вы о ком думаете? Наша жизнь как-то поменяется из-за того, что человек, который скрывается под ником "stm", что-то там о ком-то думает? Вам бы задуматься о том, что другие думают о Вас, а не наоборот. P.S. Почему Вы педофилов ставите в один ряд с геями? Большинство педофилов - гетеросексуальные мужчины и женщины и, как правило, ближайшие родственники детей - мамы, папы, тёти и дяди. Но меня воротит от того, что Вы вообще об этом "шутите" и пишите. Честное слово, с Вами что-то не так. У Вас нет никакого морального компаса.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Суб 21 лют, 2026 17:21, всього редагувалось 1 раз.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
|