|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 21 лют, 2026 20:15
ЛАД написав: Hotab написав:........ Ну так концентрація «ненормальних» все ж «там» вища. А виборців Янека саме і сконцентровано там. «соупадєніє? Не думаю».
Ещё раз: за Янука проголосовал не только Донбасс. При всей многочисленности, только жителей Донбасса для его избрания явно не хватило бы.
Тем более, что и там не все "ненормальные".
Ще раз: пряма кореляція відсотків. Ви втретє повторюєте те, чого я не стверджував
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2575 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Суб 21 лют, 2026 20:15
_hunter написав:недавно новость была (лень ссылку искать) - 50% от всех въехавших (с учётом детей, вроде) - нашли работу.
та я не спорю, що чимало працює, зокрема мій кум, але значно більше саме з мого оточення не працює. Якщо б після влаштування на роботу не забирали соціальні плюшки, то працювало б 99%, а так нема сенсу якщо ти не високооплачуваний фахівець.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 940 раз.
- Подякували: 647 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 21 лют, 2026 20:16
Дюрі-бачі написав: Water написав:Електрика для населення повинна буть дорожча за тих, хто купує оптом.
Категорично не погоджуюсь. Електрика для населення, як і інші соціальні товари, має бути по мінімальній собівартості, які можуть забезпечити державні підприємства (без схематозу з компенсаціями і без "ринку"), а вже надлишки продавати бізнесу через "ринки". Зараз це 6-7 грн. за кВт*год
Бензин населению у нас продают дешевле, чем предприятиям? Почему с ээ должно быть иначе? Опь всегда и везде стоит дешевле. Другой вопрос, что стоит стремиться иметь более дешёвую ээ для всех.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 21 лют, 2026 20:18
Water написав: АндрейМ написав: Water написав:51% це мало? Не знаю скільки там пенсів, дітей, людей з обмеженими можливостями. 51% з ЗП грубо кажучи десь 2 тис. ойро це приблизно 550 ойро, вже один хантер нагодований, ще трохи і хантер буде забезпечений житлом, медициною.
Я не ставлю під сумнів те, що українці в Німеччині отримують якусь допомогу. Я ставлю під сумнів те, що Хантер поїхав до Німеччини за 500 євро, а не заради безпеки.
...... це була безпека?
Безпека считается - если совсем грубо - "по головам". Возьмём, для примера "эту страну" - 30к в месяц. И возьмём того мифического "араба" - там сколько? - 30 (без к) - и за год? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 21 лют, 2026 20:19
ЛАД написав:Бензин населению у нас продают дешевле, чем предприятиям?
На жаль це недоробка влади і Укрнафти. В тих же мадярів є бензин для громадян. Але об'єктивно в є проблеми з НПЗ, тому поки що соціальний бензин важко реалізувати.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 21 лют, 2026 20:20, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 21 лют, 2026 20:20
_hunter написав: Water написав: _hunter написав:Ааа, ну это да - полезно. Но это все и в любой лругой стране есть, вроде?..
А ти хотів шоби з крану лилось пиво за рахунок держави? Міндич?
Я хотел бы понимать - да что именно у меня Долг образовался 
Який Борг з великою літери у тебе перед Державою мабуть знає хто, судовий виконавець? Тиж вимагаєш безкоштовного пива з крану за рахунок держави, і не тільки ти. Мені таке обленерго прислало рахунок шо електрика по 14 з чимось гривень, але для мені Держава пішла на зустріч і тому електрика у мене 4.32 вдень і 2.16 вночі, я їм написав шо мені такі фе від держави не потрібні, тариф повинен бути ринковим без Міндичей, але вони чомусь зовсім не відповіли. Поскаржитись шо відповідальні особи мені не відповідають впродовж місяця?
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 262 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 20:22
Water написав:......... Гарне питання. Держава це і є нарід, який живе в цій країні. Держава тобі не повинна надавать воду, електрику, газ, тепло.
Не повинна. Но повинна забезпечити видачу. В Иране одна из важных причин волнений - незватка воды.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 21 лют, 2026 20:25
Water написав:Ну так і думай чому вчитель отримує скільки там, 200 ойро? Гадаю більше, але все ж.
Звісно тому, що влада не виконала і не виконає передвиборчі обіцянки. А щодо "більше", то доцент зараз (після підвищення) отримує 400 Є., до Нового року було 320 Є. Вчитель і нижче по тарифному розряду і не має 60%+ надбавок...
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 21 лют, 2026 20:27
ЛАД написав: Water написав:......... Гарне питання. Держава це і є нарід, який живе в цій країні. Держава тобі не повинна надавать воду, електрику, газ, тепло.
Не повинна. Но повинна забезпечити видачу. В Иране одна из важных причин волнений - незватка воды.
Видачу чого, тепла? Ви повинні самі думать де куплять газ, електрику, чим опалюватись. Чи ви за срср? Шо там за западниє області, які у 2014 не підчинялись ЦЕНТРАЛЬНІЙ київській владі?
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 лют, 2026 20:29
ЛАД написав:В Иране одна из важных причин волнений - незватка воды.
Дааа? Цікаво. А мені один знайомий москаль писав, який там працював на ядерному об`єкті шо все класно, тільки горілки нема де взять, доводитья з бананів перегонять.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
|