|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:26
Water написав: budivelnik написав: Water написав:Це в основному "сіра" або "чорна" кава. Чому? Жодна поважна фірма не допустить такої розфасовки. В нас постійно когось ловлять на таких підробках, але справа живе, бо вигідно.
Ні Чорна чи сіра - це ВИКОРИСТАННЯ чужої торгової марки на упакуванні.... Кава, яку завезли зеленою з метою подальшої переробки для продажу під власною маркою - не являється контрабандою... У Львові є завод Віденська Кава, офіційно імпортує зерна, офіційно реалізує свою продукцію... Можливість купити пару тонн зеленої необсмаженої кави -це питання ціни а не якогось злочину типу крадіжка...
Звісно, це завод, але не смаження кави у Закарпатті та розфасовка у пакети Лавацца. Завод купляє оптом відповідно довгострокових контрактів, завод не продасть мішок зеленої кави будь-кому.
Давайте уточнимо про що ми говоримо.. 1 Я можу ОФІЦІЙНО купити хоч мішок, хоч тонну, хоч десятки тонн зеленої необсмаженої кави в мішках з усіма необхідними документами (сертифікатами і так далі) 2 Є БАГАТО підприємств в Україні( офіційно близько 30 компаній), які ЗАКУПОВУЮТЬ зелену в мішках і переробляють (обсмажують , мелять , фасують ) при чому фасують як у упаковки свого бренду, так і в упаковки з брендом замовника. 3 Я писав про те, що ВІДРІЗНИТИ пакет Лаваца офіційного постачальника, від пакету Лаваца підвального постачальника - неможливо Тому я заключаючи договори про поставку обсмаженої кави - отримую цю каву взагалі в не брендованих пакетах , хоча й можу замовити напис на пакеті ФОП Будівельник....(просто за все треба платити)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3005 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:27
_hunter написав:Я просто подскажу: есть люди, которые довольны "качеством" растворимых стиков...
І що ? Це робить їх меншими естетами ніж ти? А є люди які взагалі не пють каву.. І знову і ЩО ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:30
budivelnik написав: _hunter написав:Я просто подскажу: есть люди, которые довольны "качеством" растворимых стиков...
І що ? Це робить їх меншими естетами ніж ти? А є люди які взагалі не пють каву.. І знову і ЩО ?
Є такі «мастять шпаринку»(с) (Шаман) щоб з другої спроби вислизнути в Німеччину. І звідти нюхають, чи то гарна кава у Львові , чи роботяга хоче стік. 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2575 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:32
budivelnik написав:То що будемо робити? На халяву -не дають
Я бачу 2 варіанти: 1. влада знаходить варіанти як переконати дати "халяву" 2. Народ, який може працювати, обирає іншу державу, а в Україні залишаються пенсіонери.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 940 раз.
- Подякували: 647 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:32
budivelnik написав: _hunter написав:Я просто подскажу: есть люди, которые довольны "качеством" растворимых стиков...
І що ?
И то: вместо того, что бы просто написать "да жолуди" (спокойно написать пару слов про базар на ЗУ) - флуд на пару страниц непойми о чем 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:37
budivelnik написав: Water написав: budivelnik написав:Ні Чорна чи сіра - це ВИКОРИСТАННЯ чужої торгової марки на упакуванні.... Кава, яку завезли зеленою з метою подальшої переробки для продажу під власною маркою - не являється контрабандою... У Львові є завод Віденська Кава, офіційно імпортує зерна, офіційно реалізує свою продукцію... Можливість купити пару тонн зеленої необсмаженої кави -це питання ціни а не якогось злочину типу крадіжка...
Звісно, це завод, але не смаження кави у Закарпатті та розфасовка у пакети Лавацца. Завод купляє оптом відповідно довгострокових контрактів, завод не продасть мішок зеленої кави будь-кому.
Давайте уточнимо про що ми говоримо.. 1 Я можу ОФІЦІЙНО купити хоч мішок, хоч тонну, хоч десятки тонн зеленої необсмаженої кави в мішках з усіма необхідними документами (сертифікатами і так далі)
Згідно договору. Для чого заводу продавать вам зелену каву, якщо він сам її смажить, на цьому заробляє? Кавові зерна вони не безлімітні. Придбать саме мішок- ну не знаю, дивлячись яка буде ціна, звісно ціна повинна влаштовувать завод. 2 Є БАГАТО підприємств в Україні( офіційно близько 30 компаній), які ЗАКУПОВУЮТЬ зелену в мішках і переробляють (обсмажують , мелять , фасують ) при чому фасують як у упаковки свого бренду, так і в упаковки з брендом замовника.
Я вам більше скажу, багато підприємств працюють з кавовим концентратом. Нічого такого, але це вже перероблена кава, тіпа жмих, який додатково "пропарили" і отримали концентрат. Далі він йде на виготовлення усіляких десертів, напоїв, енергетиків, сиропів. 3 Я писав про те, що ВІДРІЗНИТИ пакет Лаваца офіційного постачальника, від пакету Лаваца підвального постачальника - неможливо
Це ви так думаєте.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 262 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:39
Дюрі-бачі написав: budivelnik написав:То що будемо робити? На халяву -не дають
Я бачу 2 варіанти: 1. влада знаходить варіанти як переконати дати "халяву" 2. Народ, який може працювати, обирає іншу державу, а в Україні залишаються пенсіонери.
Обирайте іншу державу, якщо це буде Казахстан(для мене на превеликий жаль), Китай (це є фактом) на вас чекають купу відкриттів 🙃
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:39
_hunter написав: budivelnik написав: Hotab написав:Будівельник пише що не женеться за написом на пачці, просто влаштовує якість .
Уточнення Якість влаштовує не мене, якість влаштовує СПОЖИВАЧА...
А тебе показалось, что с этим кто-то спорил?  Я просто подскажу: есть люди, которые довольны "качеством" растворимых стиков...
ось перший приклад. великий поцінювач й кави, й пива - коли на форумі пише. потім розчинить собі каву, вип'є Балтику 9 - й далі кнопку скарга тицяти 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 820 раз.
- Подякували: 1737 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:41
Дюрі-бачі написав: budivelnik написав:То що будемо робити? На халяву -не дають
1 Забудь варіант ХТОСЬ ШУКАЄ ТОБІ.... - це фантазія, яка НІКОЛИ не приведе тебе до того що ти хочеш , бо дадуть тобі те що ЗМОГЛИ(захотіли ті хто шукав) 2 Забудь фантазію що переміщення кудись покращує життя того хто перемістився.... Виключення - бувають Типу - перемістилось 100 осіб , 10 виграли , 20 залишились при своїх ,70 програли.. Якщо ти науковець то в стані це перевірити. А раз так - то навіщо переміщатись туди де з ймовірністю в 70% ти програєш( програш в двох випадках з трьох)? 3 Пункт 2 в повній мірі стосується першого покоління переміщених , для другого покоління розподіл наступний 20 виграли , 30 залишились при своїх , 50 програли Для третього покоління 50% виграли , 50% програли
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 16:43
Shaman написав: _hunter написав: budivelnik написав:[ Якість влаштовує не мене, якість влаштовує СПОЖИВАЧА...
А тебе показалось, что с этим кто-то спорил?  Я просто подскажу: есть люди, которые довольны "качеством" растворимых стиков...
ось перший приклад. великий поцінювач й кави, й пива - коли на форумі пише. потім розчинить собі каву, вип'є Балтику 9 - й далі кнопку скарга тицяти 
Перед тв , де відеоряд «полный контакт» з рудольфовичом 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2575 раз.
-
-
Профіль
-